Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7400 Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 17:55

#7399: - 7398 -nak... akkor mi számít?

Nem érkeztem felsőbb körökből.

Kényes téma mindig, ha valakinek a haláláról van szó. Minden ember fontos valakiknek, sőt az egész világot jelentheti egy ember egy másik ember számára. Ezzel együtt, tanulmányozd a statisztikákat, hány ember hal meg naponta közlekedési balesetben hazánkban. Fenntartom a véleményemet, hogy nem normális gesztus egy miniszterelnöktől, hogy a sírással küszködik 4 idegen ember halálos balesete miatt. Illetve én ócska színjátéknak tartom azt a megnyilvánulást, ami még rosszabb.

Az "állandóan kompenzál" kifejezést nem úgy értem, ahogy gondolod. Gyurcsánynak pocsék gyerekkora és fiatalkora volt és ezt kompenzálja a túlzott becsvággyal, ami már görcsössé válik az ő esetében. Mindig szegény Zámbó Jimmyre emlékeztet.

Nem kaptam semmilyen feladatot. nem vagyok a Fidesz és Orbán Viktor feltétlen híve sem. Egyszerűen hamisnak és talminak érzem a Gyurcsány-jelenséget, őt magát pedig kártékonynak, a 40 év legrosszabb folytatásának tartom és hangot adok ezen véleményemnek egy fórumon, ahol mosdatni próbálják.

És ismét hangsúlyozom, én csak ezen a néven írtam és trágár kifejezéseket mellőzve.

Válaszok


Vendég

#7401 Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 18:09:04

#7400: filiszteus - Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

"Fenntartom a véleményemet, hogy nem normális gesztus egy miniszterelnöktől, hogy a sírással küszködik 4 idegen ember halálos balesete miatt. Illetve én ócska színjátéknak tartom azt a megnyilvánulást, ami még rosszabb."

Fogalmad se lehet a véleményed igazságtartalmáról.

 

"Az "állandóan kompenzál" kifejezést nem úgy értem, ahogy gondolod. Gyurcsánynak pocsék gyerekkora és fiatalkora volt és ezt kompenzálja a túlzott becsvággyal, ami már görcsössé válik az ő esetében."

Vagy inkább képes átérezni azt, hogy mit is jelent rosszul élni. Lám, még erényből is lehet negatívumot kovácsolni rosszindulattal.

 

"Nem kaptam semmilyen feladatot. nem vagyok a Fidesz és Orbán Viktor feltétlen híve sem."

Mert a nacionalizmus és az azt manapság megtestesítő jobbik feltétlen híve vagy.

 

"40 év legrosszabb folytatásának tartom és hangot adok ezen véleményemnek egy fórumon, ahol mosdatni próbálják."

Nem mosdatás, hanem az igazság, de egy fasisztától nem is lehet mást várni, mint a te véleményed.

 

"És ismét hangsúlyozom, én csak ezen a néven írtam és trágár kifejezéseket mellőzve."

Ez úgy hazugság, ahogy van.

Demokrata

#7402 Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 18:26:09

#7400: filiszteus - Re: 7398 -nak... akkor mi számít? 

 Az előző kettő hozzászólást nem én válaszoltam Neked, Filike, de sok mindenben vele értek egyet, nem Veled. Valahol minden ember szubjektív, te sem, én sem vagyunk ez alól kivételek. Amit leírsz Gyurcsányról, Orbánra hatványozottan igaz, ill. szerintem csak Orbánra az. Orbán tényleg folyamatosan bizonyítani akar, Gyurcsánynál én ugyanezt nem látom, de ígérem, figyelni fogom. A két ember olyan szempontból hasonló, hogy mindkettő győzni akar. Ebben az a különbség, hogy Orbánnak az ominózus 2006-os nyilvános TV vita óta egyetlen célja Gyurcsány földbe döngölése. Orbán iszonyatosan félti azt a szaros életét, ezzel szemben Gyurcsány mindig kész konfrontálódni (nekem ez nem tetszik), ebbe Orbán nyíltan sosem mer belemenni, minden ilyen dologra a csatlósait küldi, lásd Budai Gyula és még sokan  mások.  Ezek a játszmák nem a mi szintünkön zajlanak, de amit a mai kormány művel, annál kártékonyambb rendszer Rákosiék óta nem volt Magyarországon.

Most írok pár gondolatot Vonáról és róla soha többet semmit: Amíg Orbánt egy bosszúálló embernek tartom, Vonát egy nagyon veszélyes embernek. Most ezt a két embert állítom szembe egymással, mert ők vannak jobb oldalon. Egyik jobbon, másik szélsőjobbon. Míg Orbán építi a teljhatalmát, ehhez háttérbázisnak megteremtette a Jobbikot, addig Vona úgy gondolkodik, hogy megérett ő már annyira, hogy a tanítvány túlnövi mesterét és ideje lesz hamarosan átvenni a kormányrudat. Orbán nem így gondolta, ő úgy gondolta, hogy pár %-al a szélsőjobb folyamatosan megtámogatja és jól ellesznek ketten egymás mellett.  Nem így lett. Vona és csapata - én úgy érzem, mert nekem eddig ezt bizonyították - minden gazságra képes. Nem véletlen, hogy az összes randalírozó "B" középes, árpádsávos, magyargárdás csőcselék az ő háta mögött sorakozik fel. Ha kell egy-egy rendezvényen megtámogatják a FIDESZt, de többnyire már a maguk útját járják. Ha kell, ha nem, megjelennek olyan rendezvényeken, ahol nem várják őket és bemocskolják más ünnepét. Vona harsány zsidózása, antiszemitizmusa pedig engem továbbra is taszít és nyomaszt. Számomra nincs árja és zsidó, számomra jó és rossz ember van. Vona ezt nem így látja. Ő emberebb, mint egy zsidó, mert ő árja - őszerinte. Ezzel az antiszemita embereket látványosan össze tudja fogni. Nemzsidó létemre nem tetszik. Sőt, félek tőle és a szellemiségétől.  Vagyunk ezzel így még egy páran. Tudnék személyes tapasztalatokat felsorolni, nem teszem. Miután Vonától hallottam nem kevés szélsőjobbos megnyilvánulást, egyszerűen nem hiszem el tőle egyetlen pozitívnak ható mondatát. Számomra az is visszataszító, ahogy történelemtanár végzettsége ellenére Trianonnal meghülyíti az embereket. Tisztességtelen dolog a részéről és nem azért, mert az iskolában nem ezt tannulta. Amióta az EU-ba beléptünk, nincsenek országhatárok, szabadon jársz-kelsz a világban, mindez csak pénztárca függvénye, nem lenne szabad Trianonnal hergelni az embereket. A történelmet visszacsinálni nem lehet, a határokat pedig felelsleges. Mindenki szabadon él ott, ahová született, ha ott nem tetszik, ha van tehetsége, továbbállhat. Én a trianoni heccelődést, meg az EU-ból való kilépés kérdését is felesleges heccelődésnek tartom, ezek nem a mi, de nem is Vona szintjén dőlnek el. Ha 2002-ben Athénban nem Meggyesy, hanem Orbán írja alá az EU-ba a belépést, akkor ma semmi baja nem lenne vele. Ez ám a megalománia!. Visszatérve Vonára és Trianonra. Szerintem nyugodtan hagyni kéne a témát, legfeljebb, hogy azok a lelkek megnyugodjanak, akiknek ma is fáj, ki kéne írni az aláírás napját gyásznapnak és akkor koszorúzzanak az érintettek. Abba kéne hagyni, semmi értelme. Tudnám még írni az én sérelmeimet, de itt be is fejezem, semmi értelme erre több szót fecsérelni. Szóval őszintén, becsülettel leírom még egyszer: félek Vonától, az elveitől, nézeteitől, embereitől és NEM KÉREK BELŐLE, bármilyen értelmeset és jót szól.

Sajnálom. Üdv.