A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA


Vendég

/ #57 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 07:26

#45: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

"Vendég - Nos, így beszél egy elvakult keresztény cionista!Aki a kiválasztottak bármilyen tettét bírálni meri ,pokolra jut."

Te milyen kiválasztott csoportba tartozol, hogy a te véleményed kritikán felüli?

Kevered itt a szezont a fazonnal.  Elvakult, sőt bigott az bizony te vagy, de nagyon patológiai eset, mert emberölésre buzdítgatsz itt: "régen meg kellett volna ölni" - ez már zárt osztályt kíván sőt, börtönt!

A püspökök akkor lennének árulók, ha a saját lelkiismeretük ellenére a kisjánosok azzal teljesen ellenkező véleményét hangoztatnák. Mert ami sok az sok, egy idő után minden becsületes magyar embernek felforr a gyomra ennyi okádás, ócsárlás, hazudozás, uszítás hallatán. A politikusok meg manipulálják az agymosott népet, hogy biztosítsák a következő parlamenti időszakra is jólfizető és kényelmes állásukat. Azt hiszed, hogy ennek a Baráthnak a te csóróságod miatt fáj a szíve?

Amit a "gój gyerekek megöléséről" hablatyoltál itt össze, az is szemenszedett hazugság: átejtettek, nyuszikám. Egy ember írt valamit ebben az ügyben, de teljesen másképpen - az ő szavait is kiforgatta egy "jószándékú" demagóg, és te bekaptad a horgot, elhitted az általad kiböfögött hazugságot.