Elegünk van Parászkából!

Quoted post


Vendég

#552 Re: Re: Re:

2016-02-14 21:30

#532: Kozma-Joó Viola - Re: Re:  

 Azt a kommentet én írtam. Nem "mocskolni" akartam vele Kozma Szilárdot, hanem a mocskolódásaira válaszolni. Lehet, hogy nem büszkélkedett, ezt visszavonom. De azt nem értem, mitől ilyen érzékenyek pont önök, akik kapásból lealávalóznak ismeretlenül is másokat, és nem tűrnek semmilyen ellenvéleményt. Ha a saját jóhírükre, becsületükre ilyen érzékenyek, talán válogassák meg a szavaikat másokkal szemben is, akkor nem váltanak ki ilyen indulatokat belőlük, mint most belőlem. Érdemes volna egy kis önvizsgálatot tartaniuk, mert, mint látjuk, önök egyetlen szón is úgy meg tudnak sértődni, hogy oldalas kommentekben kelnek ki magukból. Amikor másokról van szó, pláne, ha azok nem az önökével egyező véleményt szajkózzák, csak úgy röpködnek a jelzők, minősítések, rosszindulatú feltételezgetések, rágalmak a tollukból. Van egy régi keresztény alapelv, miszerint, amit nem kívánsz magadnak, te se tedd másnak. Azt hiszem, sok kellemetlenséget és sértődést megspórolnának maguknak, ha kicsit kevésbé volnának előítéletesek, ítélkezők, támadók, gyanakvók és vérmesek. De ez csak tipp, szerény javaslat, persze. :-)

Válaszok

Kozma Szilárd

#561 Re: Re: Re: Re:

2016-02-14 22:33:07

#552: - Re: Re: Re:  

 Írjon a saját becsületes nevével, és akkor mind ezt a fölösleges és steril álmorélis, szemforgató hablatyolást meg lehet sporólni. Hiszen ezeket a mondatokat így álnév alatt, akár egy tööbszös gyilkos, vagy pedofil vagy rögeszmés tolvaj is írhatja. Senkiről nem írtam, hogy alakoskodik, aki normális emberi névvel jegyezte az írását, még csak annak sem kérdeztem utána, hogy talál-e a név a személlyel. Ennek így, személyi név nélkül, sőt, akárcsak megkölönböztető álneveket sem használnak, hanem mindemi Vendég egy halomra, tartalomtól és hozzáállástól függetlenül, tartalaom és erkölcsi alap nélkli hablaty, semmi értelme, üres és steril látszat-vita, szófosás.    

Kozma Szilárd

#574 Re: Re: Re: Re:

2016-02-15 07:13:54

#552: - Re: Re: Re:  

 Nem alávalóztam le senkit. Illetve a senkiről, vagyis a névtelen kanyarfúrókról állítottam azt, hogy lehetnek akár alávalók is. És ezt fenntartom. Egyébként nem csak lehetnek, hanem tényleg alávalók is.: össze - vissza hazudoznak és rágalmaznak, a tárgyi - anyagi valóságtól teljesen elrugaszkodottan, ahogy azt Viola többször is tény-szerűen bebizonyította.Vag ahogy egy másik senki, aki bezzeg névtelenl le mertszilárdkázni, számonkérte tőlem azt hogy miért merészelem KoVács András FErenc költő-barátomat "letegezni"! Ócska sunyi - gyáva, alattomos manipulátorok.