A Magyar Külügyminisztériumhoz a palesztin államiság kérdésében

Quoted post

Efraim

#163 Kerem a szoveg valtoztatasat!

2011-10-21 19:51

En mint izraeli allampolgar, nem ertek egyet evvel a peticioval! Esz erveket kell felhozni! Nem kellene a mutbol elnunk! En sem szeretnem, hogy letrejojjon a palesztin allam akarmilyen formaja is! Viszont ez a peticio nem arrol szol, hogy miert nem kellene letrejonnie, hanem arrol, hogy azert kell megakadalyoznia Magyarorszagnak amit tobb mint 60 evvel ez elott csinalt az akkori kormany... A Holokauszt ilyen merteku kihasznalasat undoritonak tartom! Nem azert kellene Magyarorszagnak elleneznie a palesztinok allamma alakulasat, mert Magyaroszagnak vezekelnie kellene, hanem azert, mert Magyarorszagra is fenyegetoleg hathat egy palesztin allam megalakulasa!
En mint Jeruzsalemben elo magyar szarmazasu izraeli zsido gondolom igy! Itt az Izraelben elo emberek jovojerol es egy esetleges vilaghaboru kirobbanasarol van szo. Nem arrol, hogy Magyarorszag mit csinalt a masodik vilaghaboru ideje alatt!
A Tisztelt Szerzot, Gombos Laszlot kerem, hogy javtsa ki ennek a peticionak a szoveget ugy, hogy az elfogathato legyen minden magyar, zsido es izraeli szamara!
Koszonettel,
Efraim

Válaszok

László Gombos
A petíció szerzője

#189 Re: Kerem a szoveg valtoztatasat!

2011-10-22 21:05:22

#163: Efraim - Kerem a szoveg valtoztatasat!

Tisztelt Efraim,

Egyetértek azzal, hogy ugyanolyan veszélyt jelent Magyarországnak a palesztin állam megalakulása, ezért is fejeztem be úgy a petíciót, hogy nekünk is kell tennünk azért hogy elkerüljük a harmadik világháborút.

Azt viszont nem gondolom, hogy vezeklésre szólít fel, pusztán megemlíti, hogy hibáztunk: ezt nem kellene még egyszer, most már végre jó döntést kellene hozni a zsidósággal kapcsolatban. Ezzel tartottam fontosnak a téma bevezetését ezekkel az érvekkel, mert hasonló súlyúnak tartom, mint a II. V.H-ban való részvételt.

Ha még így is változatlan az állaspontja a változtatást illetően, kérem jelezze.

Tisztelettel,

Gombos László

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-10-23 19:54:22