Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak

Quoted post


Vendég

#698 Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-30 14:24

#504: - Re: Re:Az egyetemi beszed 

 "Azt meg végképp nem értem: hogyírhat valaki 10 millió magtyar nevében egy ilyen levelet, amikor nem hatalmazták fel rá; mióta többség az ország 27%-a"

Bezzeg az megfelel az Ön és az Önhöz hasonlók izlésének, ha pl. Rákosi, Gerő avagy Apró-utód Gyurcsány beszél, írkál a magyarság - Marx meg az emberiség - nevében!

Hja, akkor az elvtársainak bizony megvolt a majd 100%-os demokrata-kuss támogatottsága. Ezek voltakigazán a szép idők.

Nem csodálkozom, hogy Ön felett így eluralkodott tudat allatt a nosztalgia az egyhangú többség iránt.

Ha pedig netán a kommunizmus leváltása utáni ál-balodali átmeneti sikereket idézi fel, akkor Önt az oligarcha maffia-pártok mélyrepülése igencsak elszomoríthatja. A csődhelyzet beköszöntött.

A "tebenned bízunk" USA ez egyetlen éltető erő. De nem csodálkozom, hogy Goodfreund és Bell törődései ellenére köreikben elhatalmasodik a vidám szombatot követő, immár elkerülhetetlen tűnő "Szomrú Vasárnap".

"és mióta demokrácia egy egyeduralom..."

A magyarok már ilyenek! Szerintük: közös lónak túrós a háta.

Igazuk, igazunk van. Nem kivánunk se németekkel, se oroszokkal, se amerikaukall közösen uralkodni hazánkban. Egyeduralom házunkban rendben van. Különösen akkor, ha - mint mi magyarok ezredéve - befogadunk, felkarolunk, életlehetőséget és felemelkedést biztosítunk minden idegen rászorulóknak fajra, vallásra való megkülönböztetés nélkül.

Válaszok

Lanchaster

#991 Re: Re: Re: Re:Az egyetemi beszed

2015-10-31 17:46:12

#698: - Re: Re: Re:Az egyetemi beszed 

 Milyen egyeduralomról tetszik beszélni? :) A magyar parlamentben jelenleg 9 párt képviselői ülnek, akik ugyanolyan demokratikusan választáson nyertek erre megbízást, mint a kormányzópártok a kormányzásra.