Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

#3451

2012-01-21 10:56

Egyetértek a petíció szellemiségével,tartalmával és jogosultságával.Harcolni kell a balliberális média hazug állításaival és a pénz oligarchia hegemóniájával, mert a céljuk ugyanaz - Magyarország eltiprása ,igába kényszerítése és végül a megsemmisítése!
Hungria

#3452 Re:

2012-01-21 11:05

antifidesz, azaz Fidesz Anti

#3453 Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????

2012-01-21 11:09

Egy osztrák mindentudó, aki jelenleg seggnyalásra használja tudományát, ki tudja miért, de majd az is kiderül. Mert Hülye azért nem vagyok, csak antifidesz, azaz Fidesz Anti.
Démos

#3454 Re:

2012-01-21 11:11

#3421: n -

Jeahhhh! Mert aki feltűz egy kokárdát, annak biztos magyar szív dobog a jobb oldalán!  (Naná, majd a vörös baloldalon!) És ha kevés lenne a busz, szóljatok, van még elég.  Csak szólni kell! (nem úgy, mint a tetves bolssi ballibes Opera lőtti tüntetésen.)  Gyertek gyertek!  Lesz még pörkölt sörrel, meg az Isten áldotta Victor által töltött kóbász!  Utána felemeljük a szavunkat a töltöttkáposzta - a transzparenszre eszt írjátok: We like stuffed cabbage - mellet is, mert azt is szerettyük!  Majd közösen fogadjuk el a creppelt nyelvű Schmidt Pali doctoriját!

Hajrá!!!


Vendég

#3455

2012-01-21 11:23

Örömmel irom alá!Ennek a BAL-LIB háttérhatalomnak a PRIBÉKJEI üldöztek el Magyarországrol.

Csukak János

Vendég

#3456 Re:

2012-01-21 11:28

#3435: Antifidesz -

Te minösitetted az ellenzéket.Ez a TI szintetek !

 

János


Vendég

#3457

2012-01-21 11:31

Felháborít országunk életére törő támadás! Mi Dávidként küzdünk Góliát ellen. Kérjük isten minket támogató segítségét!

Vendég

#3458 Re:

2012-01-21 11:35

#5: -

Gáborkám ugyanez a véleményem !


Vendég

#3459

2012-01-21 11:48

Fizikai és kémiai törvény, hogy semmiből semmi nem keletkezik és semmi semmivé nem válik. A dólgozó emberek dólgoznal mint a hangyák, kiteremtik a javakat , ami pénzzel értékelhető. A pénz nagy része a bankokban lapul és semmittevő milliárdosok számláját növeli, másik kisebb hányada biztosítja az államok finanszírozását, ennél ia kevesebb elmegy az inproduktiv személyek fizetésére, vagy eltartására és legkevesebb jút azoknak , akik a pénznek megfelelő értéket előteremtették.A nemzetközi nagy bankok így jútnak lassan világuralomhoz és úgy taposnak sárba bárkit, aki nekik ellent mer mondani mint egy hangyát. Van egy ember, aki ezt észrevette és megpróbál harcolni ellene, úgy hívják, hogy ORBÁV VIKTOR. Hajrá Magyarország, Hajrá MAGYAROK
EGY TRAKTOROS A SOK KÖZÜL

#3460 NA, ARANY TESTVÉREIM, ITT AZ IDŐ !!!!!

2012-01-21 11:49

INDULJUNK, MER, AMÍG FÖLPÖFÖGÜNK PESTRE, ADDIGRA ITT LESZ AZ ESTE. A MI FALUNKBÚL 17 TRAKTORRAL VONULUNK FÖL,  BARKI MARI  DR-NŐ  KÍVÁNSÁGÁNAK MEGFELELŐEN, MINDEN TRAKTORRA JUT 4 EMBER.

KOMBÁJNOS BRIGÁD

#3461 MINK KOMBÁJNNAL MEGYÜNK, ÚGY DÖNTÖTT A MARI DR-NŐ.

2012-01-21 11:52

MINK IS BEINDULUNK, MINT AZ ARATÁSKOR, MIND A 4 KOMBÁJNUNKKAL.

Vendég

#3462 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-21 11:57

#3374: Bakfytty - Re: Re: Re: Re:

Kedves Bakfytty!

Örülök, hogy végül is van egyetértés közöttünk, ha nem is mindenben. Nekem a kis eredmény is eredmény. Nem szeretnék vitatkozni az 1998-2002 közötti ciklus megítélésében, mert valószínűleg egyikünk sem ismer minden szempontot, ami alapján teljes egészében értékelni lehetne, de engem is hatalmas várakozással töltött el a '98-as választás eredménye. Az vitathatatlan tény azonban, hogy abban az időben (is) többször tüntettek a sajtószabadság, a demokrácia érdekében, és nagyon sokat hallottunk erről leginkább a rettenetesen elnyomott, "gúzsba kötött" sajtóban, merthogy akkor még nem volt ilyen elterjedt az internet. De nem csak tüntetések voltak, nemcsak a "gúzsba kötött" sajtó harsogta, hogy most aztán veszélyben a demokrácia, hanem hatalmas volt a suttogó propaganda, súlyos gyalázkodásokat hallottam köztiszteletre méltó emberekről - és ez így volt Antall József idején is (és ezzel nem értékeltem semmit, csak az általam megtapasztalatakat írtam le) -, és nagyon-nagyon sokszor tapasztaltam meg - nem a kormány, az ország akkori vezetői részéről - az emberi értékek és mértékek sárba tiprását. Ez ugyan nem bizonyítható így utólag, s nem is tudok erre konkrét példákat most felhozni, mert nem vagyok egy sérelmeit gyűjtögető alkat, de ezt akkor valóban így éltem meg.

Megrettentem, bevallom. Sokáig senkinek és sehol nem metem elmondani, hogy én bizony másként gondolom. De nem csak megrettentem, mélységesen elkeserített, hogy ennyire befolyásolhatók voltak a honfitársaim - merthogy akkor én gondoltam így - 2002-ben, és újra a régi rendszer híveit, annak az eszmének a hirdetőit választották meg. Sőt, még 2006-ban sem nyíltak ki a szemek, még akkor sem vették észre, mi folyik. Aztán - nem sokkal a választások után - megtapasztalhattuk, milyen is a terror, az önkényuralom. Merthogy akkor mi - mármint a hozzám hasonlóan gondolkodók - éreztük úgy, hogy terror, önkényuralom  van. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy azért GYF-et senki nem nevezte királynak - merthogy az aztán senkinek eszébe nem jutott róla -, hanem valahogy máshogy hallottam akkor emlegetni sokaktól. Igen, meg lehet próbálni lejáratni pl. ilyen szavakat, értékeket is, de soha nem fog sikerülni.

Nem vagyok elvakult - mindig igyekszem több oldalról megvizsgálni a kérdést, modhatnám, olvasom, hallgatom a másik oldalt is -, bár azt nem vitatom, hogy van némi elfogultság bennem, de nem emberek, nem kinyilatkoztatások, hanem értékek, elvek iránt, ezért van bennem valamiféle szűrő is, és azt hiszem, ez így van jól. Az elfogultság bennem a keresztényi, emberi értékek iránt van, és nem tehetek róla, de a liberális eszmék között - legalábbis, ahogy ez nálunk megjelenik, mert természetesen ebből sem ismerhetek mindent - nem sok ilyet találok. Lehet nagy hangon hangsúlyozni az emberi jogokat, én is úgy gondolom, hogy ezek fontos értékek, de szerintem az emberi kötelességek legalább olyan fontosak. Szerintem csak úgy lehet az emberi jogokat érvényesíteni, ha emellett az emberi kötelességek legalább olyan hangsúlyosan megjelennek. Tehát mindenkinek joga van pl. itt elmondani a véleményét, de - szerintem - kötelessége (lenne) tiszteletben tartani mások véleményét, emberi méltóságát. Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy több hozzászólónak fogalma sincs a kötelességekről. És lehet nagy hangon követelni a "másság" elfogadását, de akkor nekik is el kellene fogadni azt, hogy az is egy másság, ha valaki ezt máshogy értékeli. Nagyon egyoldalú, ha csak az egyik oldaltól követelik meg a másság elfogadását. Nem így van?

És igen, örülök, hogy azért végre valamilyen módon megváltozott a beírások stílusa, még ha ezt nem mindenki tudja megtenni, methogy képtelen rá. De nem ők a lényegesek, hanem azok, akik képesek a másság elfogadására.

Azt hiszem, elég hosszú voltam, de talán hozzá tudtam valamit tenni az előzőekhez.

Ebben a reményben kívánok szép napot Önnek és minden kedves beírónak.

 

ÁSÓ-KAPA-KASZA, APÁD VÉRVÖRÖS F@SZA.

#3463 BARKI MARI DR-NŐ LEADTA A JELET, INDULJUNK A HARCRA,

2012-01-21 11:57

MINK, INNEN BORSODBÓL CSAK ÁSÓ-KAPA-KASZÁT VISZÜNK, AMI MINDEGYIKÜNKNÉL LESZ, MER NEKÜNK SE TRAKTORUNK, SE KOMBÁJNUNK, DE HAZASZERETETBÜL SOK VAN, SZINTE CSAK AZ VAN.


Vendég

#3464

2012-01-21 11:58

Számomra érthető a tiszta szándék, úgy is mondhatnám, a "Szeretet jegyében" írom alá. Üdv!

Vendég

#3465

2012-01-21 12:05

Ha valakinek van ideje ezen a fórumon elolvasni a hozzászólásokat , könnyen megállapíthatja, hogy az értelmes , kúlturált vélemény nyílvánítások 99,9 százaléka nemzeti elkötelezettségű a hazájáért és nemzetéért és nem utolsó sórban Orbán Viktorért aggodó , politikai hovatartozását illetően jobboldali személy .Az idióta, trágár, elsősorban Orbám Viktor és utána nemzetellenes véleménynyílvánítók , mind magyar kormányellenesek. Büszkék lehetnek az ellenzéki pártok a képviselőikre.
Vendég

#3466 Vendég

2012-01-21 12:09

a magyaroknak megint az árvalányhaj és bokacsattogtatás hiányzik.
sokra lehet vinni a szuverén érzésekkel, nomeg Orbán Viktorral...

Vendég

#3467

2012-01-21 12:26

Vízcseppek vagyunk, jelentéktelen szürke kis parányok mind, mindannyian. Néha fent vagyunk, néha lesüllyedünk. Tenger az élet. Mindannyian keresünk mindig, keresünk egy másik vízcseppet a nagy, szörnyű óceánban. Néha megtaláljuk. Összesimulunk egy pillanatra, aztán jön egy hullám és felkap, vagy leránt a mélybe, és mi keresünk, keresünk újra tovább.

Vendég

#3468

2012-01-21 12:27

Egy új korszak kezdödik,amit teljes szivel támogatok!
Hajrá Magyarország!!!!

Vendég

#3469

2012-01-21 12:47

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában.
Ez az én vallásom, ez az én életem,
Ezért a keresztet vállaimra veszem,
Ezért magamat is reá feszíttetem.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe,
Szeretném égetni reszketők lelkébe,
Lángbetűkkel írni véres magyar égre:
Ez a hit a fegyver, hatalom és élet,
Ezzel porba zúzod minden ellenséged,
Ezzel megválthatod minden szenvedésed.
E jelszót, ha írod lobogód selymére,
Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe,
Halottak országát feltámasztod véle.
Harcos, ki ezt hiszed, csatádat megnyerted,
Munkás, ki ennek élsz, boldog jövőd veted,
Asszony, ki tanítod, áldott lesz a neved.
Férfi, ki ennek élsz, dicsőséget vettél,
Polgár, ki ezzel kélsz, új hazát szereztél,
Magyar, e szent hittel mindent visszanyertél.
Mert a hit az erő, mert aki hisz, győzött,
Mert az minden halál és kárhozat fölött
Az élet Urával szövetséget kötött.
Annak nincs többé rém, mitől megijedjen,
Annak vas a szíve minden vésszel szemben,
Minden pokol ellen, mert véle az Isten!
Annak lába nyomán zöldül a temető,
Virágdíszbe borul az eltiport mező,
Édes madárdaltól hangos lesz az erdő.
Napsugártól fényes lesz a házatája,
Mézes a kenyere, boldogság tanyája,
Minden nemzetségén az Isten áldása.
Magyar! te most árva, elhagyott, veszendő,
Minden nemzetek közt lenn a földön fekvő,
Magyar legyen hited s tied a jövendő.
Magyar, legyen hited és lészen országod,
Minden nemzetek közt az első, az áldott,
Isten amit néked címeredbe vágott.
Szíved is dobogja, szavad is hirdesse,
Ajkad ezt rebegje, reggel, délben, este,
Véreddé hogy váljon az ige, az eszme:
Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!

Vendég

#3470

2012-01-21 12:53

Magyarország egy önálló szuvenír állam ,senkinek nincs joga be avatkozni a belügyeibe még az Amerikai külügyminiszter asszonynak sem ,és az IMF ne diktáljon

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-01-21 12:54


Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-01-21 12:54



Vendég

#3473

2012-01-21 13:06

Felháboritó ami Magyarországgal történik.Remélem ki fog tudni tartani.A külföld ki akarja használni,hogy a magyar gazdaság gyengélkedik és elakarja adósitani az országot Biztos egy határozott céllal,amit mindnyájan gondolunk,hogy mi lenne.!!Isten óvja a magyart!!!

Vendég

#3474

2012-01-21 13:18

Hajra Magyarorszag!!!
Ne hagyd elveszni nemzeted es fuggentensegedet!!!
Mi magyarok fogjunk ossze mert csak igy gyozhetunk
az ellenseg felett.

Vendég

#3475 Re: Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-21 13:24

#3367: magyartanár, aki magyar tanár - Re: Kedves másik vendég ...

Oh, kedves Magyartanár! Üdvözlöm! Elnézést, ha korábban Tanár Úrnak neveztem, mert lehet akár hölgy is, de örülök hogy újra hallat magáról. Picit sem érzem magam hívatlan betolakodónak, ugyanolyan jogom van itt írni, mint Önnek. De ha már így összejöttünk, hadd mondjam el, hogy bár konkrétan nem kaptam választ a korábbi kérdésemre, de tudja, a hallgatás is egyfajta válasz. Végül is igaza van, vannak olyan beírások, amelyekre nincs értelme reagálni, nincs értelme egyáltalán időt pazarolni.

Jó és hasznos időtöltést hétvégére!