Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Quoted post


Vendég

#38 Re: Re: Re:

2016-01-14 12:45

#37: Violetta Kozma-Joó - Re: Re:  

 Minden ember más, minden szituáci ó más, így minden eset más. Nem biztos, hogy egy nő éppen családban találja meg a boldogságot, főleg, ha korábban családon belüli erőszak áldozatat volt. 

Válaszok

Violetta Kozma-Joó
A petíció szerzője

#39 Re: Re: Re: Re:

2016-01-14 12:52:37

#38: - Re: Re: Re:  

 Ez csak egy elmélet, a gyakorlat, a valóság azt igazolja, hogy annyira azért mégsem vagyunk mások.
Igaza van Jung-nak, Bagdy Emőkének is ebben a kérdésben, ők nem csak véleményeket fogalmaztak meg, hanem ők is megfigyelték a valóságot.

„A nembeli lényeg (anyaság, családépítés) funkciói nem képviselnek társadalmi értéket. Férfisorba szomorodik a versengő lény, feminista lehet belőle. Az esélyegyenlőségi küzdelem is rossz vágányra fut, ha ez nem az általános, humán méltóságért, egyenértékűségért harcol, hanem a nő férfimércékért és -értékekért verseng. […] Mi is a nő fő feladata az életben, amire szervei fölkészülnek? Amint azt Carl Gustav Jung svájci lélekgyógyász elénk tárta, a befogadás és a gyermek kihordása. […] A nő nembeli beteljesülése az anyaság”  - Bagdy Emőke

Kozma Szilárd
Vendég

#43 Re: Re: Re: Re:

2016-01-14 14:44:39

#38: - Re: Re: Re:  

 Kedves Vandég!  Teljesen igazad van: minden eset, és helyzet más. Ez nagyon szépen hangik és igaz is. Ezek ellkenére is, tehát, hogy minmden helyzet és eset más és más értelmezést és megközelítést igényelt, 23 éves gyakorló sorsfigyelői (gyakorló asztrológusi) szakmai tapasztalattal a hátam mögött, meg kell cáfoljalak: mi den nő és ráadásul minden férfi is - még akkor is, ha ezt le tagadja, illetve ezzel ellentétes látszatokat kelt - amennyiben nem homoszexuális (De mondjuk ők nem is rendelnek nálam asztrológiai és főként nem karmikus sorsfeltárást), végső soron, csakis egy harmonikusan funkcionális családban tud teljesen boldog lenni. Sajnos, ez nem liberális vélemény és szólási szsbadság kérdése, hanem fundamentális lét-funkció szerinti beállítottsági tényállás. Vicces-könnyebben: Az Úristen által így vagyunk beprogramozva. 


Vendég

#117 Re: Re: Re: Re:

2016-01-16 09:13:56

#38: - Re: Re: Re:  

 De abban nem más, hogy minden férfinek heréje és minden nőnek vaginája van és azoknak funkciójuk van, ha akarjuk , ha nem. Abban lehet másság, ahogyan ezt ezernyi árnyalatban megmagyarázzák. Attól viszont ott maradnak és a funkciójuk is. 

Ha van családon belül nem-erőszak,tehát létezik ilyen és ez a jobb, akkor, a családon belüli erőszakot létrejöttét a családtagok generálják. Lehet pont abból kifolyólag, hogy nem látják hogyan kéne nem lennie erőszaknak.