Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!

Ostoba Olivér

#1 Gratuláció!

2015-06-08 06:18

Úgy látszik arra van igény, hogy visszafelé fejlődjünk! 
A poén csak az, ha ez táptalajra lel odafenn nincs az az Isten, hogy fellépjünk ellene. 2006- biztos, hogy nem fog megismétlődni, max akkor, ha Orbán megint ellenzékbe kerül és megemelik a zoknik árát. De ha ezt bevezetik- és miért ne tehetnék meg- max itt a neten fogunk tiltakozni. Szépen mindenki alkalmazkodik majd az új körülményekhez. Ezt a békát is le fogjuk nyelni, ahogyan eddig mindent az elmúlt 500 évben! 
Őszintén szólva meg is érdemelnénk ezt! 

Volt Jehovás

#2 Jehova Tanúi

2015-06-08 06:34

Én 20 éves koromig ebben nevelkedtem! 

Sokan közületek lehet, hogy fogják a fejüket, de ez sajnos az egyház tagjainak belső életében valóban így működik!
Én 20 évesen azt mondtam a saját családomnak, hogy elég volt. Össze pakoltam a cókmókomat és leléceltem- ki is lettem tagadva-viszont azóta is figyeltetnek!
18 éves voltam-érettségi előtt álltam- és még mindig kísérgettek az iskolába- reggel este. Nem mehettem el a szallagavató bulira és az érettségi bankettre sem két felnőtt kísérő nélkül. Nem táncolhattam senkivel sem. Még a kaják közül is csak azt kóstolhattam meg amit a felnőtt családtagok megengedtek. Soha egy osztálytársamat sem hozhattam fel a lakásra és én se járhattam sehová. Nyáron a 40 fokban is csak hosszú szoknyában és pulóverben léphettem ki az utcára. Télen szintén szoknyát kellett hordanom. Mikor leérettségiztem nem engedték, hogy tovább tanuljak, mondván nő vagyok nekem a konyhán a helyem. Találtam egy munkát az egyik osztálytársamon keresztül akivel a körülmények ellenére jóban voltam. A nagyszüleim néhány vénasszonnyal elmentek oda háztűznézőbe. Megállapították, hogy ott sok fiatal dolgozik kirívó öltözékben. Nem vállalhattam el. Találtam aztán több munkát is, de ott ugyan ez volt a helyzet. Végén valami varrodába elmehettem dolgozni az egyik jehováson keresztül ahol szinte csak idősek dolgoztak. A bér persze fele annyi volt mint ami munkát el szerettem volna vállalni-otthon meg deviza hitel. Persze a munkahelyemre is kísérgettek és a fizetésem a családi számlára ment, így egy fillért sem kaptam lényegében! 
Ezekről az egyház nem beszél, sőt ezek a dolgok úgy működnek, hogy külsősök-mondjuk szomszádok ebből semmit se lássanak. Az iskolákkal szerencsém volt. Olyan tanáraim és osztálytársaim voltak akik ezt megértették és tolerálták-igaz sok barátra nem tettem szert-mivel mindenből kimaradtam. Most, hogy kiszakadtam ebből se tudtam a volt osztálytársakkal szorosabbra fűzni a kapcsolatot, pedig mostmár elvileg szabad vagyok!
Igaz eddig akárhol laktam a szomszédságba mindig beköltözött egy-egy jehovás család és a munkaadóim is mindig jelezték, hogy bizonyos személyek érdeklődtek utánam. 
Óvatosan velük! 

Hozzászóló

#3 -

2015-06-08 07:02

Még csak tegnap indult ez a petíció, és csak a három megalkotója írta alá, viszont a neten úgy terjed mint a pestis. 
Ez már ilyen Egres Béla magaslat!

Jó félórán keresztül fogtam a hasam a nevetéstől, de sajnos ebben semmi mulatságos nincs.
A HÖOK-nak voltam az egyik tagja pár éve, egy éve meg az EMMI-ben dolgozom így van rálátásom ezekre a dolgokra! 
Egy olyan országban élünk ahol az oktatási, a szociális és a nyugdíj rendszer összeomlani készül. Lassan öt millió ember kerül a létminimum alá, de a foci (ahol harminc éve semmi eredményt nem értünk el) és a stadion építések előrébb valóak.
A magyrok háromnegyede nem beszél idegen nyelveket, a diplomák fele a nyelvvizsgák hiánya miatt vissza van tartva. Úgy jönnek ki a középiskolákból 0 nyelvtudással emberek, hogy elvileg 8-10 éven keresztül tanultak nyelvet az iskolában és még érettségiztek is belőle. Ennek ellenére a mindennapos tesi, hittan és erkölcstan fontosabb mint a nyelv. Van ahol csak heti egy órában tanítanak idegen nyelvet mert kell a hely a tesinek meg a többi marhaságnak! 

Mint volt HÖOK-os és mostani EMMI dolgozó heti szinten találkozom hasonló beadványokkal. Anno a HÖOK irodát többször is felkeresték Jehovások és más szélsőséges nézeteket képviselő csoportosulások akiket most nem neveznék meg. Az egyik illetékes vezető mindig bevonult velük valamelyik tárgyalóba és magukra zárták az ajtót. Volt, hogy egy órát tárgyaltak valamiről.
A gólyatábori erőszakok napvilágra kerülése után különösen megszaporodtak az ilyen jellegű megkeresések!
Az EMMInél heti szinten iktatunk hasonló elképzeléseket tartalmazó beadványokat amik nem a szemétkosárba kerülnek (pedig ott lenne az igazi helyük) hanem tovább küldésre kerülnek más magasabb fórumokhoz!!!!!!!!
Elvileg beleolvasnunk sem lett volna szabad!!!!!!!!!!!!!
Egro sajnos van vevő az ilyen elképzelésekre, és aki ezek után még röhög az egészen az nézze végig, hogy miket műveltek az oktatással az elmúlt öt évben!
Segítek:
-hallgatói szerződés-röghözkötés
-mindennapos testnevelés, hittan, erkölcstan
-egésznapos iskola
-50 óra közmunka az érettségihez
-vidéki középiskolák bezárása, nívós egyetemek feldarabolása
-stadion a legkisebb faluban is! 


De többet inkább nem írnék, így is cáfolva lesz az egész hivatalból, sőt a Jehovások is cáfolni fogják a megkereséseket! 
Majd egy szép nyári napon kihozzák az új rendeleteket és mi meg pisloghatunk nagy boci szemekkel-mert mást nem fogunk csinálni, ahogyan eddig sem (leszámítva némi felvonulást)


Vendég

#4

2015-06-08 23:46

nem szabad az  egyháznak pénzt közös! pénzt adni! a többség atista ,mégis pénzeljük a lélekrombolást

egyszerüen károsak a társadalomra,  amint valaki  bajban van előugrik a megoldásaival

 lelki terroba is döntik, azt aki addig csak anyagi problémával küzdött.

lásuk már be végre a vallás a szex magán ügy,soha  nem lehet társadalmilag elfagadottan, áru és reklám tárgya !


Vendég

#5

2015-06-09 08:02

Az erkölcsösséget nem törvénnyel és diktatúrával kell kikényszeríteni, hanem belső tartásra kell nevelni a gyerekeket. ;)

Emberi Erőforrások Minisztériuma

#6 Kérelem

2016-04-19 05:40

Tisztelt Jehova Tanúi!

Az elmúlt időszakban több csatornán keresztül próbáltuk felvenni Egyházukkal a kapcsolatot, sikertelenül, ezért döntöttünk úgy, hogy ezt az oldalt használjuk fel levelünk eljuttatásához!
Mint az Önök számára is talán világos, hogy az oktatás körül nagy bajok vannak, de nem magával az oktatással és a finanszírozással, ahogyan az a sajtóban megjelenik, hanem magukkal a tanárokkal és diákokkal, akiket külső erők befolyásolnak.
A legnagyobb problémát a szélsőséges diák szervezetek jelentik akiknek a meg rendszabályozása sajnos sikertelen volt.
Az elmúlt időszak sajnos megmutatta, hogy a tanár nem a hivatásának él hanem a pénznek, a diák nem a jövőnek, hanem a mának él. 
Bár Minisztériumunk nem szimpatizál a kisegyházakkal, de jelen petíciójuk eljutott hozzánk és néhány pontjuk felkeltette az érdeklődésünket. 
Hivatalosan is szeretnénk kérni, hogy a Jehova Tanúi vezetősége vegye fel Minisztériumunkkal a kapcsolatot és segítsenek megoldást találni az oktatás és ifjúság nevelés problémájára. 

 

Tisztelettel és köszönettel:




Re

#7 Re: Kérelem

2016-04-19 14:37

#6: Emberi Erőforrások Minisztériuma - Kérelem 

Engedjétek meg, hogy gratuláljak! Csak kibújt a szög a zsákból- lehet, hogy kereszténynek tartjátok magatokat, de ha veszélyben a hatalmatok az ördöggel is képesek vagytok lefeküdni.

Én teljes zsigerből gyűlöltem azt a bizonyos 8 évet, de így utólag be kell, hogy lássam az akkori vezetés ilyesmihez nem folyamodott! 2006-ban miattatok verettem szét a fejem és ültem két hónapot-bukva a diplomámat, a munkámat és a házasságomat!
-sajnos ti sem vagytok jobbak mint a szocik, sőt még rosszabbak!
Erre keleltt a békemenet meg a sok ultra???
-ha olvassátok készüljetek, ha a diáksággal leszámoltak ti jöttök!

Zsófi

#8 Re: -

2016-04-21 12:59

#3: Hozzászóló - - 

 Ez nem olyan, mint Egres Béla, ez - szerintem - ő!

The Troll King

#9 lolololol

2016-04-21 13:11

Ennek a petíciónak a hatására most fogom, megiszok egy tálca sört, kihányom, aztán felszürcsölöm amit kihánytam, telezabálom magam, felszedek egy csomó nőt, MÉG FÉRFIT IS, megdugok mindenkit. Letöltök jó sok lucskos HD pornót és nézzük közben.  Hazafelé menet lepisálok pár templomot, és disznóviccekkel fogom szórakoztatni a templomból kijövő békés keresztényeket. Meztelenül fogok berohanni egy katedrálisba, miközben epilálom a felsőtestemet és a szószékre állva viagrás kézzel tapsikolva fogom üvölteni, csirkevéres fejjel, hogy BASSZÁTOK MEG BÜDÖS KÖCSÖG SZARHÁZIAK.

Amúgy minden támogatásom a tiétek, sokkal poénosabb lesz az elnyomás alatt ilyen tetteket véghez vinni. Kutyák. :)
Ja, és éljen Sátán!

Laci

#10

2016-04-21 13:12

Hozzanak létre olyan közösséget amilyen az amerikai amishok, akik elutasítanak minden modernet, lóval szántanak-vetnek, közlekednek, tradicionális ruhában ténykednek, és aki akar, menjen isten hírével hozzájuk.
DE ne akarjanak középkort Magyarországon!


Vendég

#11 Re: lolololol

2016-04-21 13:15

#9: The Troll King - lolololol 

 Jó, majd az auto da fé közben, a tüzes fogó, a spanyolcsizma és a hátrakötött kézzel valaó lógás közepette is ezt mondd. :)

21. századi

#12 Re: Gratuláció!

2016-04-21 13:20

#1: Ostoba Olivér - Gratuláció! 

 Remélem, kinő egyszer az emberiség ebből a vallásbaromságból, mert csak egy métely ez az emberi elmében.

MM

#13 Re: Re: Kérelem

2016-04-21 13:23

#7: Re - Re: Kérelem 

 Igen, mert Balog Zoltán nyilván személyesen fog ide kommentelni, és véletlenül sem egy kamu hamisítvány az általad idézett hozzászólás, benne nem egy helyesírási hibával, illetve hivatalos iratoktól elütő megfogalmazással.

Sajnálom, hogy 2006-ban ennyi mindent veszítettél, és azt hitted, értelmes célért küzdesz. Valójában már akkor is látszott, mire megy ki a játék.


Vendég

#14

2016-04-21 13:33

Ha a sötétségnek vonzó hatása lenne, már eltűnt volna a Naprendszer ebben a feketelyukban.
Én

#15 Re: Kérelem

2016-04-21 13:34

#6: Emberi Erőforrások Minisztériuma - Kérelem 

 "meg rendszabályozása".. kérem azt kellene megrendszabályozni, aki az EMMI-ből ezt leírta, azért meg pláne, hogy hülyére veszik az embereket!


Vendég

#16

2016-04-21 13:36

Mert kapd be a faszomat

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-04-21 13:41



Vendég

#18

2016-04-21 14:17

Sokat ittatok?

Kiss János

#19 Re: Re: -

2016-04-21 14:31

#8: Zsófi - Re: - 

Annyit hallok erről az egres béláról (direkt kis betűvel). Ki ez az agymosott?????????

Az a minisztériumi dolgozó nagyon durva dolgokról ír. -semmi kétségem a felől, hogy az mind igaz.
Ismered ezt az embert személyesen is? - részvétem......

háopépé

#20 hahahahahahaha

2016-04-21 14:35

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Norbert

#21 Re: Re: -

2016-04-21 14:40

#8: Zsófi - Re: - 

A KLIKnek dolgoztam jó egy évig- szerencsére már nem!
Nem semmi ez a pali. Átlag havonta kaptunk tőle és egyesületétől levelet. Egyszer az egyik képviselőjük is ellátogatott hozzánk. Nem emlékszem pontosan a nevére, de huszas hosszú feket hajú nő volt.- azt hiszem Fruzsinának hívták
A baj az, hogy a KLIK érdemben is foglalkozott vele és Egres Béla leveleivel.
A legtöbb levelük iktatásra került - valahová lementettem a leveleket, de nem volt lehetőségem a gépemről lementeni mikor felmondtam. Talán jobb is, hogy azok a levelek nem kerültek nyilvánosságra!

The Troll King

#22 Re: Re: Re: -

2016-04-21 14:47

#21: Norbert - Re: Re: - 

 Pedig ki kellett volna kerülnie. Meg kell tudnia az embereknek, hogy milyen degeneráltak ülnek a nyakunkban...

Jézus a Názáreti

#23 Mi a tököm ez?

2016-04-21 15:01

Nem tudom mit szívtok, de álljatok le vele! Én nem ezt az egyházat hoztam létre! Hagyjátok élni az embereket és az egyetlen, legfontosabb paracsolatomat tartsátok be! Szeresd felebarátod, mint tenmagadat. És ne ilyen marhaságra fecséreljétek a drága időt! :D

Roland

#24

2016-04-21 15:26

Már meg ne haragudjon senki de hogy az anyjába jön(nek) valaki(k) ahhoz, hogy szabályozzák az én öltözködési szokásaimat vagy bárminemű életviteli tulajdonságomat...ez a szabadság jogainak erőteljes kontrollálása és megsértése főleg hogy nem gyakorlok SEMMIFÉLE VALLÁST, mert egy álszent hazugság az egész és pont...és ha már itt tartunk hogy erkölcs valaki mondja már meg nekem, hogy miért is volt annyi pedofília ügy illetve zaklatás püspökök akár érsekek de legtöbb esetben plébánosok részéről???!!! Jöhet nekem akármilyen válasz úgysem tudtok meggyőzni az újabb álszent szarságairól ennek az egész bagázsnak! Én saját akaratomból és céltudatosságomból értem el amit nem fohászkodtam senkihez és semmihez amit ezután is így fogok tenni! Úgy vagyok az egésszel mint a meleg társadalommal nincsen semmi bajom senkivel amíg békénhagynak és nem akarják rám erőszakolni a saját dolgaikat! Maradjunk meg tisztes távolságban egymástól. Köszöntem. Béke :)


Vendég

#25

2016-04-21 15:33

Máglyára a bűnösökkel!