Végveszélyben a Földrajz a (köz)oktatásban!

Quoted post

Jehova Tanúi

#32 Hozzászólás

2016-04-21 13:24

Ti akik ezt az oldalt csináljátok nagyon buták vagytok!
Az oktatásban és az ifjúság nevelés terén nagyon nagy bajok vannak. Ezt nem lehet a földrajzal orvosolni. A fiataloknak nem földrajzra, kémiára meg nyelvekre van szükségük, hanem erkölcsi normákra, és hogy befogadják az Úr szavát!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az EMMI tőlünk kér segítséget.
Hamarosan az ország összes iskolájába ellátogatunk és fokozatosan átvesszük az oktatás és a nevelés irányítását.
Van már saját ifjúsági szervezetünk melynek tagjai már ott vannak a civil szervezetekben és diák önkormányzatokban.
Csak az Biblia és az Úr szívükbe fogadása mentheti meg az ifjúságot!

Ha van eszetek abba hagyjátok ezt a bohóckodást és felsorakoztok ügyünk mögé, hogy az Úr szava mindenkihez elérjen és megmenekülhessen a jelen és a jövő generáció.
Ne hagyjuk, hogy az ifjúság az erkölcsi fertőben fetrengjen!

Jehova Tanúi Magyarország

Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!

Válaszok


Vendég

#35 Re: Hozzászólás

2016-04-21 13:46:23

#32: Jehova Tanúi - Hozzászólás 

 Béla!!!! Ne huncutkodj!


Vendég

#37 Re: Hozzászólás

2016-04-21 14:13:46

#32: Jehova Tanúi - Hozzászólás 

 Ha már itt tartunk, akár jöhetne egy újabb inkvizíció is, és tanulhatnák a gyerekek a geocentrikus világképet. Sőt, akár terjeszthetnénk kolerát meg pestist is, az biztosan nagy lökést adna az elkörcsi fejlődésüknek...


Vendég

#42 Re: Hozzászólás

2016-04-21 14:54:31

#32: Jehova Tanúi - Hozzászólás 

 Komolyan nem tudom eldönteni, hogy ezt Ön teljesen komolyan írja, vagy csak poénkodik és kelti a feszültséget.... Remélem csak utóbbi, de van egy olyan érzésem, hogy valóban léteznek, olyan buta emberek, mint Ön.


Vendég

#52 Re: Hozzászólás

2016-04-21 16:38:34

#32: Jehova Tanúi - Hozzászólás 

 Szégyellje magát! Az embereknek elegük van a mai ÁLkereszténységből, ami olyannyira eltávolodott Jézustól, amennyire csak lehet. A vallásnak semmi keresnivalója az iskolában - az etikának, morális értékek tanításának és jó magaviseletre oktatásnak van, DE NEM vallásos köntösbe bújtatva, főleg nem a Bibliával karöltve, amiben a kedves szavak mellett szörnyűséges tettek is le vannak írva 'Isten' nevében (ha jól elolvasta a könyvet tudja miről beszélek).


Vendég

#53 Re: Hozzászólás

2016-04-21 16:40:00

#32: Jehova Tanúi - Hozzászólás 

 Tibi atya NE trollkodj már itt is!!!

Rebeka

#164 Re: Hozzászólás

2016-04-22 19:12:03

#32: Jehova Tanúi - Hozzászólás 

 GRATULÁLOK!! Akkor szerintem már tanulhatnák a diákok azt,hogy hogyan kell felrobbantani az iszlám állam bombáit. 


Vendég

#192 Re: Hozzászólás

2016-04-23 08:17:55

#32: Jehova Tanúi - Hozzászólás 

 Milyen ügy mellé??? Hogy nem adhatok vért a Jehova Tanui vallás szerint, mert hogy a vérben van az élet, és az Úr számon kéri mindenki vérét? Hogy mindenkinek az élete a saját vérében van nem a másikéban. És ha önként mondok le az életem azon véremben lévő darabjáról más élete javára? Vagy nem kaphatok vért másoktól, ha arra szükségem van???? És emiatt - az Úr fejbólintásával - trappolhatunk át a túlvilágra??? Na ja, ma már azért találták ki plazmaadás-kapást :))) És akkor az Úrnak nem kell fölmentenie, rábólintania, közbeavatkoznia, hogy a vérben valami nyavalya volt, ami miatt elpatkolásügyileg magához szólított!

De hogyan is könyveli el a Jehova Tanúi vallás azt a tényt is, hogy nem írogathatnék itt, ha ősöm annak idején a három éves szovjet hadifogság végefelé a jóvátétel fejében odahurcolt frissen leölt magyar szarvasmarhák véréből úgy frissen, habos melegen nem ivott volna és hadifogoly társaival ne vitt volna a tábor többi lakóinak is, holott a Csel. könyve is a vértől való "tartózkodást" mondja, nem kimondva, hogy miképpen juttatod be azt a szervezetedbe.

Milyen butaság az, és milyen ész az amelyik kenterbe veri a mindenkori józan paraszti észt? Miben is különbözik a ti diktátumotok a Rákosi vagy a Kádár rendszer, vagy a Hitleri fasizmus ditátumaitól? Annyiban, hogy nálatok nem gázkamrák, de virtuális, lelki terror van, a rátelepedtek a magyar közoktatásra?