Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

#4801 Re: Re: Ahavarenanah

2012-05-08 18:45

#4800: - Re: Ahavarenanah

Az egyesített Európa célja, a nemzetek nemzeti identitásának megnyirbálása, majd eltörlése. A végcél a világállam létrehozása. Mint keresztény ember, hiszem a Biblia e dologról való próféciáit - melyek beteljesedésének tanúi vagyunk. Sajnos ez a folyamat nem merül ki csak az országok belügyeibe való beavatkozással. Párhuzamosan az élet alapvetö pilléreinek mint a család intézményének felszámolása és mindenféle perverzió propagálása a nemzetek hanyatlását idézi elö. http://www.zsidok-keresztenyek.eu/mihaszna_pasztorok/information/gender.html (Történelmi példák igazolják e tényt.)

Gigel

#4802 Re: Re:

2012-05-15 14:02

#4785: ATTILA A HUN - Re:

Nu, frate, nu e vaccinata Romania, dar isi asuma situatia asta si incearca sa o gestioneze. Dar mai stiu ca in vreme ce Ungaria traieste pe credit de dinainte de 1990, ca Ungaria a profitat din plin de aderarea la UE, ca banii veniti dinspre UE au fost bine-primiti, iar acum, cand ati dat de greu, va udati izmenele si vreti inapoi in Evul Mediu feudal. Or, in secolul XXI european, feudalismul a disparut cam de multa vreme, de aceea sugeram zona Urali.

Cat despre opincile si mioarele mele, nu-ti fa griji, in munti nu ma pot duce ca i-a defrisat Verestoy pe toti, asa ca inca stau pe ganduri, poate ca ar fi mai bine sa pornesc incetisor spre campia Panonica, s-o gasi ceva iarba buna pe acolo. Ca iarba rea vad ca salasluieste in spatiul virtual.

Dupa cum vezi, eu nu-mi neg originile de oier. Asta au fost strabunii mei. Ce nu inteleg este cum se face ca dintr-o natiune pur nobiliara, ungurii au ajuns atat de jos.

ATTILA A HUN

#4803 Re: Re: Re:

2012-05-20 18:31

#4802: Gigel - Re: Re:

Figyelj ide Gigel! Mondhatnám jóhiszeműen, hogy elgurult a gyógyszered, de nyílvánvaló, hogy a te bajodra az orvostudomány jelen állása szerint nincs gyógyszer. Az, hogy te úgy látod, hogy Románia jól kezeli az EU-s helyzetét, magáért beszél. A te új miniszterelnököd, még pár percig fog népszerű fickót játszani, amíg a brüsszeli komák elé nem teszik a listát, hogy kit szabad ezentúl szorongatni és kit nem. Figyelted, mekkorát zuhant a lej árfolyama, mihelyst bejelentette, hogy a gazdagokat fogja megadóztatni? Tényleg azt hiszed, hogy ti kivételek vagytok? Aztán, hogy Verestóy miatt nem tudnád a juhaidat legeltetni? Verestóy tényleg egy gerinctelen féreg, annyira gerinctelen, hogy a Székelyföldet fosztogatja, és távol áll tőlem, hogy védelmembe vegyem, de ő csak egy hal a román korrupció végtelen óceánjában, találsz ott román nevet bőséggel. A korrupciós világstatisztikában közismerten előkelő helyen álltok, ezt aligha varrhatod egy Verestóy nyakába.

Nyilván észrevetted, hogy magyarul szólok hozzád. A továbbiakban nem teszem meg azt a szívességet, hogy a te nyelveden vitázzak veled, miután te léptél fel egy magyarok által magyar ügyeket tárgyaló fórumra, feltételezem, hogy érted a nyelvünket, ha a gondjainkat jól láthatóan nem is. Abból a mélyüregi-béka ülepe alóli szemszögből bambulva nem is csoda, hogy esélyed sincs megítélni a magyarok helyzetét, állapotát - sem a múltbélit, sem a mostanit - pláne, ha a magatokéval sem vagy a legcsekélyebb mértékben sem tisztában.

Hogy jönnél jó Pannon legelőkön legeltetni a nyájadat? A magyar vendégszeretet messze földön híres, tárt karokkal várunk, majd jól elbégetnek itt a birkáid a mieinkkel együtt, abból jutott nekünk is bőven, ha érted, mire gondolok! Annál is inkább türelmetlenül várunk, mert a hülye beszólásaiddal szépen gyűlik az elszámolnivalónk és azért csak kényelmesebb, ha te jössz házhoz az elszámolásért, mint, ha nekünk kell érte odamenni. Számodra is ideje közelebbről megismerkedni a Magyarok Istenével, miután ennyit húzogatod a bajszát!

Hogy nincs bennünk összetartás a bajban? Nem bírod felfogni, hogy ez a fórum éppen az összekapaszkodás legbiztosabb jele? Magyar emberek tízezrei a világ minden szegletéből csatlakoznak az alapgondolathoz, hogy gátat kell vetni a dolgos, de ötről-hatra jutni - a gátlástalan kifosztói miatt nem képes - magyar nemzet sanyargatásának és igába hajtásának? Azt sem fogod fel, hogy ebben a harcban nem véletlenül sorakoztak fel mellettünk a lengyelek, a lettek, az észtek és, hogy minden nemzetnek ezt kellene tenni, aki nem akar a süllyesztőben eltűnni?

Bár te mindnyájunkat felszólítottál, hogy csomagoljunk össze, és irány vissza Ázsiába, én nem haragszom rád, mert megértelek. Építhettek ti akárhány ortodox templomot a magyar többségű városokban, addig nem fogjátok otthon érezni magatokat a rabolt földön, amíg az Isten által arra a földre teremtett magyar emberrel, a föld megművelőjével naponta szembe kell néznetek. Nem csoda hát, hogy az elvonulásunkról álmodozol. Csakhogy a magyar ember mindig is szembe nézett és ezután is fog a leígázóival, kirablóival, legyen az török, tatár, habsburg, komcsi, vagy uncsi. A magyar ember keményen dolgozik, bízik az Istenében és készül a jobb időkre. Ilyen az én népem!

 

Paul

#4804 Re: Re: Re: Re:

2012-06-08 23:57

#4803: ATTILA A HUN - Re: Re: Re:

Te asigur de respectul meu pentru poporul tau. Inteleg greu ce scrii, pentru ca ma folosesc de o traducere online.

Atata vreme cat bisericile ortodoxe de care vorbesti vor fi construite in Romania, nu inteleg de ce sa behaie unii ca sunt deranjati la componenta etnica. Hello, suntem in mileniul al treilea...Lumea se schimba, unii sustin chiar ca evolueaza, deci hai sa parasim feudalismul!

Am o mare dilema. Inteleg ca aveti o limba unica, inteleg ca pana si istoria sau originile va sunt unice, dar chiar asa, sa aveti un Dumnezeu numai al vostru? Nu credeti ca exagerati? De altfel, circula o teorie cum ca crestinismul s-ar potrivi cu hungarismul ca nuca-n perete si ca asta ar genera un soi de criza de identitate nationala. Oricum, bagati carbuni, jobbik sa traiasca si sa creasca, vad ca apare usurel si pe la noi, sper sa gasim resurse sa-i dam la geoale.

Asta e, voi cu ale voastre, noi cu oile noastre. Unele sunt negre, altele...barna.

ATTILA A HUN

#4805 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-11 14:48

#4804: Paul - Re: Re: Re: Re:

Én nem tudom, hogy mennyire életszerű, hogy egy Gigel után akad egy Paul is, aki úgy gondolja, hogy román létére elég tájékozott a magyar ügyeket illetően ahhoz, hogy bekapcsolódjon egy a magyarok önrendelkezését tárgyaló fórumba. A céljaidat sem értem tisztán: le akarsz minket beszélni arról, hogy összefogjunk a felismert közös ellenség ellen?, ki akarsz oktatni, hogy a brüsszeli nagykutyák kifejezetten a javunkat akarják és egyszerűen érthetetlen a tiltakozásunk?, ha büszkék vagyunk a múltunkra, a hitünkre, a hagyományainkra, vagy éppen a kisebbségi jogainkat kérjük számon rajtatok, akkor már hungaristák és feudalizmusba visszavágyó eszelősök vagyunk??? Ez a feudalizmus-dolog jól becsípődött nálad akár Gigelként, akár Paulként fejtegeted ki a mondandódat. Hát, ha a feudalizmus kézzel fogható jeleit akarod látni, vedd le a szemellenződet és nézzél körül odahaza. Európában sehol nem találsz akkora putrihalmazokat, mint éppen otthon nálatok. Nem egyszer karnyújtásnyira áll egymástól a putri és a csili-vili üvegpalota. A sok üvegpalota pedig, amiket közületek oly sokan büszkén mutogatnak, mintegy a rohamos fejlődés vitathatalan jeleként, nem más, mint a te néped kifosztóinak az Őrtornya (bankok, IMF-székház, multinacionális nagyvállalatok irodaházai). Innen intézik módszeresen a kifosztásotokat, a saját földjén való gazdálkodásból élni és éltetni képes közösségek ellehetetlenítését, városokba kényszerítését olcsó munkaerőnek, kiszolgáltatott, szeméttel etetett, pénzhitelbe kényszerített hüjíthető konzumidiótának. Ott aztán választhattok 200 TV-csatorna közül, hogy melyikkel mosatjátok az agyatokat, miközben ezzel terelik el a figyelmeteket, hogy észre ne vegyétek, hogy hogyan húzzák ki a lábatok alól a földet és hogyan viszik el a fejetek fölül a tetőt. És ezt ti fejlődésként, harmadik évezredként, demokráciaként élitek meg, aki meg ennek ellenszegülne, megpróbálja a nemzetét megóvni, felelősen dönteni, az hungarista, feudalista meg minden ami csak eszedbe jut.

Ha figyelmesen olvastad volna a korábbi bejegyzéseimet és értenéd is és nem online fordítógépre hagyatkoznál, észre vehetted volna, hogy semmilyen politikai formációnak nem vagyok híve és amíg ura vagyok a józan eszemnek, nem is leszek, akármennyit is jobbikozzál itt nekem. A politika amióta világ a világ pénzről és hatalomról szól, a kis ember élete pedig a küzdelemről a megélhetésért, jobb esetben a boldogulásért és aki nem látja, hogy a két státusz között mekkora az érdek-ellentét, az aligha tud az utódai számára jövőt biztosítani.

Az, hogy te Gigel/Paul teljesen másként ítéled meg a helyzeteteket/helyzetünket két okból lehetséges: vagy egyike vagy a sokmillió agymosottnak, aki csak él bele a világba, vagy éppen a megbízóid utasítását követve próbálod judáspénzért mosni az agyakat. Jelzem, hogy mindkét esetben hatástalan a retorikád: akik ezen a fórumon összekapaszkodásra bíztatnak, azok mind átestek a megvilágosodás fájdalmas, csöppet sem jövedelmező, mégis kifizetődő folyamatán, és nagyon kis esélyt látok arra, hogy a kedvedért erről elfelejtkezzenek. Azért mondom, hogy mégis kifizetődő, mert aki eljutott odáig, hogy felismerje a kifosztóit, az nem lesz boldogabb, se gazdagabb, se megbecsültebb, de lehetősége lesz arra, hogy megtalálja a módját, hogy ha még a maga életében nem is, de legalább az utódai számára el kezdjen a saját eszközeivel jövőt teremteni és aki ezen az úton jár, még üres zsebbel is nyugodtabban nézhet tükörbe.

Szívből kívánom neked is, hogy a néped és utódaid érdekében téged is utolérjen a megvilágosodás, de ha ez nem következne be és neadjIsten a megbízásos verzió érvényes az esetedre, úgy legyen benned annyi tisztesség, hogy a júdáspénzt fogamzásgátlóra költöd a meg nem születendő utódaid érdekében.

Jó fordítást és minél fájdalommentesebb megvilágosodást kívánok!

Csaba királyfi

#4806 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-13 01:09

#4805: ATTILA A HUN - Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves Öregapám!

Minden szavaddal egyetértek, csak egy dolgot sajnálok: az idődet, hogy ilyesmire fordítod. Ezek a szövegej, akár Gigel, akár Paul írta őket egyetlen helyről indulnak, s a céljuk egyszerűen csak provokáció, felmérés, hogy kikre kell odafigyelni. A tolvaj, jól írtad, mindig haragszik és haragudni fogvarra, akit meglopott - ha nem így tenné, vissza bkelene vinni amit lopott: a mi esetünkben az országunkat. Azt meg nemigen teszik meg még azok sem, akik nem provokátorok.

Ami meg a feudalizmust illeti: azért ezt dörgöli az orrunk alá, mert akkor még nem vették el országunk nagyobb részét, Gigelék pedig még a Havasalföldön sem voltak. És azt mondja, oda vágyódunkj  vissza. Bárcsak tudná, mi volt az nekünk és nekik is: szabadság és hozzá a magunk jólléte. De ha tudná, akkor azt is, hogy nem lesz addig nyugvás, főként a tolvaj lelkekben, míg meg nem jön újra az a szabadság.

Szóval támogatlak, meg azt is javaslom, hagyjuk a G/P - féléket, s arról beszéljünk, hogyan vehetnénk vissza önrendelkezésünket - jó lesz- e így?!


Vendég

#4807

2012-06-13 07:43

A Sátán földi helytartója Shylock folyamatosan itt van közöttünk és az egy font húsunkat akarja, az életünk árán is. Ennek véget kell vetni és véget is fogunk vetni! Az emberi közösségek újraszerveződnek és vissza fogjuk szerezni a gazdasági, kulturális, vallási önrendelkezésünket. Az erkölcs győzni fog a hamis kufárjog felett! Ajánlom mindenkinek a figyelmébe Petőfi Sándor örök érvényű, gyönyörűséges versét, a Föltámadott a tenger-t.
ATTILA A HUN

#4808 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-13 12:03

#4806: Csaba királyfi - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Édes Fiam!

Micsoda találkozás! Jó szívvel veszem a támogatásodat és a javaslatodat is. Az időmet azért nem sajnálom, mert, mint írtam mindenki a maga eszközeivel próbál tenni valamit. Nekem ez az egyik eszközöm, a szándékom pedig az volt vele, hogy tükröt tartsak az ide tévedők elé, amiben aztán ki-ki felismerheti a maga arcát: a mindennapokban verejtékkel küzdő, estére ágyára rogyó ember érezze, hogy van miért küzdeni, talán holnap-holnapután beérik a vetés, a megvilágosodott, de emiatt magára maradt ember, aki úgy érzi, boldogabb volt vak korában, érezhesse, hogy jó úton jár, még ha nehezebb is a lába tőle, az agymosott, ha egyáltalán magára ismer, lássa, hogy a könnyebb út választásával a népét és az utódait köti gúzsba, a provokátor pedig láthassa, hogy az álarc mögül kilóg a lóláb.

Ami G/P-t illeti, csak azért nem akarom 100 %-ig kijelenteni, hogy provokátor, mert akkor jóval aktívabbnak kellene lennie, ő meg hetekig kérődzik egy-egy válaszon mielőtt felbüfögné. Persze, simán lehetséges, hogy nagyon sok hasonló fórumon teljesít "missziót". És az is a provokátor vonalat erősíti, hogy a nemzetéért aggódó, felelősen gondolkodó magatartást azonnal hungarizmusnak, feudalizmusnak és identitászavarnak tűnteti fel, az ostoba agymosottakból nem igen nézhető ki ez a retorika.

Hanem ami a te idődet illeti, Fiam, az jól látszik, hogy nem szívesen fecsérled az ilyesmire. Előre fogom a hasamat, hogy mit fog kifordítani az elgépelt szavaidból ez a szerencsétlen az online fordító szoftverével. Nos, ebben is igazad lehet, rád nagy feladatok várnak a Csillagösvényen. Szedd a lábad szaporán és a JóIsten kísérjen utadon! A Székelyek már nagyon fürkészik azt az ösvényt.

Csaba királyfi

#4809 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-14 00:37

#4808: ATTILA A HUN - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves Öregapám!

költőnek, prózavers írónak tetszene tán lenni, némely részlet kérdezteti ezt velem.

Én még azért úgy gondolom, hogy Illyés önszorgalmú kutyái is már csak jó pénzért kémkednek, ezért írom újra, hogy G/P - jó ez a jelölés - mégiscsak ügynök.

Ami a feudalizmust illeti: ha nem lett volna - hozzánk persze csak Ottó bácsi elődei hozták be, addig székely-magyar szabad nép volt -, akkor szegény G/P ügynök sem lett volna: azok az urak engedték be országunkba őket....

Ami meg a csillagösvényt illeti: úgy hallom, önkéntes rabságot választottak hazámfiai most a választásokon, hová menjek már én, egyszerű ember haza, ha rosszul választott falum népe?

És a többiek, képesek lennének az ösvényt, amiről írtál, s amire szívesen lépnék, meglátni? És egyáltalán: az önárulók jönnének- e utánam, vagy csak egyedül keverném fel a csillagport?

Erről jut eszembe, meg kéne tanítani G/P- ügynök elvtársnak, hogy van, és hogy ki is a magyarok Istene, aki a szeretetet adta parancsba népének........

Ne engedd magadat lehangolni borongásom által, inkább lássuk, mit tehetnénk?

ATTILA A HUN

#4810 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-15 20:20

#4809: Csaba királyfi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Édes Fiam!

Tökéletesen megértem a csalódottságodat, de nem kell elkeseredned, itt minden a maga útján halad. A mi történelmünkben mindig is úgy születhettek a változások, forradalmak, ha előtte bekövetkezett egy elviselhetetlenségig fokozódó állapot. Az igazi megtisztuláshoz úgy látszik szükséges a szennyben való teljes megmártózás.

A magyar ember egy kicsit másképp van összerakva, mint a többi. Míg mindenki és minden más puhul az ütésre, a magyar éppen, hogy ütésre keményedik, nagy ütésre pedig erejét megsokszorozva reagál, ilyenkor feltámad és egyesül benne ősei ereje és képes bármilyen akadályt elsöpörni az útból. Ennek sajnos az ellenkezője is igaz, a viszonylagos jólét elpuhítja, legyengíti. Erre a legjobb példa a rendszerváltás, ami azért sikeredhetett úgy, ahogy, mert az azt megelőző pár évtízedes kádári puha diktatúra jó mélyre elásta és elfedte a szunnyadó ősi erőinket, életösztöneinket, így aztán a lábunk alól, szemünk láttára lehetett kiárusítani, szétprivatizálni a maradék hazánkat. Ha jól figyelsz, láthatod, hogy újabban egyre több ütést mérnek ránk minden irányból: szomszédaink ütnek, ha szülőföldünkön anyanyelvünkön merünk szólni, Brüsszelben össztűzet zúdítanak ránk, ha megpróbáljuk a magunk érdekeit védeni......  Ha nem lennék biztos benne, hogy ez úgy kell nekünk, mint egy falat kenyér, én is keseregnék, de tudom, hogy ez vezet a "fal" felé. A székelyek mostani választása is csak annak a jele, hogy nem araszolunk, hanem rohanunk a fal felé. Minél gyorsabb a haladás, annál nagyobb lesz a koppanás, és kell, hogy elég nagy legyen ahhoz, hogy a fejünkkhöz kapjunk végre.

Erre a pillanatra kell minden épkézláb embernek készen állnia, hogy megtalálja majd a jó ösvényt, a helyes utat a nagy kavarodásban.

Ami a Magyarok Istenét illeti, jól mondod, a szeretetet adta parancsba népének és még azt, hogy a földet ember nem bírtokolhatja, csak művelheti  a szó legnemesebb értelmében, és aki ezt teszi, annak a cselekedete áldott és gyümölcsöző lesz, aki meg birtokolni próbálja, annak előbb-utóbb beteljesedik a keserű sorsa.  Ez az, amit a Magyar Szent Korona földjének bitorlói nem képesek felfogni. Míg a magyar ember képes volt évszázadokon keresztül Istennek tetsző módon, a természettel harmóniában együttműködve művelni és nem birtokolni a földet, addig a mai, magukat bírtokosnak képzelő bitorlók rablógazdálkodást folytatnak rajta. Erdőket írtanak, hegyeket tarolnak le, településeket képesek végleg eltűntetni a föld felszínéről, örök időkre szóló sebet ejtve a föld testén néhány tonna aranyért, ezüstért (lásd. Verespatak, ahol mindezt úgy próbálják elfogadtatni az emberekkel, hogy ez munkahelyeket jelent: igen, pár évre pár embernek, éhbérért, utána meg itt marad a tátongó seb, a több millió köbméter halálos méreg, aminek elég egy nagyobb esőzés, vagy egy kisebb földrengés - mindkettő elég gyakori mostanában - és a Kárpát-Medence halállományának a fele elpusztul, egyéb károkat nem is említve).

Egyébként, nem is értem, hogy ez a G/P miért akadt ki ennyire a Magyarok Istenén. Hiszen a románoknak is van sajátjuk, bár ők erre nem csoda, ha nem büszkék, miután az egyházaik gyakorlatilag arra használják az Istenüket, hogy vele átkoztassák ki azt, aki valamilyen oknál fogva az ellenszenvük céltáblájává válik. Ez azért elég sokmindent megmagyaráz a két nép mentalitásbeli és magatartásbeli külömbsége tekintetében.

Szóval Édes Fiam, nekünk igenis rengeteg a dolgunk, ahhoz, hogy a kellő pillanatban elegen legyünk/legyenek, akik majd utat tudnak vágni a káoszban a jövő felé. Ezt keseregve, fél szívvel nem lehet csinálni, csak erős hittel és erős akarattal. A mi Istenünk legyen velünk és adjon hitet és erőt minden hazáját szerető, nemzetét féltő magyarnak!

Csaba királyfi

#4811

2012-06-16 14:28

Hát, Attila Öregapám!
lassan már nem merek válaszolni sem. Milyen egyetemen tanítasz? Illetve rosszul kérdem! Milyen egyetemen kellene tanítanod, hogy minél többen értsék magunkat és a világot ellenünk, meg köröttünk. De kétlem, hogy itt lenne egyetem, ahol engednének...
Ami meg a választást illeti: azért nekem fáj, hogy a szakadékba zuhanás koppanása kell észhez térítsen minket, jó lenne koppanás, törések és zúzódások nélkül, de hát valóban ilyenek vagyunk: szíjat lehet hasítani a hátunkból, és aztán robbanunk.
Persze amíg ki nem irtották saját vezetőinket, hogy másokat ültessenek a nyakunkba, más volt a helyzet. Neveljünk hát új nemességet, ahogyan Németh László ógajtotta volna: a minőség nemességét.
Szerencsére Te már ott vagy, nevelgess, hát sokakat
cilike

#4812 Re:

2012-06-17 11:55

#3637: Gábor -  

 

orsós Órbán viktor egy lopós takony geci. Minden felmenője gyereke rodhadjon el. Egy igaz magyar
ATTILA A HUN

#4813 Re:

2012-06-19 11:39

#4811: Csaba királyfi -

"Neveljünk hát új nemességet, .........: a minőség nemességét." Tökéletes meglátás, és ezt az új nemességet arra kell mindenekelőtt megtanítani, hogy egy nép vezetése szolgálat és nem pozíció. Amíg a politika pénzről és hatalomról szól, addig mód sem nyílik a haza jobbítására. Tisztában vagyok azzal, hogy ma rettentő utópisztikusan hangzik, hogy azt kell elérni, hogy aki az ország kormányrúdjához áll, a feladat súlyát tiszta lélekkel átérezve, a felelősséget és a tétet éles elmével ismerve, a külső kényszereket erős akarattal elhárítva, népéért, hazájáért cselekedjen, de nekünk tudnunk kell, hogy az az idő el fog jönni, mert el kell jönnie, amikor minden nemzet számára világossá válik, hogy ez az egyetlen járható út.

Ez valóban lehetetlennek tűnő, hosszadalmas, kemény munka, néha több jele mutatkozik a kudarcnak, mint a sikernek, de ez nem szabad, hogy eltántorítson. Azt is tudom, hogy nagyon kevesen vagyunk, akik ezt a terhet a vállunkra vesszük, de éppen az a dolgunk, hogy tudatosítsuk, hogy, ha többen cipeljük, a súly is megoszlik. Erős hit, erős szív, erős vállak kellenek ide, és ahhoz, hogy legyenek társaink a cipelésben, nem szabad görnyednünk, nem szabad csüggednünk.

A JóIstenünk áldása kísérje minden hazájáért áldozatot vállaló ember lépéseit.

 


Vendég

#4814

2012-06-24 08:55

Javaslat
A Lisszaboni Szerződés alapján elindítandó
polgári kezdeményezésre

Kiáltvány az EU tagállamok népeihez, civil szervezeteihez


Napjainkra több EU tagország pénzügyi csőd szélére jutott, mások közelednek ehhez az állapothoz a rejtőzködő pénzdiktatúra önző, gátlástalan, agresszív tevékenysége miatt. E folyamat végleges felszámolására a hatalmi kényszer kompromisszumain kívüli civil szervezetek képesek. Ezen szervezetek államokon átívelő szövetsége talán még visszatérítheti az EU-t az alapítás magasztos eszméihez.
Ezért kérjük minden EU polgár állásfoglalását az alábbi kérdésekben:

Akarja-e rendíthetetlen erővel, hogy:
1. a tagállamok polgárai visszavegyék képviselőiktől alapvető, eredendő, népfelségből származó elsődleges jogaikat saját legfontosabb ügyeik közvetlen intézéséhez?
2. mostantól bármilyen EU vagy állami törvény, amely korlátozná ezen visszavett jogokat semmis legyen?
3. a civil szféra kezdeményezésére létrejövő új rend megszilárdulásáig minden külföldi kölcsön visszafizetése befagyjon?
4. minden tagállamnak joga legyen az új rend megszilárdulásáig saját pénzt nyomni?
5. a tagállamokban a civil szféra az eddig háttérbe szorított közgazdászok, tudósok, művészek, hiteles vallási képviselők bevonásával megkezdje az új rend szervezeti keretei kialakítását?
6. az új szervezetek minden alkalmazottja teljes anyagi felelősség mellet dolgozzon, és bármikor visszahívható legyen?
7. a tagállamok Civil Parlamentjei delegáljanak képviselőket az EU Civil Parlamentbe, amely döntési jogosítvánnyal rendelkezik minden EU törvény felett?
8. az EU garantálja a tagországok belső autonómiáját?
9. az új rend szervezetei és azok alkalmazottai folyamatos átvilágítás alatt működjenek.
10. az EU-ban sem közvetve sem közvetlenül ne működhessenek off-short cégek és ilyenekkel az új rend semmilyen szervezete, azok alkalmazottai se tarthasson kapcsolatot?
11. az EU zászlója és himnusza újra a korábbi legyen?

Erőnk alapvető, tőlünk elvehetetlen, elsődleges jogunkban, sok millió civil folyamatosan terebélyesedő szövetségében és rendületlen eltökéltségében van. Soha nem adjuk fel!

Te is add tovább, belföldre és külföldre! Civilek Nemzetközi Szövetsége létrehozásáért.


Vendég

#4815 Re: Re: Re: Re: Re: 4668 Re: B A L F É K N E K !!!!!!!!!!

2012-07-12 22:22

#4723: - Re: Re: Re: Re: 4668 Re: B A L F É K N E K !!!!!!!!!!

Piszkosul el vagy te kalibrálva, jóember!!!...de lelked rajta...


Vendég

#4816

2012-07-23 01:07

Aláírásommal támogatom a petíciót, amelynek célja a magyar nép önrendelkezésének és Magyarország szuverenitásának (megőrzése)>helyreállítása.

Vendég

#4817 Re: A jegybank függetlensége

2012-08-30 01:17

MIKI PAPO.

#4818 Re12 ES FEL MILLIARDOT AZ EHEZO GYERMEKEKNEK!:

2012-10-02 05:13

#1583: -  

 ELKEPESZTO EZ A STATISZTIKA ! S MIG EGGYESEK LOPNAK-CSALNAK,JOLETBEN ELNEK MINDENRE KEPESSEK A PENZERT,DE CSAK A MAGUK ONZO LETET KIVANJAK EL CSALNI MINDEN ARON,MEGFOSZTANI A RASZORULTAKAT MEG A LEHETOSEGEKTOL IS. MIKOR VALAKI SEGITOKEZET SZERETNE NYUJTANI A JOGOS OROKSEGEBOL.OK MAGUKNAK MEGKAPARINTSAK,ES FONDORLATOS MODON MAGUKENAK VALLJAK A "ZSAKMANYT" SZERETNEM A TORTENETEMET MEGOSZTANI MINDEN JOERZESU OLVASOVAL,HA LEHETOSEGEM NYILLIK,HOGY ELMONDHASSAM MILYEN VILAGBAN ELUNK!! EGY VERSBOL SZERETNEK IDEZNI!

"TESTVER,TESTVERT,APAT FIU ELAD!MEGIS NE SZOLJON ERROL AJAKAD,NEHOGY KI TAVOL EL E NEMZETEN MEGUTALNI IS KENYTELEN LEGYEN!!"

SG2GD

#4819 Toronto

2012-10-10 18:27

Ha egy országban lehetséges a szabad demokratikus választás egy több párt rendszerben , akkor a TÖBBSÉG DÖNT és azt ell kell fogadni. Persze hogy ellentétek mindig is voltak és lesznek, de az élesíti az elmét és párbeszédre ad alkalmat.. melyből jó is származhat!!! Ha emberek vagy csoportok soha nem fogadják el a többség döntését egy szabad választás eredményeként , akkor az egyén vagy a csoport semmi mást csak anarchiát akar előidézni, akár hiszed akár nem.. Mindenre volt már példa a történelmünk és a világ történelme folyamán...Tanulni kell ( kellene) a multból! Honnan tudjuk előre azt hogy mi lakozik az emberben amikor ellenzi a többség határozatát...talán egyéni érdek??? De ha jó a meglátása , csatlakozzon az ellenzéki párthoz és hivatalosan , nyiltan , őszintén és igazságosan fejezze ki érzelmeit , de legyen elkészülve hogy hogy egy jó tanácsot is adjon !!!
yoyo

#4820 Re:

2012-11-09 12:19

#3: - Kedves hozzászóló, már a magyar helyesírást is Brüsszelből irányítják? Mivé lesz a nemzet, ha lelkes hívei általános iskolai fokon sem bírják az anyanyelvet?

 

Magyar Klára

#4821 Re: Re:

2012-11-12 19:28

#4812: cilike - Re:  

 Igaz magyar, senki gyerekét nem bántjuk, nem ő akart megszületni, mint ahogy egykoron te sem. Viktort lehet szidni, a gyerekeit nem.

gábor

#4822

2012-11-13 23:55

Az ország soha, semmilyen formában nem engedhet a világot behálózni és markában tartani szándékozó liberális-szabadkőműves pénzoligarchiának!
gabriella

#4823 Re:

2012-11-14 00:11

#4822: gábor -

Igen és ezért vesszen orbán és kormánya, a zegész fidesszel együtt!!!

MAGYAR

#4824 Re: Re: Re:

2012-11-16 14:47

#4821: Magyar Klára - Re: Re:  

 Így van, tűnjön el Orbán a ...ba.

Detre Dominus
Gyömrő

#4825

2012-12-03 12:31

Most európa támogat minket! RENGETEG munkahely jött létre az uniónak köszönhetően. Persze ti nem látjátok, mert nem néztetek körbe rendesen. Eszitek a dogmákat amiket rátok erőltetnek. Ráadásul amit most Orbán csinál az nem függetlenedés, hanem diktatórizmus! Szuverenitást így is kap az ország. Na de kérem azt rójátok fel az uniónak, ha szól a nép érdekében? Amúgy is miért kell még mindig az 1950es és előtti időkben élni? És amikor meg lett szavazva a csatlakozás akkor miért nem gondolt senki, hogy ez következményekkel fog járni. De mindegy is mit írok ide, mert a petició szerzője úgy is törölni fogja, hiszen ő maga az Orbán diktátor! De ha nektek nem kell az emberi szabadságotok, akkor szavazzatok IGEN-nel Orbánra és NEMmel minden más értelmesre. Hagyjátok csak az országot a butaságba dönteni, HAJRÁ Fidesz!