Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Vendég

/ #198 Re: Re: Re: Re: Éljen a Haza!

2012-05-27 14:21

#188: vendég - Re: Re: Re: Éljen a Haza!

Kedves hozzászóló!

Az én gyermekem most 8. osztályos, ősszel kezdett volna a Bánkiban. Képzelje, a fórum előtti este egy ismerősöm telefonált, tőle hallottam, hogy az iskola honlapján látható a közlemény. A fenntartóváltás lehetőségéről pedig 2 nappal korábban értesültünk (persze nem az iskola, vagy az önkormányzat által).Ugye nem gondolja komolyan, hogy naponta olvasgatom az iskola honlapját? Ettő függetlenül - ha hiszi, ha nem-, fontos a gyermekem jövője. Éppen ezért (külön köszönet, hogy  elengedtek a munkahelyemről) részt is tudtam venni a Bánkis  fórumon. Meghallgattam az elhangzottakat, melyek gyakorlatilag tények voltak. A szülői vélemények nem számítottak. Igaz, utólag történt SZM szavazás, valamint 05.25-én kaptunk levelet az iskolától- melyben összefoglalták a lényeget-, de azért ezt ne hasonlítsuk össze az előzetes tájékoztatással!

A fórumokra pedig valóban bárki beírhat, de legalább igazat állítson. A véleményírók kilétét pedig nyilván nem nehéz kikövetkeztetni (többeknek személyes ismeretség okán is).

Szavaival élve "mindent megteszek (tettem), hogy megfelelően tájékozódjak, minden lehetséges helyen". A döntést meghoztam (hoztuk), annak helyességében pedig a történtek után kételkedésnek nyoma sincs.                                Innentől kezdve kérném, hogy ezt tartsák tiszteletben!