Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Quoted post

Lengabor

#219

2012-11-02 04:59

Nahát, több mint egy hónapig nem nézek ide, erre elszabadul a pokol. Eszterrel korábban nekem is volt egy kis vitám, nézeteltérésem, de megoldottuk. Nyilván mindkét félnek igaza van valamilyen szinten, de azt gondolom, hogy ez a petíció nem a megfelelő fórum arra, hogy ezt a konfliktust rendezzétek, mert ezzel végső soron az eredeti célt - ami az InuYasha folytatására irányul - tiporjátok a sárba és teszitek nevetségessé. NANA a legjobb megoldás, ha többet nem írsz ide, noha szólásszabadság van, de ha már kicsit kezd eleged lenni az InuYashából, akkor teljesen felesleges offolással a hozzászólások számát növelni. Nyilván nem azok számára lett létrehozva ez az egész, akik már megunták a várakozást, és inkább más animékba kezdtek, hanem azoknak, akikben még él a remény. Mi is dolgoztunk érte, egyelőre érdemi eredmény nélkül, de nem merült a feledés homályába a téma - és nem is fog addig, míg nem érjük el a célunkat. A DVD-kiadásra pedig még kisebb az esély, minthogy tévében végigmenjen, mivel a hazai DVD-piac haldoklik, a jogok helyzete kétséges, és az RTL Filmklub, ami kiadta a 104 részt, már nem is aktív.
A lényeg, hogy Eszter és NANA hagyjátok egymást békén, senki ne törődjön a másikkal és akkor nem lesz ez. Mindenki intézze a dolgait, ahogy tudja, de ne tegyetek egymásnak keresztbe. A legcélszerűbb, ha Eszter nem is reagál NANA korábbi hozzászólására, mellesleg az enyémre sem kell, mert akkor megy az off tovább. :)
Érdemi változásról sajnos továbbra sem tudok beszámolni az eredeti üggyel kapcsolatban. Az AXN Sci-fi most vetíti a Dragon Ball GT-t, Narutot, Rozsomákot és Vasembert. Ez egyrészt erősítheti a korábbi gondolatunkat, hogy pont ez az az ok, amiért az AXN-nél kopogtatunk animékért. Csak ha tesznek magasról a kéréseinkre, akkor nehéz bármit is elérni, de a lényeg, hogy lássák az igényt a műfajra. Másrészt viszont az Animaxre nézve veszélyt is jelenthet, mert lehet úgy is értelmezni, hogy a jogokban biztosított ismétlési lehetőségeket minél előbb el akarják "égetni",
ebből következne, hogy az Animaxon többet nem lehetnek az említett animék ---> vagy megszűnik a csatorna műsorok hiányában, vagy egy vadonatúj kínálattal áll elő, amiben nem biztos, hogy az animék egyáltalán bármilyen szerepet kapnának. Ha ez a szörnyűség megtörténne, még kevesebb lenne az esélyünk, hogy rávegyük az AXN-t az InuYasha náluk nem vetített részeinek szinkronjának megszerzésére. Remélem, hogy nem az a céljuk, hogy minden még joggal bíró animét ledaráljanak, ahányszor tudnak, aztán viszlát. Talán a jövő év hozhat fellendülést az animék vetítése tekintetében úgy általánosan, mint csak az Inura koncentrálva. Bizakodjunk. Ti meg ne veszekedjetek, hanem hagyjátok egymást békén. :)

Válaszok

Zsolti-kun

#221

2012-11-02 14:27:13

#219: Lengabor -

Teljesen egyetértek mindennel. ^^