Rokkantvadászat...

Quoted post


Vendég

#404 Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-05-25 07:08

#403: - Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

Nem hiszem, hogy ez bármilyen módon is választ adott volna arra a kérdésre, hogy a 10 millió lakosú Magyarországon miért kellene 14-szer (!) több  munkaképes korú rokkantnyugdíjasnak lenni, mint a 5 millió lakosú Szlovákiában.

Az Úr világositsa meg elmédet,de minél előbb a feltett kérdéssel kapcsolatban.

Válaszok

Üdvözlettel Marika néni

#405 Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-05-26 08:27:57

#404: - Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

Tisztelt Vendég! Kedves Spitzer Tibor Úr !

Nem érdekel Szlovákia,nekem itt kell élnem és megélnem !Már csak arra vagyok kiváncsi,hogy sorsunk pusztába kiáltott szó,vagy felvállalja-e valaki az érdekképviseletünket !Egyre nehezebben mozgok! Azt látom,hogy a fórumokon és ez vonatkozik a jogi fórumra is.Nem sok segitséget kapok,ügyeim intézéséhez.A nyufighoz 15 napon belül küldeni kell a beadványokat,igazolásokat.Aztán születnek adminisztrációs hibák,lehet jogvesztés a következménye.Azt már világosan látom,hogy közalkalmazott,nem fog segitőkezet nyujtani,mert repül az állásából.Nem tisztem megitélni,nem vagyok szuperman,hogy a rokkantnak nyilvánitott emberek valóban betegek-e,vagy más módon lettek azzá nyilvánitva.Ahol kétséget kizáróan,volt bizonyiték erre vonatkozóan,ott a rendőrségi feljelentést megtettem.Ajánlom figyelmébe Szemérmetlen Anita esetét a SZON-on.Ez az eset is rávilágit arra,hogy ott ahol ennyi ember elhiszi és képes áldozni azért,hogy megszerezze a végleges rokkantságot,még akkor is amikor az már jogilag nem létezik,ott nincs minden rendben. Az esetemben történt sajnálatos adminisztrációs hiba miatt,több alkalommal is folytattam telefon beszélgetést az ügyben az illetékesekkel. Mennék kórházba,de az ajánlott küldemény esetleges érkezése miatt itthon kell tartózkodnom.

Nem voltam végleges rokkant,csak a megfogalmazás szerint,felülvizsgálata jelen állapotában nem szükséges. Nos a törvény a felülvizsgálati sorrendet életkor és egészségi állapot sorrendben irja elő. Az illetékes hivataltól azt a választ kaptam,a véglegesek utoljára jönnek. Na erre varrjon gombot ! Akiket eddig soha senki nem vizsgált felül,az utolsó pillanatig élvezhetik háboritatlanul az ellátásukat.

Jelenleg,csak azt kérdezem Őntől kinek van joga Alkotmány Birósághoz fordulni a CXCI 2011 évi törvény kontrolját kérni.

Ez mennyibe kerül,melyik az a szervezet amelyik ezt felvállalta.Hol a számla száma ahová pénzt lehet utalni ! Vagy továbbra is magamra vagyok utalva.Tudom olvasom a jogi fórumot is !Próbálkoztam az ingyenesen müködő jogsegély szolgálattal, A segitség akkor nem jön amikor,arra szükség volna !

A rokkantnyugdij átalakitásának rendszerét,akkor támogatom,ha lesz 700000 felkinált álláshely,Ne akarjon olyan helyen élő embert foglalkoztatásra kényszeriteni,ahonnan nem tud közlekedni.Végtelenül örülök a közintézmények akadály mentesitésének,de odáig el is kellene jutni.

A feltett kérdésed megválaszolására kérdezd meg a rendszer váltás óta müködő felelős és felelőtlen kormányzati vezetőket,miért hagyták ,hogy igy legyen. Dr Cser Ágnesnek üzenem,nem most kell nyilatkoznia a kérdésben.Mit tett annakidején,illetékes vezető révén,hogy ne igy legyen ! Csak nem utólag világosodott meg !