Tiltakozás a védőnői méhnyakszűrés ellen

Quoted post

Védőnő 61

#139 Re:

2016-06-18 08:51

#135: -  

 Akkor beszéljünk arról kedves kolléganő, mi is a komplett rákszűrés! Kolposzkópos-, UH-, emlővizsgálatot is végez a "kis falavakba" kijövő szülész-nőgyógyógyász? A gyakorlat nem ezt mutatja!!!

Nem kell balliberális, DK-s, komcsi, feszültséget szító, védőnőknek, "sándor máriáknak" felülni!

Pontosan emiatt fogják sztornózni a béremelésünket!

Válaszok

Védőnő a Védőnőkért

#140 Re: Re:

2016-06-18 10:20:29

#139: Védőnő 61 - Re:  

 Kedves Kolléganő!

Ha egyáltalán kolléganő...

Nem egészen világos a hozzászólása, de véleményem szerint a cél nem az érdemi közés volt, hiszen a petíció szövege világos. Ugyan az értő olvasás álatlános iskolai tananyag, de nyilván nem mindenkinek sikerült magáévá tenni ezt a képességet.

SZÁNALMAS PRÓBÁLKOZÁS A MUNKÁNKBA POLITIKÁT KEVERNI!

EGY IGAZI VÉDŐNŐ ILYET NEM TENNE!

EGY 101 ÉVES SZAKMA MEGBECSÜLÉSÉÉRT HARCOLUNK, ÉS MINDENKI MEGNYUGODHAT FELŐLE, HOGY A MEGOSZTÓ POLITIKA ELLENÉBEN TOVÁBBRA IS ÖSSZEFOGÁSRA FOGJUK BUZDÍTANI A VÉDŐNŐKET!!!

 

Vidéki Védőnő

#145 Re: Re:

2016-06-18 11:06:27

#139: Védőnő 61 - Re:  

 "Kedves" kolléganő! Képzeld a kis falvakba kijáró nőgyógyászok kolposzkópot is hoznak és emlővizsgálatot is végeznek! Egyébként politikamentesen tudod miről beszélsz????? Ha a kimondott véleményem miatt nem kapok béremelést, akkor Nekem/Nekünk már régen rossz!!!! Sándor Máriának és azoknak a szakszervezeteknek, akik felvállalják, hogy ÉRTÜNK harcolnak csak köszönettel tartozunk!!!!!! Azt látom szépen "benyaltad" cserágika dumáját, hogy most már minden nagyon hepi, de nem így van!!! Elegünk van a zsarolásból, az ingyen elvégzett plussz feladatokból!!! Aki akarja csinálja a kenetvételt, de ne KÉNYSZERÍTSENEK rá Mindenkit!!! Alkalmasak lennénk a feladat elvégzésére, de nem ilyen erőszakos, zsaroló módon rákényszerítve!!!  Én nem akarom! A szakmai indokokon túl "gyomor" is kell hozzá! Járok épp eleget büdös, koszos, sz@ros helyen, fogdosok épp elég rühes, tetves, ótvaras gondozottat! Ha mégis rákényszerítenek, akkor fájó szívvel, de felállok és nem leszek tovább Védőnő!

egy másik védőnő
Vendég

#149 Re: Re:

2016-06-18 12:40:18

#139: Védőnő 61 - Re:  

 

KEDVES KOLLÉGANŐ! Ha úgy van megszervezve, hogy komplex nőgyógyászati rákszűrés, akkor az is!! Mi is megszervezzük minden évben, egy héten át minden napra van többféle vizsgálat, a nőgyógyász 2 nap van , és hozza magával a két szemét, a két kezét, a SZAKÉRTELMÉT, az egyszerhasználatos eszközeit, valamint az ULTRAHANG-készülékét! És elvégzi a manuális emlővizsgálatot is! Ha van pályázat, akkor ingyen, ha nincs, akkor 3000 Ft.-ért. Évente 200 asszonynál! Mi kisváros vagyunk, de ugyanezekkel a feltételekkel szűr a "kis falvakban " is! 

Számomra ez a NÉPEGÉSZSÉGÜGYI MUNKA  KEDVES KOLLÉGANŐ!!!!


Vendég

#152 Re: Re:

2016-06-18 15:30:13

#139: Védőnő 61 - Re:  

 Kedves Kolléganő!Nekem erős kétségem van,hogy Védőnő aki ilyet ír.Részemről inkább a béremelésről mondok le (bár nagyon nem szeretnék,mert akkor sokan pályát módosítanak),de én egy minimális esélyét sem akarom megadni,hogy egy ember miattam haljon meg.Én mint védőnő, nem a kolléganőimhez fogok menni szűrésre, pedig tudom lelkiismeretesen  végeznék munkájukat.Azt is tudom,hogy mindent el fognak követni,hogy mindenki ilyen szűrésre elmenjen, de KOMPLEX szűrésre, amit a hozzáértő nőgyógyászok végeznek, megfelelő gyakorlattal és megfelelő szaktudással.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-06-19 03:51:27