Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Quoted post

Vendég

#29 Re: Köszönjük, nem kérjük...!

2012-05-19 16:22

#26: Egy bánkis tanár - Köszönjük, nem kérjük...! 

Nem tudom, ki Ön. Ne beszéljen rébuszokban, nevezze meg magát és tényeket írjon, ne feltételezéseket, hogy az érintettek reagálni tudjanak.

Ne ködösítsen! Autonómiát szeretne hitgyülis fenntartóval? Asszonyom, Ön most a "jó oldalon" áll, miközben kígyót-békát kiabál? Ezt a gyűlöletet próbálja a gyerekeinkbe is oltani "megfelelő emberi minőséggel"?

Hallottam én is pl. a pszichiátriáról... egy sikkasztás gyanú után.

Válaszok

Egy bánkis tanár
Vendég

#37 Re: Re: Köszönjük, nem kérjük...!

2012-05-19 17:06:24

#29: - Re: Köszönjük, nem kérjük...!

Én sem tudom, ki Ön! Ugyanis nem nevezte meg magát (Annyira nem is számít, mert feltételezem, Önt nem érinti  az írásom. vagy mégis?).

Én a tényeket írtam - Ön hallott valamit. Ebből gondolja, hogy rébuszokban beszélek? Miért gondolja, hogy "kígyót-békát kiabálok"? Talán ott volt? Tudja cáfolni a leírtakat?

Nem a gyűlölet vezérelt, és ez - úgy gondolom - az írásomból is kiderül. Ha ezt mégis annak nevezi, tegye! (Eszembe jut a mondás: Ki mint él, úgy ítél)

Egyébként, ha meg akarná hallani a tényeket - amit vár -, akkor tudhatná, hogy a "hitgyüli" (ahogy Ön nevezi) autonómiát ígér, amit szerződésbe foglalnak a felek. Ez egy kétoldalú szerődés lesz, melyet megszegése esetén bármelyik fél felmondhat. Vajon biztosítja ezt az állam is?