Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Quoted post

pierre

#15

2012-12-01 12:45

Tisztlet Álezredes Úr !

Végre el kéne olvasni figyelmesen, hogy Gyurcsány, nem az embereknek mondta, hanem azoknak a cégeknek, akik valamilyen számukra hátrányos intézkedés miatt kilátásba helyezték, hogy székhelyüket átteszik Szlovákiába, Romániába. NO AZOKNAK szólt, hogy el lehet innen menni . nem az embereknek . és igen is undorító náci dolog, ( ráadásul még a NAIH vezetőjére is hivatkozva, aki természetesen pontosította az abortuszmaradék Novák kijelentését ferdítését) listázni a Zsidókat, vagy bármely más népcsoporthoz tartozókat . Turulkodjunk még kicsit árja magyarok .....

Válaszok

Turul

#30 Re:

2012-12-01 16:39:00

#15: pierre -

Meg kellene tanulnia a magyar helyesírás szabályait! Lehet, hogy a héber jobban megy? Mondat közben a zsidók szót mióta írjuk nagy Z betűvel? Ugyanúgy helytelen, a "NO AZOKNAK" nagybetűkkel írása is, vagy a mondat folytatása, ahol két esetben is pontot tesz, miközben kisbetükkel folytatja tovább.

Teljesen mindegy kikre vonatkoztatta mondókáját Gyurcs(ót)ány, akinek nem tetszik el lehet innen menni, a magyargyűlölőknek elsősorban. Nem fogunk utánuk sírni. Csak a pontosság kedvéért, ellentüntetőként Novák Előd nem jelentett ki semmit. Egy kérdést tett föl csupán, ami a cionisták és seggnyalóik körében kiverte a biztosítokot. Pedig kérdezni, vagy véleményt nyilvánítani állampolgári jog. Nem így van pierre? Vagy már ez is csak a cionisták kizárolagossága? A magyar törvények önnel ellentétben, nem így ismerik. Jobban tenné ön is, a Tiszai nevű magafajtájával együtt, ha megtanulná mit jelent a náci, fasiszta, stb fogalom, mert hülyeségeket állít, nem tudja mit beszél.

Javaslom, hogy gyűlölködjön tovább a magukfajták weboldalain és hagyja békén a nemzetieket. Mi nem gyűlölködünk sem az önök oldalain, sem másutt. A tolarencájukat ismerve, valószínűleg nem is közölnék az írásainkat. Látja, mi ebben is különben vagyunk. Itt működik a demokrácia. Miért veri ki önöknél a biztosítékot, egy petíció megfogalmazása? Talán peticiót írni sincs jogunk? Ne tévessze össze Magyarországot, Palesztínával!

Mit jelent ön szerint a turulkodás? Lehet, hogy ez esetben sem tudja, hogy mit beszél? Zsidókodni, vagy dávidcsillagoskodni nem fogok, még ha önnek az jobban is tetszene.

A rendfokozatom alezredes, ahogy már korábban is írtam, ez tény, még akkor is, ha önnek ez nem tetszik és jobban örülne, ha ez álhír lenne. Magyam részéről a levelezést befejeztem önnel.