ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Quoted post

The Big White Dog

#225 Re:

2012-02-19 20:42

#209: -

Neved nincs? genny...ha a kutya támadott oka volt...lehet nem érted, kevés vagy, de a gazdája tudja.Mindig a gazda a hibás, nincs, nincs, nincs kivétel!!!! Ha így viselkedik egy pásztor kutya, akkor ku.vára el.szták.Bennfentes vagy, a te anyád, vagy bárki szomszéd, ...menj, azt lőjed már ki nekünk azokat a cigány gyerekeket akik loptak, rongáltak és utána a kert tulaját büntették mert megvédte a saját tulajdonát...mert abból amit te, meg az okos egriek írnak, ez alapból következik, jó a nemzeti kölyköket én is hurkolnám, egy anyától hét gyerek, munka nyetu, tartja az állam, de nem pofázhet senki, mert embebőőő van...a romungló...ha azokat is eltávolítják azzal az indokkal hogy ne kelljen rájuk költeni, mingyá lesz bevétel, tán még az államadóságot is törlik, nem??? Induljá azt csináld, ne itt járjon a szád,a legtöbb kóbor kutya romáktól van, dugig minden videóval csak kimegyek a buszhoz pacon, roma kutyák kóborolnak, kikísérik anyut, aztán haza...délután újra, kiveszik a gyerekem kezéből az uzsonnát, a ku.va roma, ci...ányt verném sintér ketrecbe, ne minek kutya!ÉS NEM A KUTYA HIBÁJA! Gecc, te hoztad világra anyja vagy, nem??? akkor ne ítéld a kutyát, hanem a büdös szomszédot, aki hagyta hogy kimenjen...drágaság.

Válaszok


Vendég

#341 Re: Re:

2012-02-20 00:14:43

#225: The Big White Dog - Re:

Van nevem, de aki egyből sértegetéssel kezd, azzal nincs vitaalapom, nem érdemled meg, hogy egy norális ember nevét megismerd ;-) Mindazonáltal válaszolnék, kérlek, gondolkodjál el ezen. Nem vagyok bennfentes, azt újfent nem értem, hogy anyám egyáltalán miért említed, DE! Akkor a te szintedre süllyedek, hogy megértsd amit modnani szeretnék. Szép-szép, hogy nem a kutya hibája, igaz is, ettől függetlenül megtette? Meg! Hagyjuk életben? Nem. Kell a pénz arra, hogy embereket ments, ne adj isten, a mentősök ne hitelre tankoljanak? Igen. Akkor inkább oda adjuk, ne pedig kóbor kutyákra. Továbbá: Ha adsz nekem hivatalos papírt, hogy mehetek és lőhetem a tezsvíreket, isten bizony, megteszem, viszont eszem ágában sincs cigányokért, meg kutyákért börtönbe csukatni magam, nem vagyok egy Budaházy György típus, a Kárpát - medencét sem úhajtom teleszülni, inkább megtalálnám a boldogulásom, lehetőleg egy olyan helyen, ahol nem attól kell félnem, hogy ne adj isten, színházba menet, harisnyában teszem ki a lában  az utcára és belekap a bökámba egy kóbor dög).Egyébként úgy látom, nem értetted a történetet, leírom még egyszer...

XY-nak van egy medveölő kutyája. Az mászkál a faluban szabadon, mert mit neki egy kétméteres kerítés. Szembeszomszédük egy 70 körüli néni volt, akihez bement(szintén volt kerítése a néninek). A néni meg kinn volt, a kutya nekiesett. A mellettem lévő szomszéd a doki, neki a férje mert úgy odamenni, hogy kocsiból egy lapáttal merte elkergetni a kutyát. A doki meg nem tudta megmenteni. Ennyi a nagy történet, állítólag a kutyák okosak (itt a nicknevedre gondolok), remélem így már érted... Buksi. Tökre mindegy, hogy miért ment ki. Emberre támadt? Igen. Megölte? Igen. Több kérdés? (Ajánlom, hogy ne legyen, bár válaszolni valszeg úgy sem fogok... szivecske ;-) )