Ne hagyjuk! / Don't Let it happen!

Quoted post

realista

#50 realista

2012-09-30 17:36

Az a gond Elvtársak, hogy Önök jó bolsevik módjára folyamatosan kizárólagosságra törekszenek. Olyankor, amikor ilyen módon lépnek fel Horthy ellen, kirekesztik azokat az embereket, azokat a honfitársakat, akiknek valamilyen ok miatt Horthy fontos. Mert képzeljék el, ahogyan vannak republikánusok és demokraták, ahogyan vannak jobboldaliak és baloldaliak, ahogyan vannak szocialisták, kommunisták, liberálisok és konzervatívok, ugyan úgy vannak akiknek átkos és van akiknek kedves Horthy emléke. Ha Önök demokraták lennének, akkor lakonikus módon tudomásul vennék, hogy vannak, akik ilyen, vagy olyan ok miatt elfogadhatónak, vagy jónak értékelik mindazt, amit Horthy tett. Pl. azok a zsidó honfitársaink, akiknek családját megmentette, vagy azok a zsidó honfitársaink, akiknek felmenői tagjai voltak az akkori parlamentnek, vagy Horthy kormányának. Mert ne feledjük, talán egyetlen más magyar kormányban sem volt annyi zsidó származású magyar ember, mint Horthyéban.

Tudom, Önöket nem hatják meg a történelmi tények. De hogyan is alázzák magukat azzal, hogy képesek aláírni egy olyan petíciót, amit Holokauszt Ágnes és társai kezdeményeznek? Nem veszik észre, hogy az egész akciót körüllengi a politikai bűz, a magyar-gyűlölet, a bolsevik típusú ellenfél megsemmisítési kényszer, a kirekesztés?
Miért nem képesek elfogadni, hogy mások másként gondolkodnak, másként élik az életüket? Esetleg az fáj, hogy többszólamú lett az ország közélete? Hogy bolsevik ATV díszpintyeken tól ma már demokraták is megszólalhatnak a honi médiában? Hogy a pénzhajhász (svéd információ) Wallenbergen túl a hazai irodalmi életben megjelenhet Wass Albert is?
Szerencsére az idő és a józan ész térnyerése Önök ellen dolgozik. Ez Önök is érzik, ezért sikoltoznak.

Válaszok

nemzeti

#51 Re: realista

2012-09-30 18:20:52

#50: realista - realista 

 Tegyünk már valamit, hogy ezek a magyar adófizetők pénzén élősködők ne gyalázzák nemzetünket. Az egyik hozzászóló arra emlékszik, amikor a Wermacht jött, de arra nem amikor a Dicsőséges Vörös Hadsereg viiézei megbecstelenítették a nőket, ellopták még az órákat is, aztán jóvátételt fizettettek az országgal. Eljött Rákosi, Gerő kora, az államosítás tönkretette amit a Horthy-korszak talpraállított. Menjenek már el Bauerral a Terror Házába nézelődni, de ha ez kevés, akkor a demokrácia védelmezőjének, az USA Abu Graib, vagy Guantanamo börtöneibe. Tőlem ott is maradhatnak.

e-Vita

#65 Re: a fagyi visszanyal

2012-10-01 10:01:16

#50: realista - realista

Nos, kedves Nemzettestvér, mert Önök ott a túlparton akkora demokraták - befogadók, nyitottak, toleránsak, meg miegymás,-  hogy azt a magunkfajta "bolsik" már felfogni se képesek, akkor bizonyára semmi kifogásuk az ellen, hogy mi, "bolsevikok" pl. Kádár szobrokat emeljünk köztereken, és rendszeresen, nyilvánosan, médiacsinnadrattával lerójjuk kegyeletünket ilyen szobroknál. Az Önök hihetlen széles látóköréből kifolyólag nyilván nem lesz probléma azzal se, ha fontolgatjuk Rákosi pajtás újrafényezését is, a Horthy kultusz mintájára.

Hiszen - amint ezt volt szíves tudomásunkra hozni - Önök képesek elfogadni, hogy "mások másként gondolkodnak, másként élik az életüket"... Egész fenti okfejtéséből egyenesen következik, hogy Önöknek nem "fáj, hogy többszólamú" az ország közélete, nem igaz? Ezt el kell hinnünk, hiszen Ön modja itt fentebb.

Hiszen - ahogyan a magyar történelem Nagy Magyar Hőse, Horthy esetében is Önök felnyitják rövidlátó "bolsi" szemeinket  - minden emberben lehet találni valami jót is. Hitler pl. szerette a gyerekeket és a kutyáját (erről is a legmegbízhatóbb, leghitelesebb, legtényszerűbb internetes forrásból, az Önök Metapédiájából szerezhetünk minden kétséget kizáró bizonyságot). Nyilván Németországban, minimum erre való tekintettel, országszerte találhatók köztereken Hitler szobrok, és pl. a nemzetközi gyermeknapon gyermekek seregét viszik oda, hogy emlékezzenek és emlékeztessenek e nagyszerű emberi tulajdonságára.