A KERESZTÉNY HÍVEK TILTAKOZÓ NYILATKOZATA


Vendég

#101

2012-05-10 22:07

Igazságot a magyar nemzetnek.
Egy tudatlan

#102 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-05-22 21:20

#26: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Hmmmm... Csak szólok, hátha valaki még nem hallotta vasárnap a templomban: ez a Gábriel, meg az a názáreti Ember, ezek is ilyen judeoalapú izék.

Egy tudatlan

#103 Re: Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

2012-05-22 21:25

#26: - Re: Meg kell szólalnom, mert vétkesek közt cinkos aki néma!

Ja, és hogy el ne feljtsem, tudók tudója! Arról már hallott, hogy a kóser, azaz zsidó vallási előírásoknak megfelelő étkezésben tilos vért fogyasztani? Akkor hogyan készítenék a pászkát vérrel?

http://www.zsido.hu/receptek/konyha.htm

Ráskai Lea

#104

2012-05-23 00:06

Kedves embergyűlölő, antiszemita "Hívek"! Íme annak a zsidó Jézusnak az üzenete számotokra, akiket ti megtagadtok, bár a nevét viselitek (a "keresztény" szó ugyanis krisztuskövetőt jelent): "Ti atyátoktól, az ördögtől származtok, és atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja." (Jn 8,44)
Térjetek meg, amíg nem késő, mert az Úr számonkéri rajtatok, hogyan bántatok az övéivel:
"Megáldom a téged áldókat, s megátkozom a téged gyalázókat" (1Móz 12,3)!
halflife

#105

2012-05-23 23:30

Kedves Lea!

"Lea: Eredete Héber eredetű bibliai név. Előfordulása a legújabb statisztikák alapján Igen ritka. Névnapok, azonos napon ünnepelt nevek március 22. (névnap)"

" (Jn 8,44) " újtestamentum.

(.......Kedves embergyűlölő, antiszemita "Hívek"!......) Dupla negatív jelző gratulálok...

(........Íme annak a zsidó Jézusnak az üzenete számotokra, akiket ti megtagadtok, bár a nevét viselitek........) Jézus galileai, másként 'galil hag gojim'. A " Ti atyátoktól, az ördögtől származtok" üzenet bizonyos zsidóknak szól kedves kraszivij gyevuska.




Ein feste Burg ist unser Gott


Vendég

#106 Ahhoz képest

2012-05-24 17:25

Ahhoz képest, hogy elvileg gigamega kereszténynek tartja magát itt gondolom mindenki, a Bibliáról nagyjából fogalmatok sincsen, vagy csak egyáltalán nem foglalkoztok Mózes III. könyvével, hiszen csupa olyan szabállyal van tele, amelyeket a keresztények alapvetően figyelmen kívül hagynak, pl az étkezésre vonatkozó szabályokkal. Tehát, Mózes III. könyve 17. fejezet 10-14:

10
És ha valaki Izráel házából, vagy a köztök tartózkodó jövevények közül valamiféle vért megeszik: kiontom haragomat az ellen, aki a vért megette, és kiirtom azt az ő népei közül.
11
Mert a testnek élete a vérben van, én pedig az oltárra adtam azt néktek, hogy engesztelésül legyen a ti életetekért, mert a vér a benne levő élet által szerez engesztelést.
12
Azért mondtam Izráel fiainak: Egy lélek se egyék vért közületek; a köztetek tartózkodó jövevény se egye meg a vért.
13
És ha valaki Izráel fiai közül, vagy a köztök tartózkodó jövevények közül vadászásban vadat vagy madarat fog, amely megehető: ontsa ki annak vérét, és fedje be azt földdel.
14
Mert minden testnek élete az ő vére a benne levő élettel. Azért mondom Izráel fiainak: Semmiféle testnek a vérét meg ne egyétek, mert minden testnek élete az ő vére; valaki megeszi azt, irtassék ki.

Ennek megfelelően egy zsidó, különösképpen egy ortodox zsidó, a büdös életben még csak vér közelébe se megy. Aki meg nem vallásos az ritkán tart Pészachot. A vérvádnak ebből kifolyólag 0 értelme van, és pont ugyanennyi alapja. Gondolom ezzel kb senkit nem győztem itt meg, mert az itt megjelenő antiszemitizmus láthatóan oly mély, hogy felesleges is próbálkozni. Mindenesetre akkor is le írtam, mert ha csak egy ember is elgondolkozik rajta egy picit, már megérte.

Vendég

#107 Re:

2012-05-24 21:06

#105: halflife -

Kedves halflife (vagy sokkal inkább half-witted), Ráskai Lea kódexmásoló apáca volt.

halflife
Vendég

#108 Re: Re:

2012-05-24 22:25

#107: - Re:

Kedves akárki vendég "Ráskai Lea" Örülök?hogy cirka 500-év után ilyen jó elmeállapotban vagy. "half-witted" köszönöm leköteleztél.

Bár az emlékezeted kisssé kihagy.

halflife

#109 Re: Ahhoz képest

2012-05-24 22:31

#106: - Ahhoz képest

A hivatalos vádban : NeM  ------    VoLt  ---------     VéRvÁd.


Vendég

#110 Re: Re: Ahhoz képest

2012-05-25 01:21

#109: halflife - Re: Ahhoz képest

Hát persze, hogy a HIVATALOS vádban nem volt vérvád, ugyanis a btk-ban nincs olyan tényállás és, mint tudjuk, nullum crimen sine lege, azaz csak a törvényben szankcionált cselekmények lehetnek bűncselekmények. A btk szerint a gyilkosság az gyilkosság, mindegy milyen céllal követték el. A cél maximum súlyosbító körülmény lehet (pl: nyereségvágy). Ettől függetlenül a gyilkosság miatt azért emeltek a zsidók ellen vádat, mert két gyermek (egyik 14 másik mégfiatalabb) kikényszerített vallomásban azt állította, hogy látták, ahogy a zsidók a lány VÉRÉT veszik a ZSINAGÓGÁBAN (soha épelméjű zsidó nem imátkozna mégegyszer egy zsinagógában, ahol valaki vérét vették), azért hogy azt a pászkához felhasználják. Arról már ne is beszéljünk, hogy milyen hiszterikus, antiszemita környezet kelljen ahhoz, hogy rögtön arra következtessen egy közösség, hogy Esztert a zsidók ölték meg. Másrészt a pészah közeledte is rárakott egy lapáttal a dologra, hiszen a vérvád szerint a pészahi pászkához van szükség keresztény gyerekek vérére. Tehát, összefoglalva, a hivatalos vádban nem szerepelt expressis verbis a vérvád, hiszen nem is szerepelhetett, de az egész ügy a vérvádról szólt ettől függetlenül, hiszen a gyilkosság indítékát ebben vélte felfedezni mind a köznép, mind az ügyészség. Mellesleg örök hálával tartozunk, mi magyarok (legyünk bár zsidók, kunok, cigányok stb) mindannyian Eötvös Károlynak, hogy megmentette az országot egy előrelátható hatalmas szégyentől a vád darabokra cincálásával!

halflife

#111 Re: Re: Re: Ahhoz képest

2012-05-25 16:52

#110: - Re: Re: Ahhoz képest

Kedves.....!

 

"hiszterikus, antiszemita környezet"

Ónody Géza és Istóczi Győző volt ez a hiszterikus antiszemita környezet?

Bár Istóczi kimaradt az egészből, mert a kutatási területét nem érintette.

Eötvös Károly műve beleillik a szépirodalmi kategóriába.

Nem cincált ő darabokra semmit, csak az időt húzta. ..........."a napnál is világosabb"..........

A hála: "az eszlári birtok" mint harminc ezüst.

Végeredményként az ügy holtpontból való kimozdítása, mint államérdek a rente-konverzióért.

A köznép véleménye lényegtelen, az ügyészség pedig nem volt éppen elfogulatlan Szeyffert Ede képviseletében aki már szinte védőként lépett fel.

"Mikszáth Kálmán (Scarron) tudósításai a per tárgyalásáról a Pesti Hírlapban"

Nos engem nem érdekel a vérvád kérdése.

Az ügy pikantériája: hamistanuk tömkelege, ál Eszter prezentálása Eszter ruhájában, szakmailag kiváló patológusok és törvényszéki orvosok nevetségessé tétele, időhúzás és természetesen a szokásos antiszemitizmus vádja a mindenkori vizsgálatokat végző személyek ellen.

Persze lehet támadni Bary Józsefet az emlékirataiért, melyben néhány elszórva talált kijelentései miatt,  hiperérzékeny elemek rettenetes antiszemitizmust vélnek felfedezni.

 

Tanulság: Ha az ügy gyorsan lefolyik, vérvád kutyagumi nélkül, 1883-után Istóczi antiszemita pártja nem alakul meg.

Ez, mint az első esemény a nemzetközi zsidóság részéről tanulságos. "Aki szelet vet vihart arat"


 

 



Ványa

#112 Re:

2013-10-22 14:12

#5: -

Ön aggasztó mentális állapotban van.Egy orvosi ellenőrzés esetleg sok mindent megoldhat!