IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

Quoted post

Vivi
Vendég

#263 Re:

2011-12-29 14:10

#19: -

 

Nem gondolom, hogy azert, mert 3 eve elmentem az orszagbol, gyarmatnak nezem az orszagot, vagy Europat, nem ertek egyet a hozzaszolasoddal.

Elmentem, mert itt biztonsagosabb a megelhetes, mert a munkamat ugy tudom vegezni, hogy megfizetik, nem kell azon gondolkodnom,  mikor, kinek dolgozzam ingyen...es hany ingyenmunkat engedhetek meg magamnak. Mert nekem is meg kellett elnem otthon is.

Itt is kemeny a munka, de tudok azzal foglalkozni, hogy minel jobban vegezzem.

A problemam, ha hazamegyek nyaralni, es az otthoni szallodaban, üzletekben szeretnem költeni a penzemet - ami azert 3 ev utan nem olyan sok, de a kenyelmes megelheteshez eleg - ez gyakran lehetetlen. Ezzel a meglatasoddal egyetertek, sok az ellensegessek, kicsinyesseg...es az irigyseg.

En örömmel hazamennek, ha ennek a feltetelei adottak lennenek

 

 

 

Válaszok


Vendég

#273 Re: Re:

2011-12-29 20:57:56

#263: Vivi - Re:

...és ??? Menjen el egész magyarország, mert itthon nem könnyű az élet????? Menj! De legalább utána  ne dumálj haza...Imádom a hozzád hasonlókat!!!! Aztán jöttök haza, és veritek a nyálatokat, meg költitek a "kemény munkával" szerzett vagyonkátokat..az itthon gürcölő csórók előtt...Holott éppen a kemény élet elől menekültetek el!!!NEM MEHET MINDENKI NYUGATRA!!!!!Az lenne a legkönnyebb!! Maradj itt! ...és tedd amit a többi magyar is tesz....ITTHON!!!!

Ráadásul ez neked nem mond semmit?????

"A nagy világon e kívül

Nincsen számodra hely,

Áldjon, vagy verjen sors keze

Itt élned, halnod kell!"

 

Gondolkodj el rajta, ha eddig még nem tetted meg!!!!Nem véletlenül íródott!!!!
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook