A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Quoted post

egy másik vendég

#307 Re: Re:

2012-02-03 13:33

#305: - Re:

Tisztelt vendég!

Egyet értek Önnel!

tisztelt császár!

Hát ez így, rendkívül cinikus hangvételű Írás.Áldásom reá, hajrá,és meglátja semmi probléma nem lesz az állománnyal!

Először is azt a halat meg kell találni,és utána meg kell fogni!Amit lássunk be, igen elhivattotnak kell lenni még a megkeresés tekintetében is.Nagyon kis állományt érint az a tény ,hogy állandó /örökös /ívóhelyre jár.Így minden évben komoly időt és energiát kell szánni rá,de még így sem garantált a siker!!!Vannak évek hogy nem is találunk fészket!

Válaszok

méjorgász

#309 Re: Re: Re:

2012-02-03 14:25:33

#307: egy másik vendég - Re: Re:

"Először is azt a halat meg kell találni,és utána meg kell fogni!Amit lássunk be, igen elhivattotnak kell lenni még a megkeresés tekintetében is.Nagyon kis állományt érint az a tény ,hogy állandó /örökös /ívóhelyre jár.Így minden évben komoly időt és energiát kell szánni rá,de még így sem garantált a siker!!!Vannak évek hogy nem is találunk fészket!"

ÁÁÁ! Hogy gondolod ezt kedves egy másik vendég? A fészkét őrző harcsa olyan könnyű préda, hogy egyenesen kifilézi magát és repül a konyhaasztalra. Amelyik ügyesebb vagy nagyobb, az megfőzi magát és egyenesen az éttermi vendég tányérján landol. Mivel én nem fogok soha egy darabot se biztos, hogy nincsen, mert ezek a piszok, rabló fészekhorgászok (mind a 27-en az egész országban) akkora kárt okoznak az állományban, hogy nekem nem jut egy sem. Csak lássak meg egyet valaha a parton! Még sose volt hozzá szerencsém, de biztos rengeteg halat "lop". Majd jól helyben is hagyom, meg aztán fel is készültem már a komákkal, akikkel barangolni szoktuk a vizet haltolvajokat keresve. Még sose láttunk egyet se. Biztos jól elbújtak azok is.