IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

Quoted post


Vendég

#19

2011-12-18 22:35

Nap mint nap szégyellnem magam, hogy egy ilyen országban élek. De nem fogok elmenni. Ha egyszer elmegyek, nem azért, mert kényszerítve érzem magam, nem azért, mert ha normális életet akarok élni, akkor nincs más választásom, mint elmenekülni. Akkor fogok elmenni, ha lesz választásom. Akkor lehet, hogy mást választok. Kényszeríteni nem fognak.
Addig is menjen el az, akinek nincs itt helye, akinek semmit sem számít az ország és a magyarok sorsa. Aki gyarmatnak nézi nem csak Magyarországot, hanem egész Európát.
Mert emiatt ellenségesek, kicsinyesek és szarrágóak itt olyan sokan. Mert megkeseredtek és belefásultak abba, hogy hülyének nézik és kisemmizik őket. És ezért szélsőséges, előítéletes és megvesztegethető olyan sok ember és ezért nem számít a jó szándék és a szeretet de még a szakmai felkészültség sem, minden orvos félti a pluszbevételeit, merthogy méltatlanul keveset keres. És ez már fontosabb lett mindennél, még annál is, amire valaha felesküdtek.
De még vagyunk, akik ezt nem hajlandóak így csinálni. És egyre többen. Úgyhogy ne adjuk fel! Már csak azért sem, mert ez az eset már szimbolizálja az általános mai magyar helyzetet, amit csak remélni tudok, hogy nem tűrünk sokáig.

Válaszok


Vendég

#95 Re: http://www.youtube.com/watch?v=cxEZZP_jafo

2011-12-19 23:34:05

Vivi
Vendég

#263 Re:

2011-12-29 14:10:21

#19: -

 

Nem gondolom, hogy azert, mert 3 eve elmentem az orszagbol, gyarmatnak nezem az orszagot, vagy Europat, nem ertek egyet a hozzaszolasoddal.

Elmentem, mert itt biztonsagosabb a megelhetes, mert a munkamat ugy tudom vegezni, hogy megfizetik, nem kell azon gondolkodnom,  mikor, kinek dolgozzam ingyen...es hany ingyenmunkat engedhetek meg magamnak. Mert nekem is meg kellett elnem otthon is.

Itt is kemeny a munka, de tudok azzal foglalkozni, hogy minel jobban vegezzem.

A problemam, ha hazamegyek nyaralni, es az otthoni szallodaban, üzletekben szeretnem költeni a penzemet - ami azert 3 ev utan nem olyan sok, de a kenyelmes megelheteshez eleg - ez gyakran lehetetlen. Ezzel a meglatasoddal egyetertek, sok az ellensegessek, kicsinyesseg...es az irigyseg.

En örömmel hazamennek, ha ennek a feltetelei adottak lennenek

 

 

 
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook