A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA

Quoted post


Vendég

#43

2012-04-24 22:06

Le merem írni ,igen is elég volt az ál katolikusegyház magyar népet semmibe vevő,érdekeit nem képviselő vezetéséből.Én nyilvánosan kijelentem ott kell ezt az egyházat hagyni,soha nem érdekelte őket a nép szenvedése ,nyomora.Inkább a Hegedűs Lóránt féle egyházhoz kellene tartozni!Egy volt katolikus.

Válaszok

Gábriel

#51 Re:

2012-04-25 05:43:32

#43: -

A magyar egyházak hierarchikus felépítésűek, nem a vezetőknek kell követnie a bárgyú népet, hanem a népnek a vezetőket. Ezek a vezetők most teljesen korrekt módon kifejezték, hogy ellenzik a gyűlöletkeltést. De van egy agymosott része ennek az országnak, akik rögtön félreértik ezt a dolgot, egy másik része meg szándékosan kiforgatja a püspökök nyilatkozatát, és teljesen hazug módon meghazudtolják azt, amit a püspökök mondtak. A legnagyobb bűnt most az a véresszájú Tarnóczy követte el, aki szándékosan kiforgatta a püspökök szavait és megírta uszító cikkét, amely ezt a lavinát beindította.

A sok piros-fehér csíkosra kilúgozott agyú hősmagyar meg hőzöng itt oda-vissza. Solymosi Esztert nem hozza vissza a halálból 150 év után ez a hőzöngés, a tettes is már régen meghalt. Teljesen fölösleges ez a sok szájtépés. A második világháborúban emberek tízmilliói haltak meg, köztük több százezer magyar. Azoknak a vére nem izgat senkit?

Azok szenvedéseiről nem is beszélve, akik életben maradtak. A tettesek közül még sokan élnek. Azokat kellene bíróság elé állítani, meg azokat, akik állandóan itt is öldöklésre uszítanak...