A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Quoted post


Vendég

#305 Re:

2012-02-03 13:07

#304: Mestercsászár -

Tisztelt Mestercsászár !

Nemzetközi összehasonlításban, rendkívül komoly helyre kerülne a magyar harcsahorgászok tábora, mivel a számadatok alapján minimum 582  hozzáértő, de közben természetvédő, a jövő nemzedékére gondoló sporttársunk írta alá e nemes célt szolgáló petíciót. Szívből remélem, hogy soha életükben egyetlen egy dkg harcsahúst, vagy bármilyen fajtájú kifogott szerencsétlen áldozatot nem visznek haza. Ezzel is erősítve vizeink halállományát.

Ha pedig néha hazavisznek a családjuknak halat, akkor bűnbánatot gyakorolva ők saját maguk egy grammot se fogyasszanak el belőle, miközben a család többi tagja csettint a nyelvével.

Ha pedig egy grammot is elfogyasztanak, akkor gondoljanak arra, hogy ezzel mekkora kárt okoznak.

Bűntudatuk könnyítéséhez pedig támasszák be botjaikat a sarokba, miközben az tudatosul önmagukba, hogy ezt nem lehet, ez nem megengedhető. És innen már egyenes út vezet oda, hogy soha, de soha többet nem vesz a kezébe horgászbotot.

Ha pedig nem így gondolták, akkor arról szól a történet, hogy necsak az a sok halgyilkos fészekhorgász, meg mit tudom én milyen horgász fogjon harcsát, hanem önök is fogjanak. Mert a többől azért könnyebb fogni. Vagy nem?

Válaszok

Mestercsászár

#306 Re: Re:

2012-02-03 13:18:03

#305: - Re:

"Kicsit" elferdítette a dolgot.Sebaj.....

egy másik vendég

#307 Re: Re:

2012-02-03 13:33:37

#305: - Re:

Tisztelt vendég!

Egyet értek Önnel!

tisztelt császár!

Hát ez így, rendkívül cinikus hangvételű Írás.Áldásom reá, hajrá,és meglátja semmi probléma nem lesz az állománnyal!

Először is azt a halat meg kell találni,és utána meg kell fogni!Amit lássunk be, igen elhivattotnak kell lenni még a megkeresés tekintetében is.Nagyon kis állományt érint az a tény ,hogy állandó /örökös /ívóhelyre jár.Így minden évben komoly időt és energiát kell szánni rá,de még így sem garantált a siker!!!Vannak évek hogy nem is találunk fészket!