Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#4177 Re: Re:

2015-10-21 09:13

#4174: - Re:  

 Mint ahogy SZÁMOMRA jogsértő a devizahitelesek/forinthitelesek megmentése, a trafikmutyik, a földmutyik, stb naphosszat sorolhatnám. Te aki nem voltál Q ügyfél, csak egy "sima" állampolgár most sírsz a "te pénzed" elköltése ellen a kártalanításra, közben azon nem agyalsz, hogy a pénzed millió más - szokszor haszontalanabbnál haszontalanabb dolgokra költi az allam - mégis AKKOR csöndben vagy. (a magánnyugdíj ellopásakor sem nagyon ment a hiszti a "nép pénzéről") FELHÁBORÍTÓ, hogy 100e ember VESZTESÉGE, BECSAPÁSA, LENYÚLÁSA, KIRABLÁSA ilyen ellenszenvet szül egy magát magyar állampolgárnak mondó valakitől. Akire maximum az IRIGY jelzőt tudnám ráaggatni. KÍVÁNOM SZÍVBŐL, HOGY SOSE ÉREZD AZT AMIT MI 100e-n (a 32e károsult, s a családtagok) AZ ELMÚLT FÉL ÉVBEN. Mindennek elmondotok minket TI, akik a helyünkbe ugyanúgy követelnétek a kárpótlást. Ráadásul ADÓZUNK eleget - lehet éppen a te gyereked reggelijét fizetik az ÉN adómból, s most kezdjem el szajkózni, hogy nekem meg AZ nem tetszik... Lementek dedóba, a "ne a mi pénzünkből" dumával. Ne, ne a mi pénzünkből legyen STADION, FOCI EB, OLIMPIA, PAKS 2 meg hasonlók, s akkor most ha ezt szajkózom akkor nem a mi pénzünkből lesz ? Értsétek meg, ez elvileg EGY ország ahol nem lehurrogni, meg irigykedni, meg röhögni kell, ha valaki rosszul jár, hanem összefogni, egymást segíteni, mert MA ÉN vagyok bajba és TE segítesz rajtam (épp a pénzeddel), lehet HOLNAP meg TE leszel bajba és én húzlak ki a bajból.

Válaszok


Vendég

#4178 Re: Re: Re:

2015-10-21 10:44:08

#4177: - Re: Re:  

 Ne erőlködj. Watson ezt pénzért teszi . A Poertfolio topkot is szétoffolta. Választ sem érdemel. De az kívánom neki is legyen benne része!!!


Vendég

#4189 Re: Re: Re:

2015-10-21 17:36:41

#4177: - Re: Re:  

 Ne húzd fel magad watsonon - ő egy provokátor, már a portfolio fórumát is szétdúlta, enm ír oda senki,ott is ekézte a károsultakat ugyanezzel a szöveggel, a másik neve: pénznyelő.

Különben mindig azok ordítanak, akik negyedannyi adót fizetnek, mint te meg én, akiknek ingyen eszik a gyereke a menzán, mert minimálbért vall be, és még a tankönyveket is ingyen kapja. Mindig azok pofáznak, akik alig tesznek be valamit a közösbe, de k....va félti azt az egyszerm bankszámláját, hogy 100Ft.-tal több lesz a bankszámla vezetési díja MIATTUNK!

Ki más miatt, ha nema károsultak miatt? Bűnbaknak jók vagyunk, lehet ránk mutogatni. MIközben ezer milliárdok szóródnak szét hülyeségekre, és miközben nem más pénzét, hanem a saját, leadózott (!!!) jövedelmünkből keserves munkával, lemondásokkal, évek, évtizedek alatt megtakarított forintjainkat szeretnénk visszakapni. Mi nem loptuk ezt a pénzt. Ellenben tőlünk ellopták.

És mindenközben senki nem keresi, hogy hova tűnt el 150 mrd forint. Az senkit sem érdekel. Csak a károsultakat lehessen rugdosni, földbe döngölni, utólag okoskodni, osztani az észt, mintha ő - és mások is - befektetési fgguruk lennének, pedig csak szerencséjük volt.

Unom már, hogy én érezzem szarul magam, mert szeretném visszakapni azt a pénzt, amiért kőkeményen megdolgoztam, és lemondtam egy csomó mindenről.

Nem baj, watson-nak a devizahitelesek megmentése (ami még csak nem is lett túl eredménes) nem fáj, pedig 1. ők nem a megtakarításukat veszítették el, hanem felelőtlenül vettek fel hitelt, ellentétben a károsultakkal, akik inkább lemondtak a nagyobb házról, jobb autóról, hogy ne verják magukat adósságba, és élére rakták a forintokat, és 2. sokkal, de sokkal többe került az államnak, meg az adófizetőknek a devizahitelesek megmentése, mint amennyi a károsultak kifizetése lenne.