A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Quoted post

"rutinos" balatoni horgász

#184 Re:

2011-12-31 17:55

#183: -

Szerintem nem lesz itt semmi változás , kizárölag a politika szólhatna bele a dolgokba , akkor viszont az lehetne  amit csak szeretnénk!! Van esetleg köztetek valami miniszter pecás pecás??? Én megfogatom veled életed harcsáit Te meg csinálod amit mondok:))))

B.U.É.K

Válaszok


Vendég

#188 Re: Re:

2012-01-01 13:12:07

#184: "rutinos" balatoni horgász - Re:

Tisztelt "rutinos" balatoni horgász !

Na elindult a "történelmet csinálhatnánk"?

Úgy látom, elszált a fenenagy lendület, de vele együtt elszált, az általam javasolt teljes horgászati-halászati tilalom  céljából kiírandó, újabb petíció lehetősége is.

Az a "teljességgel lehetetlen " gondolat,  hogy vizeink-halaink, unokáink érdekében egy kis horgászati szünetet kéne tartani természetes vízeinken, - három, netán két évet-  rögtön jegelte a teljes, mindenre kiterjedő halvédelmet, de még a gondolatát is !

Mert ez mindenkit érintene.    - Azt már nem !!

Szinte hallom  : - Hogy gondolják egyesek ?   Azért mert kevés a harcsa,  én ne szedegessem a "pólyás" csukákat,  az "óvodás" süllőket,   a tenyérnyi sügereket ?   Na azt már nem !  Még a végén lemaradok.......letelik a három év,  és kénytelen lennék komolyabb halakra horgászni !   És akkor mit csináljak az UL botommal ?

A válasz egyszerű  : stílusváltás.

Közben folynának a telepítések,  a jobb ellenőrízhetőség miatt kevesebb rapsic járná a vízek partját.....

Megszünne a halászat...

Tisztelt petíció aláírók !  Mit nem lehet ezen érteni ?

Horgásztársi Üdvözlettel :   Borbáth Balázs