Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!

Quoted post


Vendég

#99 Re: Re: Lineker

2016-06-16 10:56

#89: Társadalmi igazságot! - Re: Lineker 

 Igazad van, bár egy dologban tévedsz: azt írod, egy súlyos ítélet elrettento hatással van azokra a sracokra, akik a jövőben ilyet akarnak elkovetni. Ez nem így van, ez egy bulihangulat, ahol senki sem mérlegel. Ezek a srácok sem merlegeltek, hogy mit kaphatnak a tettukert.

Az a gond, hogy a jog nem alkalmas a pszichológiai dolgok elemzésére. A bírónak elemeznie kell a vádlottak viselkedeset: meg vannak-e rendülve, eszükbe jut-e a tettük napjában 1000-szer, legszivesebben visszaforgatnak az időt,  hogy másképp döntsenek. ha ezt látom az elkoveton,  akkor tudom, hogy soha többet nem tesz ilyet és a női nem védelmezője lesz. A társadalmi elrettentes olyan bűncselekményeknel kell, ahol előre kitervelten, józanul merlegelnek.

Válaszok

Stop feminácik!

#103 Re: Re: Re: Lineker

2016-06-16 11:01:09

#99: - Re: Re: Lineker 

 És szerinted a 7 hónap előzet alatt nem jutott eszükbe egyszer se, hogy azért ezt mégse kellett volna?

És akik benn voltak mellettük, elítéltek, smasszerek, nem volt ott egy sem, akinek ne lett volna lánya és már csak emiatt ne pakolt volna kicsit alájuk?

Szerinted ott olyan jó volt nekik?


Vendég

#128 Re: Re: Re: Lineker

2016-06-16 11:34:14

#99: - Re: Re: Lineker 

 Te tényleg ilyen naiv vagy, vagy valamelyik féreg apja lennél?

A "ügy érdekében" bármelyik kamasz tud könnyekig ható megbánást tanusítani, ami addig tart, míg eléri a kívánt hatást. Ennyit a pszichológiáról!