A harcsák tilalmi szabályozásának módosítása

Quoted post


Vendég

#130

2011-12-23 15:49

Tisztelt "horgászom tehát vagyok " Csak röviden szeretnék reagálni kulturált megnyilvánulásodra: a hal miután leívott, készül a következő évi ívásra!!!Tehát ezek szerint egész évben tiltani kellene a horgászatot,és te is a szaporodásra készülő halat "piszkálod", bár mikor is horgászol.Egyetlen dolog vezérli a halat: a fajfenntartás. Október folyamán a süllők már teljesen kifejlődött ikrával várják a tavaszt,de említhetném szintúgy a csukát is.......stb....(?

Válaszok

Horgászom tehát vagyok!

#134 Re:

2011-12-23 19:29:41

#130: -  

 Tisztelt 130-as hozzászólás írója.

Rendkívűl jó példát írt nekem! Olyannyira hogy azt se tudom most erre mit is válaszoljak. Be kell valljam ez egy nagyon fogós kérdés (szituáció). Most majdnem megvilágosodtam! bla-bla...

Na jó a viccet félretéve! Csak egyetlen egy kérdést szeretnék feltenni az illetőnek. Aztán majd a válaszából szerintem minden kiderül! Kérdezem én mit tenne Ön?! Tegyük fel van egy koca malaca decemberben legyen éppen szilveszter. Levágja-e ha éhes a család? Én levágnám és Ön? Tegyük fel hogy van egy vemhes kocája május végén a hasában 12 kismalaccal levágja-e ha éhes a család vagy vár egy hetet? Én nem és ÖN?

Ha jól értettem ilyen példát akart nekem bemutatni csak éppen halakkal illusztrálta.

Éppen ezért írtam a korábbiakban, ha ilyen SZELLEMI SZÍNVONALON állunk: Ott nincs miről beszélni!

Rettenetesen kíváncsi vagyok, ezért kérem ne felejtse megadni a választ a malac sorsáról.