Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

magyartanár, aki magyar tanár

#3367 Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-20 19:27

#3365: Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki - Kedves másik vendég ... 

 Ez a fórum, """hála""" a sok hívatlan betolakodónak, teljesen elveszítette értékét. Ide szerintem már csak azoknak kell írni, akik holnap habzó szájjal kivonulnak  a szélsőjobbot, valamint a kormányt és az ÁLAMFŐT éltetni. Én csak abban reménykedek, hogy egyszer nagyon fogják a holnapi viselkedésüket szégyellni.

Hét végére találok magamnak kellemesebb időtöltést, mindenkinek jó, hasznos hét végét kívánok.

Válaszok

egy segédmunkás
Vendég

#3375 Re: Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-20 20:23:23

#3367: magyartanár, aki magyar tanár - Re: Kedves másik vendég ...

Először is ez a fórum nyílvános, itt senki sem betolakodó, még a jelenlegi ellenzéket támogatók, így Ön sem. Igazi értéke a párbeszédnek van és néhányan, ahogy látom meg is próbálkoznak vele ehelyt. Mindemellett ide senkinek sem KELL írni, még Önnek sem.

A kormány és a szélsőjobb összefüggéseiről, szerintem megkérdezhetné egy-két jobbikos véleményét, nem kell feltétlenül csak a ballib sajtó által sulykoltakat elfogadni igazságként.

Ami a jövőt illeti, kétféleképp alakulhatnak a dolgok a holnapi menetet illetően (erősen leegyszerűsítve természetesen). Vagy egy katasztrófa felé sétálunk éppen és a kormány támogatói szégyellhetik majd magukat. Vagy pont ellenkezőleg egy jobb világ (szebb jövő?) felé indulunk meg együtt.

A probléma ott van, hogy Ön nem azt írja, hogy ATTÓL TART később még szégyellniük kell majd magukat a felvonulóknak (már aki felismeri a tévedését), hanem ABBAN REMÉNYKEDIK!!. Vagyis Önnek nem az a fontos igazán, hogy felemelkedjen az Ország és a Magyarság, hanem, hogy Önnek legyen igaza végül. Hasznos lenne ezen elgondolkodnia.

Kellemes hétvégét Önnek is! (hétvége egyben és a mondat végén felkiáltójel, ha már kívánok)

Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki

#3377 Re: Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-20 21:02:51

#3367: magyartanár, aki magyar tanár - Re: Kedves másik vendég ... Ki a betolakodó Ön szerint? Mert ugye az, aki egyetért a petícióval, nem lehet az. Hisz aláírni jött. Nos akkor kitől vesztette el értékét Ön szerint is? Freudi elszólás, tanár úr (néni)? Vagy a petícióírás úgy általában a balosok privilégiuma?

Nem "a szélsőjobbot, valamint a kormányt és az ÁLAMFŐT éltetni" megyünk, olvassa el újra a felhívást! Országunk önrendelkezése a tét. Az EU-nak itteni másképp gondolkodó polgártársaink azt igyekeznek elhinteni,  nincs demokrácia Hazánkban. Ezt a rágalmat próbáljuk lemosni.

Nem fogjuk szégyellni, mert számunkra az igazság és szuverenitás értéket jelent, bár jól emlékszünk, e fogalmakat Gyurcsány nem tartotta alapvetésnek. Izlés dolga. Embere válogatja.

Kívánok én is Önnek kellemes hétvégét! Nem vagyok magyartanár, de egybeírom a hétvégét, azért mégis. Nyelvében él a nemzet. (Ja, az állam két l. Biztos, hogy tanár Ön, s magyar?)

 


Vendég

#3413 Re: Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-20 22:42:58

#3367: magyartanár, aki magyar tanár - Re: Kedves másik vendég ...

reménykedni - ikes ige : én reménykedem

te reménykedsz

ő reménykedik

Kellemes időtöltés helyett inkább hasznos időtöltést javasolok: a helyes magyar nyelv elsajátításat. Sok sikert!


Vendég

#3475 Re: Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-21 13:24:34

#3367: magyartanár, aki magyar tanár - Re: Kedves másik vendég ...

Oh, kedves Magyartanár! Üdvözlöm! Elnézést, ha korábban Tanár Úrnak neveztem, mert lehet akár hölgy is, de örülök hogy újra hallat magáról. Picit sem érzem magam hívatlan betolakodónak, ugyanolyan jogom van itt írni, mint Önnek. De ha már így összejöttünk, hadd mondjam el, hogy bár konkrétan nem kaptam választ a korábbi kérdésemre, de tudja, a hallgatás is egyfajta válasz. Végül is igaza van, vannak olyan beírások, amelyekre nincs értelme reagálni, nincs értelme egyáltalán időt pazarolni.

Jó és hasznos időtöltést hétvégére!