Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

ATTILA A HUN

#4803 Re: Re: Re:

2012-05-20 18:31

#4802: Gigel - Re: Re:

Figyelj ide Gigel! Mondhatnám jóhiszeműen, hogy elgurult a gyógyszered, de nyílvánvaló, hogy a te bajodra az orvostudomány jelen állása szerint nincs gyógyszer. Az, hogy te úgy látod, hogy Románia jól kezeli az EU-s helyzetét, magáért beszél. A te új miniszterelnököd, még pár percig fog népszerű fickót játszani, amíg a brüsszeli komák elé nem teszik a listát, hogy kit szabad ezentúl szorongatni és kit nem. Figyelted, mekkorát zuhant a lej árfolyama, mihelyst bejelentette, hogy a gazdagokat fogja megadóztatni? Tényleg azt hiszed, hogy ti kivételek vagytok? Aztán, hogy Verestóy miatt nem tudnád a juhaidat legeltetni? Verestóy tényleg egy gerinctelen féreg, annyira gerinctelen, hogy a Székelyföldet fosztogatja, és távol áll tőlem, hogy védelmembe vegyem, de ő csak egy hal a román korrupció végtelen óceánjában, találsz ott román nevet bőséggel. A korrupciós világstatisztikában közismerten előkelő helyen álltok, ezt aligha varrhatod egy Verestóy nyakába.

Nyilván észrevetted, hogy magyarul szólok hozzád. A továbbiakban nem teszem meg azt a szívességet, hogy a te nyelveden vitázzak veled, miután te léptél fel egy magyarok által magyar ügyeket tárgyaló fórumra, feltételezem, hogy érted a nyelvünket, ha a gondjainkat jól láthatóan nem is. Abból a mélyüregi-béka ülepe alóli szemszögből bambulva nem is csoda, hogy esélyed sincs megítélni a magyarok helyzetét, állapotát - sem a múltbélit, sem a mostanit - pláne, ha a magatokéval sem vagy a legcsekélyebb mértékben sem tisztában.

Hogy jönnél jó Pannon legelőkön legeltetni a nyájadat? A magyar vendégszeretet messze földön híres, tárt karokkal várunk, majd jól elbégetnek itt a birkáid a mieinkkel együtt, abból jutott nekünk is bőven, ha érted, mire gondolok! Annál is inkább türelmetlenül várunk, mert a hülye beszólásaiddal szépen gyűlik az elszámolnivalónk és azért csak kényelmesebb, ha te jössz házhoz az elszámolásért, mint, ha nekünk kell érte odamenni. Számodra is ideje közelebbről megismerkedni a Magyarok Istenével, miután ennyit húzogatod a bajszát!

Hogy nincs bennünk összetartás a bajban? Nem bírod felfogni, hogy ez a fórum éppen az összekapaszkodás legbiztosabb jele? Magyar emberek tízezrei a világ minden szegletéből csatlakoznak az alapgondolathoz, hogy gátat kell vetni a dolgos, de ötről-hatra jutni - a gátlástalan kifosztói miatt nem képes - magyar nemzet sanyargatásának és igába hajtásának? Azt sem fogod fel, hogy ebben a harcban nem véletlenül sorakoztak fel mellettünk a lengyelek, a lettek, az észtek és, hogy minden nemzetnek ezt kellene tenni, aki nem akar a süllyesztőben eltűnni?

Bár te mindnyájunkat felszólítottál, hogy csomagoljunk össze, és irány vissza Ázsiába, én nem haragszom rád, mert megértelek. Építhettek ti akárhány ortodox templomot a magyar többségű városokban, addig nem fogjátok otthon érezni magatokat a rabolt földön, amíg az Isten által arra a földre teremtett magyar emberrel, a föld megművelőjével naponta szembe kell néznetek. Nem csoda hát, hogy az elvonulásunkról álmodozol. Csakhogy a magyar ember mindig is szembe nézett és ezután is fog a leígázóival, kirablóival, legyen az török, tatár, habsburg, komcsi, vagy uncsi. A magyar ember keményen dolgozik, bízik az Istenében és készül a jobb időkre. Ilyen az én népem!

 

Válaszok

Paul

#4804 Re: Re: Re: Re:

2012-06-08 23:57:57

#4803: ATTILA A HUN - Re: Re: Re:

Te asigur de respectul meu pentru poporul tau. Inteleg greu ce scrii, pentru ca ma folosesc de o traducere online.

Atata vreme cat bisericile ortodoxe de care vorbesti vor fi construite in Romania, nu inteleg de ce sa behaie unii ca sunt deranjati la componenta etnica. Hello, suntem in mileniul al treilea...Lumea se schimba, unii sustin chiar ca evolueaza, deci hai sa parasim feudalismul!

Am o mare dilema. Inteleg ca aveti o limba unica, inteleg ca pana si istoria sau originile va sunt unice, dar chiar asa, sa aveti un Dumnezeu numai al vostru? Nu credeti ca exagerati? De altfel, circula o teorie cum ca crestinismul s-ar potrivi cu hungarismul ca nuca-n perete si ca asta ar genera un soi de criza de identitate nationala. Oricum, bagati carbuni, jobbik sa traiasca si sa creasca, vad ca apare usurel si pe la noi, sper sa gasim resurse sa-i dam la geoale.

Asta e, voi cu ale voastre, noi cu oile noastre. Unele sunt negre, altele...barna.