A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Quoted post


Vendég

#183

2011-12-31 15:35

Tisztelt "rutinos"
El tudom képzelni!,de akkor kérdem Én:a horgászokat kell korlátozni?,és pont a nonprofitnak? Ők söprögetnek a horgászok háza táján, közben meg ellepi őket a "mocsok".....
Amit ma' Te visszaeresztesz, az holnap' a halászhálóban végzi...Ezért nekem teljesen mindegy ,hogy a halász, vagy orv halász,orvhorgász, a legjobb esetben pedig a becsületes horgász viszi el a halat.
Kutyából nem lesz szalonna!!!
Rend és megbékélés akkor lesz a Balatonon,ha a halászat teljesen likvidálva lesz!/az összes természetes vizünkön/ Akkor lehet komolyat lépni a halállomány védelmében.Busahalászat címén ami megy évtizedek óta, az elképesztő!
Én is tudnék "mesélni".... H.lyének nézik a horgászokat.
A fejétől BŰZLIK a hal.. /jelen esetben a Bhnp/.Ezért teljesen felesleges bármilyen új szabályozás ,törvény,de még a felvetése is,ami megosztja a becsületes horgásztársadalmat.
Ezért találom Borbáth Úr felvetését jónak!A 3 év alatt pedig nagyon sok mindent lehetne elérni.Legfőképp a halászat likvidálását!

Válaszok

"rutinos" balatoni horgász

#184 Re:

2011-12-31 17:55:56

#183: -

Szerintem nem lesz itt semmi változás , kizárölag a politika szólhatna bele a dolgokba , akkor viszont az lehetne  amit csak szeretnénk!! Van esetleg köztetek valami miniszter pecás pecás??? Én megfogatom veled életed harcsáit Te meg csinálod amit mondok:))))

B.U.É.K


Vendég

#185 Re:

2011-12-31 19:19:52

#183: -

Az nagyon jó "felvetés" volt. Megmutatta, hogy más kárára írogatnak bátran bármit, de ha a saját érdeküket sérti, akkor mélyen hallgatnak. Ti (kapzsi, tolvaj, orvhorgász banda = fészekhorgászok [remélem, érezhető az irónia]) takarodjatok a mi "szertett" vizeinkről, ne fogjátok ki előlünk [inkább csak előlem] a halat! Megvédjük tőletek bármi áron, ha az a bármi azt jelenti, hogy mi [vagy inkább én] továbbra is kifoghatjuk [vagy inkább kifoghatom]. Vajon messze még az idő, amikor  "természetvédő", "halvédő" bandák járják a vizet, hogy horgászokat verjenek? :(