Végveszélyben a Földrajz a (köz)oktatásban!


Vendég

/ #192 Re: Hozzászólás

2016-04-23 08:17

#32: Jehova Tanúi - Hozzászólás 

 Milyen ügy mellé??? Hogy nem adhatok vért a Jehova Tanui vallás szerint, mert hogy a vérben van az élet, és az Úr számon kéri mindenki vérét? Hogy mindenkinek az élete a saját vérében van nem a másikéban. És ha önként mondok le az életem azon véremben lévő darabjáról más élete javára? Vagy nem kaphatok vért másoktól, ha arra szükségem van???? És emiatt - az Úr fejbólintásával - trappolhatunk át a túlvilágra??? Na ja, ma már azért találták ki plazmaadás-kapást :))) És akkor az Úrnak nem kell fölmentenie, rábólintania, közbeavatkoznia, hogy a vérben valami nyavalya volt, ami miatt elpatkolásügyileg magához szólított!

De hogyan is könyveli el a Jehova Tanúi vallás azt a tényt is, hogy nem írogathatnék itt, ha ősöm annak idején a három éves szovjet hadifogság végefelé a jóvátétel fejében odahurcolt frissen leölt magyar szarvasmarhák véréből úgy frissen, habos melegen nem ivott volna és hadifogoly társaival ne vitt volna a tábor többi lakóinak is, holott a Csel. könyve is a vértől való "tartózkodást" mondja, nem kimondva, hogy miképpen juttatod be azt a szervezetedbe.

Milyen butaság az, és milyen ész az amelyik kenterbe veri a mindenkori józan paraszti észt? Miben is különbözik a ti diktátumotok a Rákosi vagy a Kádár rendszer, vagy a Hitleri fasizmus ditátumaitól? Annyiban, hogy nálatok nem gázkamrák, de virtuális, lelki terror van, a rátelepedtek a magyar közoktatásra?