IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

Quoted post


Vendég

#58

2011-12-19 13:04

Példátan ez az eset, de nem az egyenlötlen bánásmód miatt. Össze sem lehet hasonlítani más esetekkel. Mutasson valaki egyetlen orvost Magyarországon, aki ennyi babát megnyomorított volna meg, ennyi életet tett volna tönkre - még a szakmája gyakorlásának eltiltása alatt is. Zöldüljön meg a börtönben, soha többet ne lássa a napvilágot.

Válaszok


Vendég

#102 Re:

2011-12-20 06:43:03

#58: -

http://www.youtube.com/watch?v=BeaVDlLWeIc&feature=related - kedves 58-as, tanulmányozd ezt a videot, különösen 3:40' től ajánlom figyelmedbe. Az ott felsoroltakkal ellentétben Dr. Geréb Ágnes ártatlan az ellene felhozott vádakban.

neduttki

#149 Re: A "Nép" szava

2011-12-21 17:34:20

#58: -

Egyrészt a hangnem, az nem ide való. Másrészt, hagyom levágni a két karomat, ha nem tudok egy fél tucat olyan szülész-nőgyógyászt megnevezni, kapásból, aki több anya halálát okozta, több gyermek halálát okozta, több gyermek megnyomorodását okozta. Nem tudatlanságból, nem a véletlen következtében, hanem a jól fölfogott egyéni szempontjait szem előtt tartva. Még a media is megemlítette ezeket (lásd, csak úgy példaként a MÁV-kórházban történt esetet: 1 halott anya+1 méh kivétel --egy orvos által, egy műszakban. Ítélet? A Kamara figyelmeztetése. Kész. "Dolgozik" tovább, lehet menni hozzá --továbbra is kórházi orvos).

Az eltiltást illetően, fölhívnám a figyelmet, hogy az eltiltás az orvosi tevékenységre vonatkozott. A bába tevékenysége meg egészen más.

A könnyedén kimondott szentencia meg önmagáért beszél.