Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Quoted post

Egy bánkis tanár

#26 Köszönjük, nem kérjük...!

2012-05-19 14:17

Miért van az, hogy mások akarnak dönteni a sorsunkról (a kártyában is ismert, ugye, a kibic helyzete...)? Miért vonják kétségbe a döntésünket? Miért hiszik azt, hogy egyszerre ennyi ember megbolondult?
Hol voltak az úgynevezett "iskolamegmentők" több mint 2 évvel ezelőtt, amikor a szülők, diákok, közalkalmazottak akaratával ment szembe a megyei önkormányzat az igazgató kinevezése kapcsán?! Hol voltak másfél évig a tiltakozók? Amikor kollégáim többségével együtt gyomorgörccsel mentem a munkahelyemre, mert alig volt olyan nap, hogy ne történjen valami megaláztatás. Amikor az igazgató iktatott levelekkel érintkezett beosztottaival. Amikor következmények nélkül csalhatott a vizsgán kolléga, csak azért, mert a "jó oldalon" állt. Amikor kolléga került pszichiátriára. Amikor felére csökkent a bejövő gyereklétszám mindezek következményeképp. Akkor nem féltették az iskolát?
Akkor senki nem harcolt értünk!! Egyedül maradtunk! Hiába fordultunk bármilyen fórumhoz, senki nem segített!
Azzal, hogy az önkormányzat visszavette az iskoláit, vége lett ennek az áldatlan állapotnak. Miért baj az, hogy ezt nem (de még csak hasonlót sem) akarjuk?!
Miért baj az, ha autonómiát szeretnénk? Ha azt akarjuk, hogy ne mások döntsenek a sorsunkról?
Mi csak nyugodtan és hosszútávon szeretnénk dolgozni! Azzal foglalkozni, ami a dolgunk: gyerekeink tanításával, nevelésével - megfelelő szakmai és emberi minőséggel!

Köszönjük, nem kérjük az ilyen segítséget!!
Bizalmat kérünk!

Válaszok

Vendég

#28 bánkis szülő

2012-05-19 14:27:00

#26: Egy bánkis tanár - Köszönjük, nem kérjük...! 

Bocsásson meg, engem meg kizárólag a gyermekem érdekel. Mit ér az iskola gyerek nélkül?

Vendég

#29 Re: Köszönjük, nem kérjük...!

2012-05-19 16:22:39

Nem tudom, ki Ön. Ne beszéljen rébuszokban, nevezze meg magát és tényeket írjon, ne feltételezéseket, hogy az érintettek reagálni tudjanak.

Ne ködösítsen! Autonómiát szeretne hitgyülis fenntartóval? Asszonyom, Ön most a "jó oldalon" áll, miközben kígyót-békát kiabál? Ezt a gyűlöletet próbálja a gyerekeinkbe is oltani "megfelelő emberi minőséggel"?

Hallottam én is pl. a pszichiátriáról... egy sikkasztás gyanú után.

Vendég

#31 Re: Köszönjük, nem kérjük...!

2012-05-19 16:56:52

Kedves bánkis tanár!Teljes egészében egyetértek Önnel ,s kollegáival is,akik a gyerekeket nézik,s nem félnek a hatalomtól(fidessz),s szótlanul tűrik,a regnáló hatalommal a hátamögött,a becsületes pedagógusokat méltánytalanul támadó volt igazgató aljas,haszonszerző ténykedéseit,lejárató kampányát.Nem maguknak,hanem ezeknek kellene szégyelleni magukat.

Vendég

#34 Re: Köszönjük, nem kérjük...!

2012-05-19 17:00:36

A bizalmat akkor már megkapták amikor a szülők abba az iskolába iratták be e gyereküket!!Nem hitesbe,államiba!!Azt Önök sem gondolják komolyan hogy ezért nem várnak semmit??Tessék megnézni hogy kifordult magából ez a Szent és elfogadó közösség amint megtudták hogy a Bródy ellenállt!!Ajánlom a Hetek internets oldalán a sok hazugságot..,még hogy a hites gyerekeket alázzák a Bródyban,érdekes,de ez addig nem zavarta őket amíg nem tudták hogy a Bródy elutasította őket!!!Gondolkozzunk csak el!!Egy porszem a gépezetükben,és mint az őrjöngő vádaskodók:::Na Ezek a Szent Emberek lesznek akik ezután dirigálnak,és Ezek fogják az Önök fizetését adni/vagy nem/,és ezek fogják megmondani hogy mirről mi legyen a véleményük!!Én szégyellném magam a maguk helyében mert csak a saját érdeküket nézték,és a farkát behúzó rókasereg kuulog....!!SZégyen!!!

Fery

#48 Re: Köszönjük, nem kérjük...!

2012-05-19 19:11:09

Ismerek volt kolligistát, aki elmondta hogy az említett pszichiátriai eset saját bankszámlájára tette a diákoktól beszedett pénzt és úgy kezelte. Gondolom a felelősségre vonás elől inkább táppénzes "kezeltetté" vált... Júj de csúnya! Minél többször megszólalsz annál tögg - hogy is mondják? ... hullik a nyakadba.

Ellenáló

#65 Re: Köszönjük, nem kérjük...!

2012-05-21 00:51:42

Bocsánat,de nem Önök a fontosak!A gyermekek lelke nem eladó az Önök egzisztenciájáért ezt kéne megérteni.