ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Quoted post


Vendég

#209

2012-02-19 20:13

Részemről lőjék csak ki őket nyugodtan. Természetesen azokkal együtt, akik kitették őket az utcára. Szép és jó ,hogy ne öljük meg őket ,mert nem ők tehetnek róla, DE! Igen, itt jön az a bizonyos de... Nem is kóbor állatról beszélünk, hanem csak annyi ,hogy a gazdi otthon, a kerítéssel ellátott kertjében nem kötötte meg a kutyáját (medveölő). Szelíd, nem bánt!" Ismerjük jól mindannyian ezt a felettébb idegesítő mondatot, ami alapján a kedves gazdi képébe tudnék mászni. Nha mindegy... Szóval annyit erről, hogy egy nem kóbor kutya csak úgy nekiesett egy néninek (a szembe szomszédomnak). A néni belehalt, pedig a mellettem lévő szomszéd meg a doki és mindent megtett érte a helyszínen, megjegyzem, a férje ment ki úgy, hogy kocsiba ült és onnan egy lapáttal próbálta elkergetni a kutyát. Szóval értem én, de ha azt mondom, hogy engem sokat bántottak kiskoromban és ezért én most utálom az idős embereket és folyton fellököm, meg bántom, meg megütöm őket azért, mert szembejönnek, akkor igazam van és hagyni kell, hogy tegyem ezt kedvemre, mert a szüleim a hibásak ezért, nem is én?
Nem, akkor azt mondjuk, hogy előbb ártalmatlanná tesznek, aztán megfizetek a bűneimért és utána lehet szó rehabról, esetleg.
Kergessen meg mindenkit egyszer egy nagyobb falkányi kutya, aztán utána lehet dumálni arról ,hogy ne lőjük ki őket. Ki kell lőni, nincs mese.

Válaszok


Vendég

#212 Re:

2012-02-19 20:19:44

#209: -

Osztom a véleményedet maximálisan!

 

VENDÉG

#219 Re:

2012-02-19 20:27:31

#209: -

Szégyen minden sorod ezért meggyőződésem, hogy sosem volt állatod, és annyi benned a szeretet, mint egy késhegynyi porban. Egy esetből általánosítasz. Jellemző.

Sajnos, hogy léteznek ilyenek, mint Te!

The Big White Dog

#225 Re:

2012-02-19 20:42:59

#209: -

Neved nincs? genny...ha a kutya támadott oka volt...lehet nem érted, kevés vagy, de a gazdája tudja.Mindig a gazda a hibás, nincs, nincs, nincs kivétel!!!! Ha így viselkedik egy pásztor kutya, akkor ku.vára el.szták.Bennfentes vagy, a te anyád, vagy bárki szomszéd, ...menj, azt lőjed már ki nekünk azokat a cigány gyerekeket akik loptak, rongáltak és utána a kert tulaját büntették mert megvédte a saját tulajdonát...mert abból amit te, meg az okos egriek írnak, ez alapból következik, jó a nemzeti kölyköket én is hurkolnám, egy anyától hét gyerek, munka nyetu, tartja az állam, de nem pofázhet senki, mert embebőőő van...a romungló...ha azokat is eltávolítják azzal az indokkal hogy ne kelljen rájuk költeni, mingyá lesz bevétel, tán még az államadóságot is törlik, nem??? Induljá azt csináld, ne itt járjon a szád,a legtöbb kóbor kutya romáktól van, dugig minden videóval csak kimegyek a buszhoz pacon, roma kutyák kóborolnak, kikísérik anyut, aztán haza...délután újra, kiveszik a gyerekem kezéből az uzsonnát, a ku.va roma, ci...ányt verném sintér ketrecbe, ne minek kutya!ÉS NEM A KUTYA HIBÁJA! Gecc, te hoztad világra anyja vagy, nem??? akkor ne ítéld a kutyát, hanem a büdös szomszédot, aki hagyta hogy kimenjen...drágaság.


Vendég

#231 Re:

2012-02-19 20:57:33

#209: -

Bocs, ha erős és karakteres leszek, DE NE VAKÍTS MÁR SENKIT A HÜLYE FELFOGÁSODDAL! Pont a saját szubjektív szűrőd nem idevaló! Tartsd meg magadnak azt a primitív véleményt is amiben a 'saját gyerekkorod vs idős emberek' példát hozod, ami már már fájdalmasan eltorzult. Hisz ha a saját példádat nézzük, magadat se likvidálod azonnal!!!! Ráadásul 1., ki mondta, h hagyni kell továbbra is, h utáld az idős embereket és árts nekik?! A kutyát sem hagyná senki tovább abban a bevésődött állapotában! 2., hol vannak/voltak a szüleid, akik megakadályozták volna, h téged bántsanak az idősek, vagy legalább megmutatták volna neked, h nem az a jó reakció ha visszatámadod őket?!! Na ugye, ugye, hogy itt is gazda szerepe hiányzik.

Pláne a "kergessenek meg a kutyák, aztán........., lőjjük ki őket nincs mese" zárszavaddal meg végképp csak a saját szegénységi bizonyítványodat lobogtatod!

Minden bizonnyal valami olyan helyen nevelkedtél, ahol az ilyen elvadult dolgok napirenden voltak, de mivel látom képes vagy a netet használni feltételezem nyitott vagy annyira a világra, hogy elhidd: Igenis 100%-os sikerrel rehabilitálható bármilyen kutya! Csak kapcsold be a tv-t - remélhetőleg az sem idegen dolog lesz számodra - és nézz meg a sokezer adás közül csak egyet, ahol ezzel foglalkoznak!

Természetesen a sikerhez sok idő és figyelem kell, és kőkemény szaktudás, meg képzés. És láss csodát, a tapasztalat azt mutatja, hogy működik. Mert akármennyire is hihetetlen számodra, NEM a kutya tehet arról, h eltorzul a természete, hanem az ember.

Viszont ha egy kutyát át lehet nevelni, akkor van remény, hogy Téged is.

Magyarország azonban fényévekkel le van maradva, minden téren...