Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

ATTILA A HUN

/ #4803 Re: Re: Re:

2012-05-20 18:31

#4802: Gigel - Re: Re:

Figyelj ide Gigel! Mondhatnám jóhiszeműen, hogy elgurult a gyógyszered, de nyílvánvaló, hogy a te bajodra az orvostudomány jelen állása szerint nincs gyógyszer. Az, hogy te úgy látod, hogy Románia jól kezeli az EU-s helyzetét, magáért beszél. A te új miniszterelnököd, még pár percig fog népszerű fickót játszani, amíg a brüsszeli komák elé nem teszik a listát, hogy kit szabad ezentúl szorongatni és kit nem. Figyelted, mekkorát zuhant a lej árfolyama, mihelyst bejelentette, hogy a gazdagokat fogja megadóztatni? Tényleg azt hiszed, hogy ti kivételek vagytok? Aztán, hogy Verestóy miatt nem tudnád a juhaidat legeltetni? Verestóy tényleg egy gerinctelen féreg, annyira gerinctelen, hogy a Székelyföldet fosztogatja, és távol áll tőlem, hogy védelmembe vegyem, de ő csak egy hal a román korrupció végtelen óceánjában, találsz ott román nevet bőséggel. A korrupciós világstatisztikában közismerten előkelő helyen álltok, ezt aligha varrhatod egy Verestóy nyakába.

Nyilván észrevetted, hogy magyarul szólok hozzád. A továbbiakban nem teszem meg azt a szívességet, hogy a te nyelveden vitázzak veled, miután te léptél fel egy magyarok által magyar ügyeket tárgyaló fórumra, feltételezem, hogy érted a nyelvünket, ha a gondjainkat jól láthatóan nem is. Abból a mélyüregi-béka ülepe alóli szemszögből bambulva nem is csoda, hogy esélyed sincs megítélni a magyarok helyzetét, állapotát - sem a múltbélit, sem a mostanit - pláne, ha a magatokéval sem vagy a legcsekélyebb mértékben sem tisztában.

Hogy jönnél jó Pannon legelőkön legeltetni a nyájadat? A magyar vendégszeretet messze földön híres, tárt karokkal várunk, majd jól elbégetnek itt a birkáid a mieinkkel együtt, abból jutott nekünk is bőven, ha érted, mire gondolok! Annál is inkább türelmetlenül várunk, mert a hülye beszólásaiddal szépen gyűlik az elszámolnivalónk és azért csak kényelmesebb, ha te jössz házhoz az elszámolásért, mint, ha nekünk kell érte odamenni. Számodra is ideje közelebbről megismerkedni a Magyarok Istenével, miután ennyit húzogatod a bajszát!

Hogy nincs bennünk összetartás a bajban? Nem bírod felfogni, hogy ez a fórum éppen az összekapaszkodás legbiztosabb jele? Magyar emberek tízezrei a világ minden szegletéből csatlakoznak az alapgondolathoz, hogy gátat kell vetni a dolgos, de ötről-hatra jutni - a gátlástalan kifosztói miatt nem képes - magyar nemzet sanyargatásának és igába hajtásának? Azt sem fogod fel, hogy ebben a harcban nem véletlenül sorakoztak fel mellettünk a lengyelek, a lettek, az észtek és, hogy minden nemzetnek ezt kellene tenni, aki nem akar a süllyesztőben eltűnni?

Bár te mindnyájunkat felszólítottál, hogy csomagoljunk össze, és irány vissza Ázsiába, én nem haragszom rád, mert megértelek. Építhettek ti akárhány ortodox templomot a magyar többségű városokban, addig nem fogjátok otthon érezni magatokat a rabolt földön, amíg az Isten által arra a földre teremtett magyar emberrel, a föld megművelőjével naponta szembe kell néznetek. Nem csoda hát, hogy az elvonulásunkról álmodozol. Csakhogy a magyar ember mindig is szembe nézett és ezután is fog a leígázóival, kirablóival, legyen az török, tatár, habsburg, komcsi, vagy uncsi. A magyar ember keményen dolgozik, bízik az Istenében és készül a jobb időkre. Ilyen az én népem!