Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Quoted post

vendég

#188 Re: Re: Re: Éljen a Haza!

2012-05-26 12:11

#184: - Re: Re: Éljen a Haza!

Ez egy fórum. Egy fórumba tudtom szerint bárki beírhat, akinek az adott témában bármilyen észrevétele van. Miért gondolják, hogy ha valaki ellenkező véleményt ír, csakis Hitgyülis, vagy Bánkis tanár lehet? Másnak nem is lehet hasonló véleménye, mint nekik?

Tehát: honnan veszi azt az állítást, hogy a Bánkis szülők nem kaptak felvilágosítást? Vagy Ön nem olvasta el a gyermeke ellenőrzőjét? Tudja, ha nekem a gyerekem jövője fontos, mindent megteszek, hogy erről tájékozódjak minden lehetséges helyen. Az a fórum egyike volt ezeknek. Miért nem tette ezt meg? Nagyon kevés szülőt érdekelte.

Akkor legalább ne állítsák, hogy nem kaptak információt!

Válaszok

Vendég

#189 Re: Re: Re: Re: Éljen a Haza!

2012-05-26 12:26:00

#188: vendég - Re: Re: Re: Éljen a Haza!

A Bánkis tanárok húzzanak el a fórumból és a hitgyülisek is!

Vendég

#198 Re: Re: Re: Re: Éljen a Haza!

2012-05-27 14:21:32

Kedves hozzászóló!

Az én gyermekem most 8. osztályos, ősszel kezdett volna a Bánkiban. Képzelje, a fórum előtti este egy ismerősöm telefonált, tőle hallottam, hogy az iskola honlapján látható a közlemény. A fenntartóváltás lehetőségéről pedig 2 nappal korábban értesültünk (persze nem az iskola, vagy az önkormányzat által).Ugye nem gondolja komolyan, hogy naponta olvasgatom az iskola honlapját? Ettő függetlenül - ha hiszi, ha nem-, fontos a gyermekem jövője. Éppen ezért (külön köszönet, hogy  elengedtek a munkahelyemről) részt is tudtam venni a Bánkis  fórumon. Meghallgattam az elhangzottakat, melyek gyakorlatilag tények voltak. A szülői vélemények nem számítottak. Igaz, utólag történt SZM szavazás, valamint 05.25-én kaptunk levelet az iskolától- melyben összefoglalták a lényeget-, de azért ezt ne hasonlítsuk össze az előzetes tájékoztatással!

A fórumokra pedig valóban bárki beírhat, de legalább igazat állítson. A véleményírók kilétét pedig nyilván nem nehéz kikövetkeztetni (többeknek személyes ismeretség okán is).

Szavaival élve "mindent megteszek (tettem), hogy megfelelően tájékozódjak, minden lehetséges helyen". A döntést meghoztam (hoztuk), annak helyességében pedig a történtek után kételkedésnek nyoma sincs.                                Innentől kezdve kérném, hogy ezt tartsák tiszteletben!

Vendég

#201 Re: Re: Re: Re: Éljen a Haza!

2012-05-27 22:21:31

A Bánkis szülők NEM kaptak felvilágosítást !!!

A Bánkis szülőknek beírták az ellenőrzőbe ( amit el is olvatunk és részt is vettünk , de min ????? ) a tájékoztatás napját és kész , ez kérem nem felvilágosítás , kész tények elé állították a szülőket , semmibe beleszólásunk nem lehetett !!! HIT-es lesz az iskola és ez van !

Ami összejövetel volt, közölték a tényeket és nem foglalkoztak a szülők véleményével !!!

Kormányhivatal Tövényességi Igazgatósága  szerint is a felvetődött esemény után és a hivatalosan, törvényesen, jogszerűen megszervezett szavazás ( nem tényközlés !!! )  között minimum 15 napnak el kell telnie ! Majd a kialakult szavazás eredmény közlése miatt kell a tájékoztatást összehívni !

Legyenszíves utána járni a törvényes , hivatalos úton történő fenntartóváltási procedúrának ! Mi ezt megtettük ! Törvénytelen volt az egész , kész átvágás !!!