Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#7401 Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 18:09

#7400: filiszteus - Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

"Fenntartom a véleményemet, hogy nem normális gesztus egy miniszterelnöktől, hogy a sírással küszködik 4 idegen ember halálos balesete miatt. Illetve én ócska színjátéknak tartom azt a megnyilvánulást, ami még rosszabb."

Fogalmad se lehet a véleményed igazságtartalmáról.

 

"Az "állandóan kompenzál" kifejezést nem úgy értem, ahogy gondolod. Gyurcsánynak pocsék gyerekkora és fiatalkora volt és ezt kompenzálja a túlzott becsvággyal, ami már görcsössé válik az ő esetében."

Vagy inkább képes átérezni azt, hogy mit is jelent rosszul élni. Lám, még erényből is lehet negatívumot kovácsolni rosszindulattal.

 

"Nem kaptam semmilyen feladatot. nem vagyok a Fidesz és Orbán Viktor feltétlen híve sem."

Mert a nacionalizmus és az azt manapság megtestesítő jobbik feltétlen híve vagy.

 

"40 év legrosszabb folytatásának tartom és hangot adok ezen véleményemnek egy fórumon, ahol mosdatni próbálják."

Nem mosdatás, hanem az igazság, de egy fasisztától nem is lehet mást várni, mint a te véleményed.

 

"És ismét hangsúlyozom, én csak ezen a néven írtam és trágár kifejezéseket mellőzve."

Ez úgy hazugság, ahogy van.

Demokrata

#7402 Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 18:26

#7400: filiszteus - Re: 7398 -nak... akkor mi számít? 

 Az előző kettő hozzászólást nem én válaszoltam Neked, Filike, de sok mindenben vele értek egyet, nem Veled. Valahol minden ember szubjektív, te sem, én sem vagyunk ez alól kivételek. Amit leírsz Gyurcsányról, Orbánra hatványozottan igaz, ill. szerintem csak Orbánra az. Orbán tényleg folyamatosan bizonyítani akar, Gyurcsánynál én ugyanezt nem látom, de ígérem, figyelni fogom. A két ember olyan szempontból hasonló, hogy mindkettő győzni akar. Ebben az a különbség, hogy Orbánnak az ominózus 2006-os nyilvános TV vita óta egyetlen célja Gyurcsány földbe döngölése. Orbán iszonyatosan félti azt a szaros életét, ezzel szemben Gyurcsány mindig kész konfrontálódni (nekem ez nem tetszik), ebbe Orbán nyíltan sosem mer belemenni, minden ilyen dologra a csatlósait küldi, lásd Budai Gyula és még sokan  mások.  Ezek a játszmák nem a mi szintünkön zajlanak, de amit a mai kormány művel, annál kártékonyambb rendszer Rákosiék óta nem volt Magyarországon.

Most írok pár gondolatot Vonáról és róla soha többet semmit: Amíg Orbánt egy bosszúálló embernek tartom, Vonát egy nagyon veszélyes embernek. Most ezt a két embert állítom szembe egymással, mert ők vannak jobb oldalon. Egyik jobbon, másik szélsőjobbon. Míg Orbán építi a teljhatalmát, ehhez háttérbázisnak megteremtette a Jobbikot, addig Vona úgy gondolkodik, hogy megérett ő már annyira, hogy a tanítvány túlnövi mesterét és ideje lesz hamarosan átvenni a kormányrudat. Orbán nem így gondolta, ő úgy gondolta, hogy pár %-al a szélsőjobb folyamatosan megtámogatja és jól ellesznek ketten egymás mellett.  Nem így lett. Vona és csapata - én úgy érzem, mert nekem eddig ezt bizonyították - minden gazságra képes. Nem véletlen, hogy az összes randalírozó "B" középes, árpádsávos, magyargárdás csőcselék az ő háta mögött sorakozik fel. Ha kell egy-egy rendezvényen megtámogatják a FIDESZt, de többnyire már a maguk útját járják. Ha kell, ha nem, megjelennek olyan rendezvényeken, ahol nem várják őket és bemocskolják más ünnepét. Vona harsány zsidózása, antiszemitizmusa pedig engem továbbra is taszít és nyomaszt. Számomra nincs árja és zsidó, számomra jó és rossz ember van. Vona ezt nem így látja. Ő emberebb, mint egy zsidó, mert ő árja - őszerinte. Ezzel az antiszemita embereket látványosan össze tudja fogni. Nemzsidó létemre nem tetszik. Sőt, félek tőle és a szellemiségétől.  Vagyunk ezzel így még egy páran. Tudnék személyes tapasztalatokat felsorolni, nem teszem. Miután Vonától hallottam nem kevés szélsőjobbos megnyilvánulást, egyszerűen nem hiszem el tőle egyetlen pozitívnak ható mondatát. Számomra az is visszataszító, ahogy történelemtanár végzettsége ellenére Trianonnal meghülyíti az embereket. Tisztességtelen dolog a részéről és nem azért, mert az iskolában nem ezt tannulta. Amióta az EU-ba beléptünk, nincsenek országhatárok, szabadon jársz-kelsz a világban, mindez csak pénztárca függvénye, nem lenne szabad Trianonnal hergelni az embereket. A történelmet visszacsinálni nem lehet, a határokat pedig felelsleges. Mindenki szabadon él ott, ahová született, ha ott nem tetszik, ha van tehetsége, továbbállhat. Én a trianoni heccelődést, meg az EU-ból való kilépés kérdését is felesleges heccelődésnek tartom, ezek nem a mi, de nem is Vona szintjén dőlnek el. Ha 2002-ben Athénban nem Meggyesy, hanem Orbán írja alá az EU-ba a belépést, akkor ma semmi baja nem lenne vele. Ez ám a megalománia!. Visszatérve Vonára és Trianonra. Szerintem nyugodtan hagyni kéne a témát, legfeljebb, hogy azok a lelkek megnyugodjanak, akiknek ma is fáj, ki kéne írni az aláírás napját gyásznapnak és akkor koszorúzzanak az érintettek. Abba kéne hagyni, semmi értelme. Tudnám még írni az én sérelmeimet, de itt be is fejezem, semmi értelme erre több szót fecsérelni. Szóval őszintén, becsülettel leírom még egyszer: félek Vonától, az elveitől, nézeteitől, embereitől és NEM KÉREK BELŐLE, bármilyen értelmeset és jót szól.

Sajnálom. Üdv.

filiszteus

#7403 Aki nincs velünk, az fasiszta...

2012-01-29 18:48

#7401: - Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

Ez azért jellemző a fajtádra: mindenki fasiszta, aki más véleményen van, mint te. Majd küldök neked egy szép fascio-t és egy fekete inget. Tele van velük a lakás. Amúgy rettegni is szoktál?


Vendég

#7404 Re: Aki nincs velünk, az fasiszta...

2012-01-29 19:10

#7403: filiszteus - Aki nincs velünk, az fasiszta...

Pontosan milyen "fajtára" is gondoltál? te fasiszta vagy és nem tagadod, nem is tudnád letagadni. Rettegni a hülyeségtől kell a leginkább és hát hülyéből van bőven. A nácizmustól igenis van félnivaló, hiába próbálják manapság elbagatellizálni szélsőségesek. Megpróbálják másokra kenni a bűnöket, a háborúkat, a népirtásokat. Pontosan ezt képviseli ma a jobbik. Nem mintha nagyon érdekelné őket, de ha ez a hatalomhoz vezető út, akkor miért is ne járnának rajta? Hogy mennyire magasról tesznek az "eszméikre", azt jól mutatja, hogy anyagi támogatóik közt vannak irániak és izraeliek. Nem új ám ez, csak a háború utáni generációk szépen elfelejtettek ezt-azt. Mint pl. a háborúban meghalt, megnyomorodott embereket és mellettük a zsákmányolt vagyonnal megpattanó "vezéreket". A nacionalizmus veszélyes (nincs egyedül Demokrata a félelmével), amit már sikeresen be is bizonyított. Mégsem képesek tanulni belőle néhányan. Minél többen nem értik meg, annál inkább veszélyes. Elég hallani, olvasni a beszédeiket és mintha újra élnénk a történelem legsötétebb korát.

filiszteus

#7405 Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 19:16

#7402: Demokrata - Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

nem tudom, miben nyilvánul meg, hogy Orbán félti a sz. életét? Én nem látom, hogy jobban féltené, mint bárki más. A kettőjük közti különbség tényleg az, hogy Orbán nem megy bele személyeskedéasekbe és sokkal higgadtabb, mint a labilis Gyurcsány. Az ominózus tévévita, amiről gyurcsány hívei azt állítják lemosta orbánt, az ennek jegyében zajlott le.

orbán egyszerűen nem ment bele olyan megyilvánulásokba, amik egy miniszterelnökhöz méltatlanok. Ez bizonyos típusú, egyszerű embereknek, (akiknek pl. szanyi egy .asza gyereknek számít), ez akár gyávaságnak tűnhet, pedig csak a nyugalom megnyilvánulása a hisztériával szemben. Nekem ez jött le abból a tévévitából.

A Jobbikot egyáltalán nem Orbán teremtette, hanem önszerveződéssel jött létre, mert igénye volt rá az embereknek.

A B-középről és általában a fociról meg a drukkerekről hasonló véleménnyel vagyok, mint Te, de a Magyar Gárdát lecsőcselékezni igencsak felületes látásmódról árulkodik. Csak a tények kedvéért: létrejött egy több mint 6000 főt számláló, önszerveződő társaság és a 3év alatt, mióta működik, egyetlen pofont nem osztott ki, ezzel szemben többször támadták meg őket a "roma polgártársaink" Számtalan esetben siettek bajba jutott családok megsegítésére, erőt felmutatva, de minden erőszakot mellőzve és együtt hordták több árvíz esetében ahelyi cigányokkal a homokzsákokat.

Amit nemes egyszerűséggel antiszemitizmusnak neveznek Vona esetében, azon érdemes elgondolkodni. nem hiszem, hogy Vonának bármi kifogása lenne Schwarz néni ellen a Dob utcából, mert történetesen zsidónak született.

Aki viszont nem látja, hogy Izrael egy apartheid ország, amelyik pillanatnyilag a legnagyobb veszélyt jelenti a békére, az vak.

Nem tudom mia véleményed Balczó Andrásról? Őt is antiszemitának tartod? Mert ő kijelentette, hogy Magyarország zsidók által megszállt ország. Tudod mi az igazi kirekesztés? Ahogyan a zsidók összetartanak és minden ben előnyben részesítik a gojokkal szemben egymást. Ezt életemben számtalanszor megtapasztaltam és zsidó barátaim, akik nem szálltak be ebbe a véd-és dacszövetségbe, véleményükkel megerősítették ezt a tapasztalatomat.

 

 


Vendég

#7406 Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 19:29

#7405: filiszteus - Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

Érdemes rákeresni pl. a youtube.com-on a magyar gárda megmozdulásaira. Főleg arra gondolok, amikor zsidóznak és cigányoznak. Tényleg nagyon békés társaság, akik csak "rendet" szeretnének. Ugyanígy érdemes vona gábor nevét pötyögni a hírhedt kuruc.info keresőjébe. Annyira igazakká válnak az állításaid, hogy... nagyon.

Demokrata

#7407 Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 19:55

#7405: filiszteus - Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít? 

 A végén kezdem: Balczó Andrást elsősorban kíváló sportembernek tartom, aki, bár ezt a mondatot, amit le fogok írni, a mai világban kicsit elcsépeltnek tartom, szóval aki valóban dicsőséget hozott a hazának, aki Münchenben, mikor átfutott a célvonalon, nem azt kabálta, hogy győztem, hanem azt, hogy "megvan a csapat" mármint a csapatgyőzelem. Ez az igazi sportember. (Ebből láthatod, hogy érdekel a sport, nézem, figyelem, képben vagyok és már a müncheni olimpia idején sem voltam gyerek.) Ha pedig azt mondta, amit leírtál róla, én nem hallottam, akkor igen, nagyszerű sportember, családapa, de antiszemita. Az miért a zsidók bűne, hogy összetartanak? Azért nem haragudni kell rájuk, nem irigyelni kell őket, hanem más is megteheti, tartsanak össze, ne kaszálják egymást lépten-nyomon, segytsék egymást és szebb lesz az élet, jobb lesz mindenkinek. Én még kereszténytől jót nem kaptam, pedig annak születtem. Hála a nagy összetartásnak. Így lettem nem antiszemita, hanem ateista. Hogy zsidó barátaim vannak? Nem szégyellem. Voltam körutazáson Izraelben, ami természetesen nem ugyanaz, mint ott élni. Ami 1 hétbe belefért, minen bibliai helyet megnéztünk. Olyan szinten vágyom vissza, hogy még idén el is fogok menni. Ha 30 évvel fiatalabb lennék, gondolkodóba esnék, hogy odaköltözzek. Ez már nem fog bekövetkezni.

Kérdem én, hogy miért jelent a békére nagyobb veszélyt Izrael, mint bármely más ország? Én itt megint az antiszemitizmust látom főbűnnek, mert  azért is Izraelt támadják, amikor visszaüt. Kicsit jobban utánanézel, sosem, vagy legalábbis legtöbbször nem ők kezdik. Ha megvédik magukat, már azon felháborodik a világ antiszemita része. 

Hát most ennyi jutott eszembe, de nem is akarok nagyon elmélyedni benne.

Előttem név nélkül valaki hozzászólt az írásodhoz a 7404-ben. Nem én voltam, de én is lehettem volna, annyira egyetértek a Vonáról írt véleményével. Az, hogy a gárda megy az árvíznél tevékenykedni, segíteni, dícséretes dolog, de én inkább reklámfogásnak érzem. Ha nem az, akkor rendben van. Az, hogy lefasisztázott, azzal nem értek egyet, bár a nézeteid néha erre utalnak.

ORbán Viktor igenis gyáva ember. Nem tudom, hányszáz kétajtós szekrénnyel veteti magát körbe, ha valamerre jár, ezt én tudom, minden évben megtapasztalom, mikor jön piknikelni Kötcsére. A környező falvakat elözönlik a TEK emberei, kocsinak az utcán nem szbad állni, mert elvitetik, mint a Kádár korszakban a nagy nemzeti ünnepek előtt, biztosítva van a terület. Tavaly azt mondta a párom, hogy nézzünk már át Kötcsére, ha már itt vagyunk a Balatonnál, hát a falu előtt elállták az utunkat, visszafordítottak minket. Jött aztán Viktor a kis páncélozott fekete autóján nagy felvezetéssel, utána délután ment el ugyanígy. Gyurcsánnyal bármikor találkozni lehet, mert vagy fut, vagy bevásárol, beszélget az emberekkel. Most ne mondd azt, hogy megjátssza magát, mert semmi szüksége rá. Két különböző habitusú ember, nekem Gyurcsány az emberi. Ezen nem vitázunk, úgysem győzzük meg egymást.

filiszteus

#7408 Re: Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 19:59

#7406: - Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

Semmi kapcsolat nincs a Magyar Gárda és a zsidók között. Olyan sem, hogy zsidóznának. Azt Te nemes egyszerűséggel cigányozásnak nevezed, ha egy helységben, ahol a nem cigány lakosság naponta atrocitásokat szenved el a helyi cigány lakosságtól, megjelennel és a puszta jelenlétük visszatartja a cigányokat az erőszakos cselekményektől?

Ajánlok neked egy kísérletet.

-hívd fel a rendőrséget, hogy megtámadta házadat 10 cigány

-hívd fel a rendőrséget ugyanezzel, de tedd hozzá, hogy nem szükséges kijönniük, mert már itt a Magyar Gárda

 

Aztán vesd össze a két időtartamot, ami alatt kijön a rendőrség


Vendég

#7409 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 20:17

#7408: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

"Semmi kapcsolat nincs a Magyar Gárda és a zsidók között.Olyan sem, hogy zsidóznának."

ÁÁÁ! A világon semmi azon kívül, hogyan őrjöngenek a felvételeken vagy személyesen. Próbálod letagadni, amit a saját szememmel láttam, amit a saját fülemmel hallottam? Ezt mégis hogyan...?

 

"Azt Te nemes egyszerűséggel cigányozásnak nevezed, ha egy helységben, ahol a nem cigány lakosság naponta atrocitásokat szenved el a helyi cigány lakosságtól, megjelennel és a puszta jelenlétük visszatartja a cigányokat az erőszakos cselekményektől?"

Először: nem reszortjuk semmiféle intézkedés, arra van hatóság - már ha egyáltalán szükséges.

Másodszor: soha, de soha nem tapasztaltam ezt a "napi atrocitást", mégis tombol a gyűlölet. Nekem sokkal inkább szándékos izgatásnak tűnik ez az egész és nem csoda, ha az eredménye is megvan.

 

"

Ajánlok neked egy kísérletet.

-hívd fel a rendőrséget, hogy megtámadta házadat 10 cigány

-hívd fel a rendőrséget ugyanezzel, de tedd hozzá, hogy nem szükséges kijönniük, mert már itt a Magyar Gárda

 

Aztán vesd össze a két időtartamot, ami alatt kijön a rendőrség"

Ajánlok neked is egy kísérletet: szerezz 10 cigányt, aki megtámad a házamban! Soha az életben nem láttam ilyet. Olyat már igen, hogy skinheadek bandája megtámadott valakit az utcán (persze sokszoros túlerőben). A hab a tortán, hogy nem kaptak érte semmit, még egy sornyi jelentést sem kellett gépelnie senkinek az esetről.

egy antifasiszta

#7410 Re: Aki nincs velünk, az fasiszta...

2012-01-29 20:45

#7403: filiszteus : "amúgy rettegni szoktál?"

Igen, szoktam rettegni, de nem a fekete ingtől, hanem attól a csőcseléktől, amelyik fasiszta módon viselkedik és jobbiknak hívják, pedig inkább rosszak.

Demokrata

#7411 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 21:00

#7408: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít? 

 Mikor cigányoztam?

Nem tettem, mert nincs bajom velük. A szomszédom egy leányanya cigánylány 8 éves gyermekkel. Elvagyunk egymás mellett. Nincs miért kihívnom a gárdát. Nem Gyöngyöspatán élek, mifelénk talán nincs is, nem tudok róla, de ne is legyen.

Demokrata

#7412

2012-01-29 21:04

Most látom, Filike, hogy az előbbi, 7408-as nem nekem szólt. Nem baj, válaszoltam, azért igaz, amit írtam.
Üdv.
filiszteus

#7413 Aki nincs velünk, az fasiszta...

2012-01-29 21:08

#7410: egy antifasiszta - Re: Aki nincs velünk, az fasiszta...

http://bombahir.hu/bombahir-tv/a-rendorseg-szerint-nem-buncselekmeny-ha-antifasisztak-akarnak-ujsagirot-verni

Fasiszták a kéményseprők, a halottszállítók és még sokan mások. Megismerni őket félelemkeltő fekete ruhájukról.

56-ban is az oroszok mindenhol fasisztákat kerestek.

Hanthy Vilmos, Galba-Deák Ádám ne hagyj el minket!!!!


Vendég

#7414 Re: Aki nincs velünk, az fasiszta...

2012-01-29 21:16

#7413: filiszteus - Aki nincs velünk, az fasiszta...

"56-ban is az oroszok mindenhol fasisztákat kerestek."

Nem találták meg az összeset, mert nem keresték eléggé. A nagymamámtól tudom, hogy az ő 1956-ja úgy telt el, hogy a forradalom hírére azonnal előbújtak a nácik, bitófákat ácsoltak és nekiláttak összeterelni a helyi cigányokat (csak, mert a zsidókat már a háború alatt mind elhurcolták és sosem hallottak többé felőlük - jah, kérem "a holokauszt csak mítosz", a neonácik szerint), hogy egytől egyig felakaszthassák őket.

filiszteus

#7415 Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

2012-01-29 22:00

Csókolom a kezét kedves Havas Szófia!
Hogy van a kedves nagybátyja? Azóta a kedvencem amióta olyan frappánsan és választékosan helyre tette a köztársasági elnököt. Ha jól emlékszem valami ilyesmit üzent neki, hogy "A jó nénikéjét!" Hiába, Rosztovban megtanítják az embert az úri modorra.
Aztán pusztulnak e a betegek a Szent János Kórházban? El tudom képzelni mennyire zavarja az a szent előtag a kórház nevében.

Vendég

#7416 Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

2012-01-29 22:05

#7415: filiszteus - Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

Ez mi? Kivel társalogsz? Mi a célja ennek az újabb kötekedő firkálmánynak?

filiszteus

#7417 Re: Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

2012-01-29 22:14

#7416: - Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

Havas Szófia  7414. számú kommentjére válaszoltam.


Vendég

#7418 Re: Re: Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

2012-01-29 22:24

#7417: filiszteus - Re: Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

Rettentő nagy informatikai szaki lehetsz, hogy kitaláltad. Mellétrafáltál. Üdv a valóságban!


Vendég

#7419 Re: "filiszteus", a frappáns gondolatok szülőatyja..

2012-01-30 08:37

#7415: filiszteus - Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról. 

Csak a Szent János Kórházban "pusztulnak a betegek"? /"úri modor"!/ Jó! Akkor ezt az egyet elkerüljük!

A többiben úgyis adott a kizárólag a betegre összpontosító személyi-és tárgyi feltételrendszer. Rend, béke és nyugalom van, ahogyan azt két évvel ezelőtt - az akkori ellenzék - vezetője megígérte.

Demokrata

#7420 Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

2012-01-30 09:38

#7415: filiszteus - Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról. 

 Filike, ne undokoskodj! Nem kell Rosztovba menni azért, hogy bunkó legyen valaki, elég bemenni a Parlamentbe, meghallgatni Dajcstomit, Kövért vagy Lázárt. Nálam ez a 3 ember nyeri a 3 dobogós helyezést és egyik sem Rosztovban tanult - szerintem. Arról pedig, hogy Havas Szófia - akit egyébként én sem kedvelek -  helyretette a köztársasági elnököt, nem hallottam, de olyan csúnyán nem lehet őt helyretenni, amit ne érdemelne meg. A köztársasági elnökünk orcáján olyan vastag a bőr, hogy a rinocérosz besárgul  az irigységtől.

filiszteus

#7421 Re: Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

2012-01-30 09:59

#7420: Demokrata - Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

Havas Szófia nagybátyja volt aki "jó nénikéjét" emlegette Sólyom Lászlónak és nem Schmitt Pálnak. Havas szófia nagybátyja pedig Pufigyuszi alias Horn Gyula.

Azért az némi elfogultságra vall, hogy az általad felsorolt 3 képviselőt nagyobb bunkónak tartod Szanyi Tibornál. Én egyik uratz sem kedvelem, de azért a dobogó legfelső foka egyértelműen Szanyié.

filiszteus

#7422 tele vannak a börtönök skinheadekkel

2012-01-30 10:04

#7409: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

Vagy ködösítesz, vagy nagyon tájékozatlan vagy. Majd egyszer megtapasztalod, amiről beszélek. Többnyire nem a skinheadek vernek agyon 80 éves öregasszonyokat vidéken.

De Budán, a XII. kerületben, az éjszakai buszon sem a skinheadek rabolták ki a fiamat.

Ha igazam lett, majd írjál, viszek neked befőttet a kórházba, ha túléled.

Demokrata

#7423 Re: Re: Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

2012-01-30 10:07

#7421: filiszteus - Re: Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról. 

 Már megint nem értünk egyet. Havas Szófiával kapcsolatos tájékozatlanságomat szégyellem. Mamikor Sólyom volt a KE, nem örültem neki, azt mondtam, hogy ettől lejjebb nincs. Na, akkor tévedtem egy óriásit, mert mint látjuk, van. Ezzel együtt Sólyon minden hülyesége ellenére tiszteletet érdemelt, egy nagytudású, tanult  pali, aki a tudásával jutott el odáig, ahol volt. Azzal, hogy nem állt be aláírógépnek, meg is pecsételte a jövőjét. A FIDESZ szemében volt még egy bűne: gondolkodott, ez is hiba volt.

Szanyit én sem kedvelem, nem is kedveltem soha, de azzal nem értek egyet, hogy az általam megjelölt 3 fiatalemberből bármelyiket letolhatná a dobogóról. Pontozásos hely kijár neki (4-6.hely)


Vendég

#7424 Re: tele vannak a börtönök skinheadekkel

2012-01-30 11:16

#7422: filiszteus - tele vannak a börtönök skinheadekkel

Te vagy, aki ködösítesz, aki megpróbálod más mederbe terelni a beszélgetést.

 

"Azt Te nemes egyszerűséggel cigányozásnak nevezed, ha egy helységben, ahol a nem cigány lakosság naponta atrocitásokat szenved el a helyi cigány lakosságtól, megjelennel és a puszta jelenlétük visszatartja a cigányokat az erőszakos cselekményektől?"

Erről szósem volt, csak arról, hogy elég szétnézni a youtube-on a magyar gárda megmozdulásai közt. Ott találni bőven ordibáló neonácikat, akik zsidóznak és cigányoznak.

Ha már a cigányozásnál elakadtunk: amiket állítgatsz, azt sosem tapasztaltam, de azt a saját szememmel láttam, mikor skinhead banda vert agyba-főbe két fiatalembert az utcán, mert barna volt a bőrük. Az égvilágon semmi nyoma nem maradt az esetnek. Mikor neonáci banda megtámadott néhány cigány családot az otthonában és módszeresen kiirtotta, az persze teljesen rendben volt, mert hát a cigány ugye mint tudjuk, nem is ember. (Remélem, érezhető a mondatból, hogy az ellenkezőjét értem alatta.) Ugyanilyen bandák felbukkanhatnak máshol is és gyakorlatilag bárkinek az elhallgattatására felhasználhatók. Nem kell lenni hozzá az áldozatnak se zsidónak, se cigánynak (nem mintha ezeknek az embereknek az élete nem lenne fontos), elég az is, ha a fajgyűlölők úgy döntenek, hogy az útjukban áll vagy jó lesz propagandának a likvidálásuk.

Na, ehhez meg én kívánom azt, hogy soha ne tapasztald, mert ha ellened fordul egyszer biztos, hogy nem éled túl, bár a nézeteid miatt szerintem megérdemelnéd, hogy egyszer szembe kelljen nézned vele.

 

"De Budán, a XII. kerületben, az éjszakai buszon sem a skinheadek rabolták ki a fiamat."

Én is voltam már áldozata ennek-annak és hát volt ott vegyesen. Legtöbbször magyarok és egy alkalommal verőlegényekből álló banda zavart el az utcáról kardokkal és viperákkal felfegyverkezve - nem volt sok választásom. Feljelenteni? Kit? Miért? Fogalmam sincs, hogy kik voltak azok, azt meg csak láttam, hogy felfegyverkeztek és hallottam, hogy megfenyegetnek. A rendőrségen a feljelentés ismeretlen tettesek ellen lehetett volna és ha valami csoda folytán kézre is kerítették volna ezeket az alakokat, akkor egyszerűen letagadják, amit mondok. Állítás állítás ellen: nincs bizonyítékom. A többi világos: még örülhettem volna, ha nem perelnek be és ítéltetnek el becsületsértésért.

Az utcán (majdnem az egyetlen) járókelő voltam, rendezvény nem volt, még csak nem is szóltam egyetlen szót sem. Kitalálod? Valamiért mindegyik elvesztette a haját és egy se volt furcsán barna bőrű. Miről is társalgunk? Hogy erőszakosak a cigányok? Ezek szerint a magyarok is azok. Márpedig ez hülyeség, ahogy van. Az efféle izgatás veszélyes.


Vendég

#7425 Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-30 13:09