Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

egy segédmunkás
Vendég

/ #3375 Re: Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-20 20:23

#3367: magyartanár, aki magyar tanár - Re: Kedves másik vendég ...

Először is ez a fórum nyílvános, itt senki sem betolakodó, még a jelenlegi ellenzéket támogatók, így Ön sem. Igazi értéke a párbeszédnek van és néhányan, ahogy látom meg is próbálkoznak vele ehelyt. Mindemellett ide senkinek sem KELL írni, még Önnek sem.

A kormány és a szélsőjobb összefüggéseiről, szerintem megkérdezhetné egy-két jobbikos véleményét, nem kell feltétlenül csak a ballib sajtó által sulykoltakat elfogadni igazságként.

Ami a jövőt illeti, kétféleképp alakulhatnak a dolgok a holnapi menetet illetően (erősen leegyszerűsítve természetesen). Vagy egy katasztrófa felé sétálunk éppen és a kormány támogatói szégyellhetik majd magukat. Vagy pont ellenkezőleg egy jobb világ (szebb jövő?) felé indulunk meg együtt.

A probléma ott van, hogy Ön nem azt írja, hogy ATTÓL TART később még szégyellniük kell majd magukat a felvonulóknak (már aki felismeri a tévedését), hanem ABBAN REMÉNYKEDIK!!. Vagyis Önnek nem az a fontos igazán, hogy felemelkedjen az Ország és a Magyarság, hanem, hogy Önnek legyen igaza végül. Hasznos lenne ezen elgondolkodnia.

Kellemes hétvégét Önnek is! (hétvége egyben és a mondat végén felkiáltójel, ha már kívánok)