IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

Quoted post

Vivi
Vendég

#263 Re:

2011-12-29 14:10

#19: -

 

Nem gondolom, hogy azert, mert 3 eve elmentem az orszagbol, gyarmatnak nezem az orszagot, vagy Europat, nem ertek egyet a hozzaszolasoddal.

Elmentem, mert itt biztonsagosabb a megelhetes, mert a munkamat ugy tudom vegezni, hogy megfizetik, nem kell azon gondolkodnom,  mikor, kinek dolgozzam ingyen...es hany ingyenmunkat engedhetek meg magamnak. Mert nekem is meg kellett elnem otthon is.

Itt is kemeny a munka, de tudok azzal foglalkozni, hogy minel jobban vegezzem.

A problemam, ha hazamegyek nyaralni, es az otthoni szallodaban, üzletekben szeretnem költeni a penzemet - ami azert 3 ev utan nem olyan sok, de a kenyelmes megelheteshez eleg - ez gyakran lehetetlen. Ezzel a meglatasoddal egyetertek, sok az ellensegessek, kicsinyesseg...es az irigyseg.

En örömmel hazamennek, ha ennek a feltetelei adottak lennenek

 

 

 

Válaszok


Vendég

#273 Re: Re:

2011-12-29 20:57:56

#263: Vivi - Re:

...és ??? Menjen el egész magyarország, mert itthon nem könnyű az élet????? Menj! De legalább utána  ne dumálj haza...Imádom a hozzád hasonlókat!!!! Aztán jöttök haza, és veritek a nyálatokat, meg költitek a "kemény munkával" szerzett vagyonkátokat..az itthon gürcölő csórók előtt...Holott éppen a kemény élet elől menekültetek el!!!NEM MEHET MINDENKI NYUGATRA!!!!!Az lenne a legkönnyebb!! Maradj itt! ...és tedd amit a többi magyar is tesz....ITTHON!!!!

Ráadásul ez neked nem mond semmit?????

"A nagy világon e kívül

Nincsen számodra hely,

Áldjon, vagy verjen sors keze

Itt élned, halnod kell!"

 

Gondolkodj el rajta, ha eddig még nem tetted meg!!!!Nem véletlenül íródott!!!!