A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA

Quoted post


Vendég

#57 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 07:26

#45: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

"Vendég - Nos, így beszél egy elvakult keresztény cionista!Aki a kiválasztottak bármilyen tettét bírálni meri ,pokolra jut."

Te milyen kiválasztott csoportba tartozol, hogy a te véleményed kritikán felüli?

Kevered itt a szezont a fazonnal.  Elvakult, sőt bigott az bizony te vagy, de nagyon patológiai eset, mert emberölésre buzdítgatsz itt: "régen meg kellett volna ölni" - ez már zárt osztályt kíván sőt, börtönt!

A püspökök akkor lennének árulók, ha a saját lelkiismeretük ellenére a kisjánosok azzal teljesen ellenkező véleményét hangoztatnák. Mert ami sok az sok, egy idő után minden becsületes magyar embernek felforr a gyomra ennyi okádás, ócsárlás, hazudozás, uszítás hallatán. A politikusok meg manipulálják az agymosott népet, hogy biztosítsák a következő parlamenti időszakra is jólfizető és kényelmes állásukat. Azt hiszed, hogy ennek a Baráthnak a te csóróságod miatt fáj a szíve?

Amit a "gój gyerekek megöléséről" hablatyoltál itt össze, az is szemenszedett hazugság: átejtettek, nyuszikám. Egy ember írt valamit ebben az ügyben, de teljesen másképpen - az ő szavait is kiforgatta egy "jószándékú" demagóg, és te bekaptad a horgot, elhitted az általad kiböfögött hazugságot.

 

Válaszok


Vendég

#79 Re: Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 23:00:30

#57: - Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Már látom ,te valóban cionista vagy,a kiböfögött írás pedig,nem hamisítvány hanem egy élő adásban közvetített videó felvétel, amelyet természetesen te nem biztos hogy tudsz értelmezni. Az én családom régi katolikus család ,és nem elvakult ,ultra ortodox mint te, már a szocializmus alatt is dolgoztam és láttam milyenek valójában a mi katolikus papjaink! Az ilyen egyházban normális ember nem marad, csak ilyen dühödt vagdalkozó mint te.Én a tapasztalataimat írtam le,és eszem ágában sem volt jézus tanait bírálni mint ahogy te állítod.De azt látom a görcsös ragaszkodásodból és dühödt vívásaidból,  a kétségbeesett ragaszkodást az ó szövetség tanaihoz.Ha kiveszik alólad a fanatikus dühöt össze fogsz omlani!Megtudnád mondani mint tévedhetetlen biblia szak értő,miért mindíg isten kiválasztott népéről,és mózes hőstetteiről kell a templomban hallani,és csak ritkán jézusról? Na ebből lett elegünk mint Luther Mártonnak!Te pedig csak nyugodtan acsarogj,és próbálgasd a régies magyar nyelvet használni mintha azt csak te értenéd? Remélem a hazaáruló egyházak olyan üresek lesznek mint egy korhadt fa,és nem maradnak benne csak olyanok mint te.Én, és sokan mások inkább keresünk olyan egyházat amelynek amellett hogy keresztényi ,vannak meg oldásai a népünk nyomorára, nemcsak mózes hőstetteit kell hallgatni unos untalan!