Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak

Quoted post


Vendég

#504 Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 09:29

#116: Komondor - Re:Az egyetemi beszed 

Nem igazán értem, miért ne fogalmazhatna meg véleményt- ami, valószínűleg, nem csak az Ő véleménye! Miért ne szólhatna bele az ország ügyeibe- mellesleg nem is beleszól, csak véleményez....  

Ön nem ismeri Bell asszonyt, milyen alaponítéli meg az értelmi képességeit? Hogy lehet egy embert linnét-onnét összeszedett információ morzsák alapján így megírtélni? ISMERETLENÜL!!! Ön ugyanazt teszi: véleményez, csakhogy Bell-.nek több alapja van, már, ha az országunkban eltöltött időt nézzük... Ön mennyit élt Bell közelében? 

Még egy aprócska kérdés: mennyivel több joga van egy nem itt született, nem itt élő, nem itt dolgozó, nem itt adózó határon túlinak beleszólni az életünkbe -pl. az én életembe- anélkül, hogy szívnák a következményeit, úgy, ahogy nekünk, - nekem- kell viselni????

Érdekes a magyar gondolkodás....

Azt meg végképp nem értem: hogyírhat valaki 10 millió magtyar nevében egy ilyen levelet, amikor nem hatalmazták fel rá; mióta többség az ország 27%-a, és mióta demokrácia egy egyeduralom....

Van itt baj, nem kevés. Elsősorban a saját portánkon kellene sepregetni. ki, hogyan került oda, ahol van és tényleg méltó-e az osűrszág 10 millió lakosának képviseletésre..... Előbb itt tegyünk rendet, azután jöhet Bell...

Válaszok


Vendég

#531 Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 10:20:04

#504: - Re: Re:Az egyetemi beszed 

 " Nem igazán értem, miért ne fogalmazhatna meg véleményt- ami, valószínűleg, nem csak az Ő véleménye! Miért ne szólhatna bele az ország ügyeibe- mellesleg nem is beleszól, csak véleményez....  "

Ön Magyarországon kedve és az ország jogrendszere szerint nyílváníthat ki valótlanságokat, ferdítéseket, hazugságokat kormányunról, népünkről.

Ha így egy idegen ország legfőbb itteni diplomatája véleményez, akkor az vagy hülye, avagy inkább parancsokat teljesítő provokátor. (Erkölcsi szempontból silány alattvaló, hazája pillanatnyi politikai érdekei szempontjából azonban egy igen hasznosan működtethető eszköz)


Vendég

#540 Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 10:31:10

#504: - Re: Re:Az egyetemi beszed 

 "Ön nem ismeri Bell asszonyt, milyen alaponítéli meg az értelmi képességeit?"

Aki ma is a 2014-es balliberalis EU-s csontokon kérődzi, annak értelmi képességeit csak nem nagyon igényes elvárással lehet csak jelentősnet sejtetni.


Vendég

#631 Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 12:19:51

#504: - Re: Re:Az egyetemi beszed 

 "Ön mennyit élt Bell közelében?"

Ön mintha élt volna (vagy még mindig él) Bell közelében.

Akkor biztosan jól tudja, hogy Bell nem valami különös szellemi képességek jogán nyerte el MO-i nagyköveti pozicióját, hanem pénzért vásárolta meg Barack Obama választási kampányának nagy összeggel történt financirozása fejében.

Az ilyesfajta manipulációs üzletelés egy igazán demokratikus országban, mint például Svájc, elvetemólt korrupciós bűntény, s érte komoly börtönbüntetés jár. De ez az európai országokban sem példás cselekedetnek számít, ezért rizikós cselekedett.

Az Egyesült Államokban viszont a nyilvános korrupció erényes tett, ezért aki teheti, nagy buzgalommal űzi.

 

 


Vendég

#668 Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 13:08:51

#504: - Re: Re:Az egyetemi beszed 

 " Még egy aprócska kérdés: mennyivel több joga van egy nem itt született, nem itt élő, nem itt dolgozó, nem itt adózó határon túlinak beleszólni az életünkbe -pl. az én életembe- anélkül, hogy szívnák a következményeit, úgy, ahogy nekünk, - nekem- kell viselni???? "

A határon túlra kényszerült magyarok, a magyarok testvérei, azaz egy test egy vér.

Persze ezt nem lehetne egy mondjuk  idővel magyar állampolgárságot szerzett megélhetési szíria "menekülttől" elvárni, aki származása jogán jogosan kérhetné ki magának az ilyenfajta "befogadást". Ez érthető és világos is, miután ő nem a semmiből csöppent a világba vagy Magyarországba, s így neki is megvannak az ő testvérei, akikhez természetes módon ragaszkodik. Ezért számára az ő (faj)testvéreinek az érdekei mindenek felett.

Miután én nem ismerem az Ön kilétét, nem tudom megitélni, hogy Önnek MO-on mit kell elviselnie, vagy mi(k)-ből húz esetleg hasznot és estleg érdemtelem előnyöket. Azt viszont nagyon jól tudom, hogy határon túlra kényszerített testvéreink mily mértékben voltak kénytelenek az I. és II. Világháború után közös szerencsétlenségünket helyettünk is viselni, elszenvedni.

Az Őn okoskodása és okfejtése kisértetiesen hasonlít hírös Konrád György életszemléletére, aki saját sógorát is elárulta és kiszolgáltatta a kommunista "Gestapo"-nak, s tette tönkre életét és karrierjét.  Szolgálatai fejében Őkelmét  a Kádár-gengszterek kegyeikbe fogadták és útlevéllel jutalmazták. Ha ezt róla a svájciak az 80-as évekbeni ottani szereplése idején tudták volna, akkor Konrádot nem előzékenyen fgadják, hanem vasvillával dobták volna a szemétdombra.

Tehát Konrádnak, mint tehetséges szélhámosnak, már a rendszerváltád előtt - saját testvére családja kárára - sikerült megvalósitania magát.

Ön csak  nem az ilyen viselkedési módot szeretne meghonositani hazánkban idegenbe szakadt magyar testvéreinkkel szemben?


Vendég

#680 Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 13:37:36

#504: - Re: Re:Az egyetemi beszed 

 "Érdekes a magyar gondolkodás...."

A magyarok számára pdig a "Konrád György"-féle gondolkodás furcsa és tisztességtelen.


Vendég

#698 Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 14:24:46

#504: - Re: Re:Az egyetemi beszed 

 "Azt meg végképp nem értem: hogyírhat valaki 10 millió magtyar nevében egy ilyen levelet, amikor nem hatalmazták fel rá; mióta többség az ország 27%-a"

Bezzeg az megfelel az Ön és az Önhöz hasonlók izlésének, ha pl. Rákosi, Gerő avagy Apró-utód Gyurcsány beszél, írkál a magyarság - Marx meg az emberiség - nevében!

Hja, akkor az elvtársainak bizony megvolt a majd 100%-os demokrata-kuss támogatottsága. Ezek voltakigazán a szép idők.

Nem csodálkozom, hogy Ön felett így eluralkodott tudat allatt a nosztalgia az egyhangú többség iránt.

Ha pedig netán a kommunizmus leváltása utáni ál-balodali átmeneti sikereket idézi fel, akkor Önt az oligarcha maffia-pártok mélyrepülése igencsak elszomoríthatja. A csődhelyzet beköszöntött.

A "tebenned bízunk" USA ez egyetlen éltető erő. De nem csodálkozom, hogy Goodfreund és Bell törődései ellenére köreikben elhatalmasodik a vidám szombatot követő, immár elkerülhetetlen tűnő "Szomrú Vasárnap".

"és mióta demokrácia egy egyeduralom..."

A magyarok már ilyenek! Szerintük: közös lónak túrós a háta.

Igazuk, igazunk van. Nem kivánunk se németekkel, se oroszokkal, se amerikaukall közösen uralkodni hazánkban. Egyeduralom házunkban rendben van. Különösen akkor, ha - mint mi magyarok ezredéve - befogadunk, felkarolunk, életlehetőséget és felemelkedést biztosítunk minden idegen rászorulóknak fajra, vallásra való megkülönböztetés nélkül.


Vendég

#752 Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 16:28:13

#504: - Re: Re:Az egyetemi beszed 

 "Van itt baj, nem kevés. Elsősorban a saját portánkon kellene sepregetni. ki, hogyan került oda, ahol van és tényleg méltó-e az osűrszág 10 millió lakosának képviseletésre....."

Ön - kis huncut Csipkerózsika - a jelek szerint átaludta hazánk elmúlt legutóbbi 5-évének történelmét. A magyarságnak hál'Istennek 2/3-os többséggel  sikerült a Parlamentből kiseperni az ország képviseletére sokszorosan méltatlan erkölcstelen söpredéket.

Ajánlom utólag olvasse el a ballib maffiós-oligarchafőnök Kurcsány Ferkó öszödi vallomásait. Értelemszerűen: "Érdemben semmit sem tettünk, viszont mindent ekurtunk; hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal az istenadta népnek, de statisztikai adathamisításokkal az EU-t sem hagytuk árván a nagy vilägban.

Hogy ez az alak hogyan került oda? Hát azt is elárulom. Puccsal.

Pártfogóját, szellemi és ideológiai kamerádját, a nagy Megyót, egy adott pillanatban politikailag a leggátlástalanabbul egyszerüen hátbadöfte.

 


Vendég

#807 Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 18:57:41

#504: - Re: Re:Az egyetemi beszed 

 "Előbb itt tegyünk rendet, azután jöhet Bell..."

Igaz, ami igaz, van még mindig elég tennivalónk, lásd a Görgényi és társai büntetteinek elsőfokú botrányosan bársonyos itéletét.

De mégha mi sem vagyunk mindenben tökéletesek, vessünk mégis egy pillantást gátlástalan kritizálóinkra, akik gőzerővel próbálkoznak szégyenteljes múltuk és jelenük lényeges mozzanatait morálimperialista attitűddel leplezni.

Mrs. Bellnek - minden jel arra utal - nem csak a magyarok történelméről nincs semmi fogalma, de saját népe történelmét sem ismeri. Különben, ha élete végéig söprűvel szaladgálna hazájában, erőfeszítései akkor sem érnének el érdemben sokat, a múlt mérhetetlen bűneinek (autochton indiánok népírtása, négerek rabszolgasága, kegyetlen apartheid-politika) szerecsenmosdatásával.

De a jelen sem jobb, vagy különb a múltnál. Az Államok igyekeznek szövetségeseikkel, mint vazallusokkal bánni. legjobb híveiket is, mint Angela Merkelt, lehallgatják, kispionírozzák, s elvárják tőle is, ha szemen köpik, úgy tegyen, mintha az eső esne. Emberi jogaira, privát szvérárájára fittyet hánynak.

Ami pedig a másságot, az idegeneket illeti, azok ellen például a Mexikóvalközös határon több ezer KM-es6 méter magas acélkerítést építettek a szomszéd másságosok ellen. Amennyiben valaki mégis megpróbálna illegálisan ezen a határon átjutni, az az kisérletét aligha úsznáélve meg, mert azt a fegyveres járőrök felszólítás nélkül azonnal lelővik. Az US-határvédők számára általános lőparancs érvényes!

Persze ilyfajta öntörvényű katonai világhatalmat nem illik kritizálni, hanem elvárásuk szerint csak tudomásul lehet, azaz kell venni.

Szép új világ! Csakis "igényes" izlés számára példakép.