A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA

Gábriel

/ #54 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-04-25 06:27

#26: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Szerencséd van, hogy öregapádnak szólítottál.  A tiszaeszlári gyilkosság teljesen politikai manipulálás céljából lett most előkaparva a történelem homályából. Az egy lezárt ügy, és teljesen elévült; mivel a tettes sem él már, ezért nem lehet felelősségre vonni, sem valóban kideríteni, hogy ki volt a gyilkos. Annak, hogy ki mit hordott össze akkoriban vagy azóta ez ügyben - nos, annak nincs már jelentősége. Ugyanannyi erővel arról is szónokolhatnánk itt most, hogy ki ölte meg Julius Cézárt. Amit Jézus keresztrefeszítéséről hordtál itt össze, az a magad félreértelmezése, nem a színtiszta igazság.

Azon csámcsogni manapság, hogy ki volt vagy ki nem volt a gyilkos Tiszaeszláron, az teljes gerinctelenség. Kaparjál elő egy olyan esetet, amikor a gyilkos még valószínűleg él. Akkor lehet perújrafelvételt kezdeményezni. Egyébként csak a mazsola-agyúak csámcsognak egy 150 évvel történt köztörvényes bűntényen ennyit (bármennyire sajnálatos esetről is volt szó).

Az, hogy minek mennyi irodalma van, teljesen lényegtelen - a marxizmusnak is könyvtárnyi anyaga van, de az nem igazolja azt, hogy a marxizmus helytálló lenne. Ma rengeteg mennyiségű zúzdába való szennyirodalom van a világon - ez nem igazolása arra, hogy tele vannak igazsággal.

Van egy könyv, amely magasan felette áll minden egyéb könyvnek: az a legolvasottabb és a legelterjedtebb a világon. E  könyvnek az a neve hogy Biblia, másnéven Szentírás. Ha te ezt a könyvet figyelmen kívül hagyod, kigúnyolod, vagy ki- vagy félremagyarázod, mindez visszahullik ítéletként a te fejedre. Hozzászólásod és értékelésed e könyvvel szemben pont erre utal...