Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Quoted post

Turul

#30 Re:

2012-12-01 16:39

#15: pierre -

Meg kellene tanulnia a magyar helyesírás szabályait! Lehet, hogy a héber jobban megy? Mondat közben a zsidók szót mióta írjuk nagy Z betűvel? Ugyanúgy helytelen, a "NO AZOKNAK" nagybetűkkel írása is, vagy a mondat folytatása, ahol két esetben is pontot tesz, miközben kisbetükkel folytatja tovább.

Teljesen mindegy kikre vonatkoztatta mondókáját Gyurcs(ót)ány, akinek nem tetszik el lehet innen menni, a magyargyűlölőknek elsősorban. Nem fogunk utánuk sírni. Csak a pontosság kedvéért, ellentüntetőként Novák Előd nem jelentett ki semmit. Egy kérdést tett föl csupán, ami a cionisták és seggnyalóik körében kiverte a biztosítokot. Pedig kérdezni, vagy véleményt nyilvánítani állampolgári jog. Nem így van pierre? Vagy már ez is csak a cionisták kizárolagossága? A magyar törvények önnel ellentétben, nem így ismerik. Jobban tenné ön is, a Tiszai nevű magafajtájával együtt, ha megtanulná mit jelent a náci, fasiszta, stb fogalom, mert hülyeségeket állít, nem tudja mit beszél.

Javaslom, hogy gyűlölködjön tovább a magukfajták weboldalain és hagyja békén a nemzetieket. Mi nem gyűlölködünk sem az önök oldalain, sem másutt. A tolarencájukat ismerve, valószínűleg nem is közölnék az írásainkat. Látja, mi ebben is különben vagyunk. Itt működik a demokrácia. Miért veri ki önöknél a biztosítékot, egy petíció megfogalmazása? Talán peticiót írni sincs jogunk? Ne tévessze össze Magyarországot, Palesztínával!

Mit jelent ön szerint a turulkodás? Lehet, hogy ez esetben sem tudja, hogy mit beszél? Zsidókodni, vagy dávidcsillagoskodni nem fogok, még ha önnek az jobban is tetszene.

A rendfokozatom alezredes, ahogy már korábban is írtam, ez tény, még akkor is, ha önnek ez nem tetszik és jobban örülne, ha ez álhír lenne. Magyam részéről a levelezést befejeztem önnel.

Válaszok

ptiszai

#31 Re: Re:

2012-12-01 17:04:38

#30: Turul - Re:

Turul!

Sértegesse a haverjait!

Ismerem önt az indexről, amikor még fidesz szavazó voltam.

Kit érdekel Fleto? Magát.

"Mi nem gyűlölködünk sem az önök oldalain, sem másutt."

Magának semmi köze a nemzeti odlahoz aki kirekeszt más magyarokat!

Maguk gyűlülködnek folyamatosan és  terelnek.

Nehogy a gazdasági problémákról szóljanak a fórumok.

Válság után jön a fajelmelét, ez volt  30-as években is.

Kell találni egy bűnbakot, erre ön a tipikus példa.

Maga csak ne mondja meg ki lehet magyar és ki nem lehet!

Maga és társai semmiben nem nemzetiebbek mint más itt élő magyar ember.

Undorító dolog ez kérem!

 

"
Látja, mi ebben is különben vagyunk. Itt működik a demokrácia. Miért veri ki önöknél a biztosítékot, egy petíció megfogalmazása? Talán peticiót írni sincs jogunk? Ne tévessze össze Magyarországot, Palesztínával!"

 

Nem vagyok zsidó ember!

Maguk mellett nem áll ki bárki akkor csak másik oldlalbeli lehet?

Agyrém.

Tudja, ma már többségben vagyunk akiknek tele a hócipőja magukkal és a másik oldallal.

Békét szeretnék a Hazánkban.

A 22 év ideológia harcokról szólt, közben a poltikusok elloptak  mindent, de 2010 óta is ez folyik folyamatosan.

 

Erről szól az önök "nemzeti" oldaluk, mint a szocik demokráciája.

Lopás, törvényes lopás!

"Mit jelent ön szerint a turulkodás? Lehet, hogy ez esetben sem tudja, hogy mit beszél? Zsidókodni, vagy dávidcsillagoskodni nem fogok, még ha önnek az jobban is tetszene."

Maga azt csinál amit akar, de nem teszem meg azt a szivességet senkinek, hogy a zsidókat vagy cigányokat vagy más nemzetiségű embereket a bőr színük, vallásuk miatt, alapján, mocskoljam és általánosítsak.

"
A rendfokozatom alezredes, ahogy már korábban is írtam, ez tény, még akkor is, ha önnek ez nem tetszik és jobban örülne, ha ez álhír lenne. Magyam részéről a levelezést befejeztem önnel."

 

Nézze, nem érdekel maga ki.

Miért hiszi azt, hogy ön több mint más?

 



Nácigyűlölő

#32 Re: Re:

2012-12-01 17:21:00

#30: Turul - Re:  

 Turul, én nem leszek ptiszai, én letegezlek, mert nem tisztellek meg azzal, hogy magázzalak. A magázás egyben tisztelet is a másik ember felé- Mivel te nem számítasz ebbe a kategóriába, nem is magázlak. Te egy utolsó senki vagy.