Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!

Quoted post


Vendég

#208 Re:

2016-06-17 08:42

#207: Murinai Angéla -  

 Az egy marhaság volt amúgy is! Attól, hogy letagadjuk, hogy az apának nem nevezhető véglények a saját gyerekeikkel miket képesek tenni, még igenis létezik!

Válaszok

Murinai Angéla

#220 Re: Re: Az egy marhaság volt amúgy is! Attól, hogy letagadjuk, hogy az apának

2016-06-17 13:44:30

#208: - Re:   Az egy marhaság volt amúgy is! Attól, hogy letagadjuk, hogy az apának 

Ezek szerint nem követted az ügyet, pedig az is pontosan a szakmaiság hiányáról szólt.

Mint kiderült, az Unicef Magyar Bizottságának semmiféle megbízható statisztikája nincsen a hazai gyermekbántalmazások kapcsán. Dr. Tausz Katalin élő adásban dadogott hol 80, hol 60 %-ról, amit aztán másnap Gyurkó Szilviának kellett helyesbíteni. Szerinte 92%-ban az apák a bántalmazók, de ha körülnézünk bármelyik magyar játszótéren, akkor meg azt látjuk, hogy bizony az anyukák csépelik a kölyköket, mint a cséphadaró.

A népszabiban jelent meg egy cikk még 2013-ban arról, hogy a rendőrség rutinszerűen hamisítja az adatokat, nincs megbízható statisztika. 

Én nagyon tisztelen a Danks Emesét, már a Gyurcsány kormány alatt végzett áldozatos szóvivői munkássága miatt is, de ha az általam vezetett szervezet ilyen téves adatokra támaszkodva ekkorát hibázna egy kényes kampány során, az a minimum, hogy vállalom a felelősséget és lemondok.

Ezért mondtam azt, hogy szkeptikus vagyok ezekkel a petíciókkal kapcsolatban. Aláírjuk ezt is, de azt is aláírták vagy 7 ezren és történt valami? Na ugye!

De győzz meg az ellenkezőjéről, de nagyon csodálkoznék, ha egy fideszes bírót pár ezer aláírással el lehetne mozdítani.