Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus

/ #7400 Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 17:55

#7399: - 7398 -nak... akkor mi számít?

Nem érkeztem felsőbb körökből.

Kényes téma mindig, ha valakinek a haláláról van szó. Minden ember fontos valakiknek, sőt az egész világot jelentheti egy ember egy másik ember számára. Ezzel együtt, tanulmányozd a statisztikákat, hány ember hal meg naponta közlekedési balesetben hazánkban. Fenntartom a véleményemet, hogy nem normális gesztus egy miniszterelnöktől, hogy a sírással küszködik 4 idegen ember halálos balesete miatt. Illetve én ócska színjátéknak tartom azt a megnyilvánulást, ami még rosszabb.

Az "állandóan kompenzál" kifejezést nem úgy értem, ahogy gondolod. Gyurcsánynak pocsék gyerekkora és fiatalkora volt és ezt kompenzálja a túlzott becsvággyal, ami már görcsössé válik az ő esetében. Mindig szegény Zámbó Jimmyre emlékeztet.

Nem kaptam semmilyen feladatot. nem vagyok a Fidesz és Orbán Viktor feltétlen híve sem. Egyszerűen hamisnak és talminak érzem a Gyurcsány-jelenséget, őt magát pedig kártékonynak, a 40 év legrosszabb folytatásának tartom és hangot adok ezen véleményemnek egy fórumon, ahol mosdatni próbálják.

És ismét hangsúlyozom, én csak ezen a néven írtam és trágár kifejezéseket mellőzve.