Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

#4176

2015-10-21 07:16

 A követelésed jogos lehet, de nem a bankoktól (mert nem betéted, hanem kötvényed volt), és nem a kormánytól (végső soron tőlem is és az összes állampolgártól).


Vendég

#4177 Re: Re:

2015-10-21 09:13

#4174: - Re:  

 Mint ahogy SZÁMOMRA jogsértő a devizahitelesek/forinthitelesek megmentése, a trafikmutyik, a földmutyik, stb naphosszat sorolhatnám. Te aki nem voltál Q ügyfél, csak egy "sima" állampolgár most sírsz a "te pénzed" elköltése ellen a kártalanításra, közben azon nem agyalsz, hogy a pénzed millió más - szokszor haszontalanabbnál haszontalanabb dolgokra költi az allam - mégis AKKOR csöndben vagy. (a magánnyugdíj ellopásakor sem nagyon ment a hiszti a "nép pénzéről") FELHÁBORÍTÓ, hogy 100e ember VESZTESÉGE, BECSAPÁSA, LENYÚLÁSA, KIRABLÁSA ilyen ellenszenvet szül egy magát magyar állampolgárnak mondó valakitől. Akire maximum az IRIGY jelzőt tudnám ráaggatni. KÍVÁNOM SZÍVBŐL, HOGY SOSE ÉREZD AZT AMIT MI 100e-n (a 32e károsult, s a családtagok) AZ ELMÚLT FÉL ÉVBEN. Mindennek elmondotok minket TI, akik a helyünkbe ugyanúgy követelnétek a kárpótlást. Ráadásul ADÓZUNK eleget - lehet éppen a te gyereked reggelijét fizetik az ÉN adómból, s most kezdjem el szajkózni, hogy nekem meg AZ nem tetszik... Lementek dedóba, a "ne a mi pénzünkből" dumával. Ne, ne a mi pénzünkből legyen STADION, FOCI EB, OLIMPIA, PAKS 2 meg hasonlók, s akkor most ha ezt szajkózom akkor nem a mi pénzünkből lesz ? Értsétek meg, ez elvileg EGY ország ahol nem lehurrogni, meg irigykedni, meg röhögni kell, ha valaki rosszul jár, hanem összefogni, egymást segíteni, mert MA ÉN vagyok bajba és TE segítesz rajtam (épp a pénzeddel), lehet HOLNAP meg TE leszel bajba és én húzlak ki a bajból.


Vendég

#4178 Re: Re: Re:

2015-10-21 10:44

#4177: - Re: Re:  

 Ne erőlködj. Watson ezt pénzért teszi . A Poertfolio topkot is szétoffolta. Választ sem érdemel. De az kívánom neki is legyen benne része!!!


Vendég

#4179 Re:

2015-10-21 10:51

#4176: -  

 Ha nem vagy érintett nem kell a véleményed,  nem Tőled várja senki,hanem azoktól akik ellopták.

Adózott pénz volt,mi kötelesek vagyunk otthagyni szerinted? nem hagyjuk valahol van a pénzünk.

Tomboy

#4180 Adófizetők ne aggodalmaskodjanak, a kormány úgyis elkölti!

2015-10-21 10:54

#4174: - Re:  

     A névtelen, lásd a fenti 4174 olvasásakor nagyon felháborodtam. Nem kívánjuk, hogy átéld azt, amit mi itt sokan károsultak. Nyugodjál meg, Nem a Te pénzedből, vagyis az adófizetők pénzéből lesz a károsultak kifizetése. A bankok és a pénzintézetek fogják úgy összedobni, hogy baj esetén mindig legyen miből fizetni. Az OBA és a BEVA is olyan, mint a biztosítások többsége. A bankokat ne sajnáld, mivel olyan alacsony a jegybanki alapkamat, hogy bőven lesz nyereségük a bankbetétek után. A hülye média mindent elferdít és tévesen tájékoztat. Elárulok Neked a mi ügyünknél sokkal fontosabb dolgot. A kormányunk olyan mértékben szórja el a Te adóforintjaidat, hogy még halvány elképzelésed sincsen róla!

A focira 4 éve eddig legalább 300 milliárd ki lett dobva. Nincsen semmi eredmény, nincsenek nézők. Az új M1, a sport M4 Neked tetszik? Tudod mibe került? Az MNB 200 milliárdot költött el. Korábban, ha szükség volt rá, a költségvetés tolta be a hiányzó összeget a jegybankba. Most nem magyarázom el, hogy miből lett a jegybank nyeresége, de Te is fölfoghatnád, hogy a nyereséget vissza is adhatná a költségvetésnek a jegybank, ha jólmegy neki. A devizahitelesek kisegítése, ami nem sokat ér, mégis közel 750 milliárdba kerül. Soroljam még az autóhiteleseket is, hogy nekik mennyit segít a kormány? Ukrajnában a tanárok fizetését 150 000 Ft-tal egészíted ki Te is meg Mi is. Székelyföldön pedig még a lekipásztoroknak is adunk évente kb. 700 millió Ft-ot. Orbán a Budai Várba szeretne felmenni, ami Neked és Nekünk is 19 milliárd Forintunkban fog kerülni. Ideje lenne már megkoronázni őfelségét! A Csíkszeredai focira is megy bő 1 milliárd. Látod milyen kurva sok pénz van itt ebben az országban?  Csak drága barátom Kórházba sohase kerüljél be!

Ha nem tetszik a rendszer, ne minket cseszegessél, hanem jelentsed fel Orbán Viktort és a sleppjét hűtlen kezelésért!

Pihenő idődben pedig olvasgassad az új Alaptörvényünket. Fogalmad sincsen affelől, hogy miket vettek bele!


Vendég

#4181 Re: Adófizetők ne aggodalmaskodjanak, a kormány úgyis elkölti!

2015-10-21 11:20

#4180: Tomboy - Adófizetők ne aggodalmaskodjanak, a kormány úgyis elkölti! 

 Tomboynak igaza van, watson te húzzál el innen, már épp eléggé beégetted magad.


Vendég

#4182 Re: Re: Adófizetők ne aggodalmaskodjanak, a kormány úgyis elkölti!

2015-10-21 14:31

#4181: - Re: Adófizetők ne aggodalmaskodjanak, a kormány úgyis elkölti! 

 Vissza a Portfoliora "Watson"  szarházi! Nézd meg a betéti és a kölcsönk közötti ( uzsorakamat ) külünbségét! Minimum 10-15 %! Csányinak és a bankonkoknak lenne miből előleget fizetnie és ennek a jelentős részét is visszakapnák a Q felszámolása után. Akkor miért ez hisztériakeltés ellenünk? Talán valami más is még a háttérben -a Tarsolyban? Erre megy ki a játék.


Vendég

#4183

2015-10-21 14:57

http://www.peticiok.com/nem_hagyjuk

Kérem szépen ezt a peticiót is írjátok alá, aki tudja küldje ismerőseinek!


Vendég

#4184 Re: Adófizetők ne aggodalmaskodjanak, a kormány úgyis elkölti!

2015-10-21 16:52


Vendég

#4185

2015-10-21 16:59

"Az Alkotmánybíróság 2015. október 20-i ülésén megkezdte a Quaestor károsultak kárrendezését biztosító követeléskezelő alap létrehozásáról szóló törvény egyes rendelkezéseinek alaptörvény-ellenességét állító indítványok tárgyalását, azonban az ügyben döntést nem hozott. Az ügy további előkészítését követően a következő tárgyalási fordulóra feltehetően november első felében kerül sor."


Vendég

#4186 Re: Re:

2015-10-21 17:25

#4174: - Re:  

 Kedves watson (másik nickneveden: pénznyelő)

 

Már a portfolio fórumán is kiborítottad a károsultakat, muszáj ezt itt is folytatni? Mit szeretnél ezzel elérni?

 


Vendég

#4187 Re: Re:

2015-10-21 17:28

#4174: - Re:  

 Tisztelt (???) watson

 

Az állami töketlenkedés miatt tűnt el (???) a károsultak pénze, így helyt semmi gond nincs azzal, hogy némileg az állam segíti a kártalanítást.

 

A bankok nem fognak díjakat emelni, mert a felszámolás során értékesített vagyonból részesülnek a befizetéseik arányában, és ha ebből nem telik ki, akkor a bankadóból leírhatják.

Ezért banki költségeid sem fognak emelkedni.


Vendég

#4188

2015-10-21 17:35

 


A Bankmonitor cikke:


Így fizetsz Te a Quaestor botrányért: 2-3 hónapnyi hozam az államnak


Vendég

#4189 Re: Re: Re:

2015-10-21 17:36

#4177: - Re: Re:  

 Ne húzd fel magad watsonon - ő egy provokátor, már a portfolio fórumát is szétdúlta, enm ír oda senki,ott is ekézte a károsultakat ugyanezzel a szöveggel, a másik neve: pénznyelő.

Különben mindig azok ordítanak, akik negyedannyi adót fizetnek, mint te meg én, akiknek ingyen eszik a gyereke a menzán, mert minimálbért vall be, és még a tankönyveket is ingyen kapja. Mindig azok pofáznak, akik alig tesznek be valamit a közösbe, de k....va félti azt az egyszerm bankszámláját, hogy 100Ft.-tal több lesz a bankszámla vezetési díja MIATTUNK!

Ki más miatt, ha nema károsultak miatt? Bűnbaknak jók vagyunk, lehet ránk mutogatni. MIközben ezer milliárdok szóródnak szét hülyeségekre, és miközben nem más pénzét, hanem a saját, leadózott (!!!) jövedelmünkből keserves munkával, lemondásokkal, évek, évtizedek alatt megtakarított forintjainkat szeretnénk visszakapni. Mi nem loptuk ezt a pénzt. Ellenben tőlünk ellopták.

És mindenközben senki nem keresi, hogy hova tűnt el 150 mrd forint. Az senkit sem érdekel. Csak a károsultakat lehessen rugdosni, földbe döngölni, utólag okoskodni, osztani az észt, mintha ő - és mások is - befektetési fgguruk lennének, pedig csak szerencséjük volt.

Unom már, hogy én érezzem szarul magam, mert szeretném visszakapni azt a pénzt, amiért kőkeményen megdolgoztam, és lemondtam egy csomó mindenről.

Nem baj, watson-nak a devizahitelesek megmentése (ami még csak nem is lett túl eredménes) nem fáj, pedig 1. ők nem a megtakarításukat veszítették el, hanem felelőtlenül vettek fel hitelt, ellentétben a károsultakkal, akik inkább lemondtak a nagyobb házról, jobb autóról, hogy ne verják magukat adósságba, és élére rakták a forintokat, és 2. sokkal, de sokkal többe került az államnak, meg az adófizetőknek a devizahitelesek megmentése, mint amennyi a károsultak kifizetése lenne.

 

 


Vendég

#4190 Re:

2015-10-21 17:41

#4188: -  

 Ez már megint watson???

 

Pereld be az MNB-t, hogy ő nem ellenőrizte rendesen a Quaestort, és ezért neked 2-3 havi hozamod elbukott a BEVA-ba való befizetés miatti költségemelkedés miatt.

Pereld be Tarsoly Csabát, hogy téríítse meg a károdat.

Jelentsd be a felszámolóhoz a hitelezői igényedet, hogy a Quaestor csőd miatt elbuktál 2-3 havi hozamot.

...

Könnyű ez, fogadj ügyvédet és érvényesítsd az igényedet, ha kár ért.

 

Vagy csak akkor könnyű okoskodni, ha a károsultaknak te tanácsolod mindezeket?????????????????????????????


Vendég

#4191 Re:

2015-10-21 17:42

#4185: -  

 Hát...nem kapkodják el...


Vendég

#4192

2015-10-21 19:33

Watson, Pénznyelő egykutya, ha nem reagálunk rá akkor üti meg a guta!

(Még rímel is.)


Vendég

#4193

2015-10-21 20:34

A szocialisták ismét megpróbálják félrevezetni a csaló brókerek áldozatait

A Fidesz-frakció reagálása Szakács László (MSZP) nyilatkozatára
A szocialisták, ahogy kormányzásuk alatt, most is csak kihasználják és megpróbálják félrevezetni a brókercsalások áldozatait. A Quaestor-károsultak döntő részének már megtörtént a kártalanítása vagy az több lépcsőben megtörténik. Ahogy azt a szocialisták is bizonyára pontosan tudják, a 6 millió forint fölötti befektetők kártalanítását egyedül a bankok akasztották meg azzal, hogy beadvánnyal fordultak az Alkotmánybírósághoz. Az Alkotmánybíróság kedden vette napirendre az ügyet, de még nem hozott döntést.
A kormánypártnak és a kormánynak köszönhetően a kártalanításhoz minden törvényi háttér adott, éppen a baloldal és a Jobbik próbálta megakadályozni e törvények elfogadását. A Befektető-védelmi Alap (Beva) már több mint 86 milliárd forint kártalanítást fizetett ki az igényt benyújtók 98 százalékának. Ezzel szemben az MSZP kormányzása idején soha senkit - a Baumag és Hajdú-Bét károsultjait - nem kártalanítottak. A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a fennmaradó kártalanítást is teljesíteni fogja, ha az Alkotmánybíróság megállapítja, hogy a törvény nem sérti az alaptörvényt. Szintén az AB döntésétől függ a nem fiktív kötvények utáni kártalanítás. A Fidesz bízik abban, hogy a szocialista brókerbotrányok áldozatai mielőbb hozzájutnak a kártalanításhoz, a csaló brókerek pedig a börtönbe kerülnek.

 

vendég

#4194 Re:

2015-10-22 02:32

#4193: -  

 A fiyesz ne bízzon a q anyját! adja vissza az eltőzsdézett ellopott pénzünket! 


Vendég

#4195

2015-10-22 06:40

Az MSZP és csatolt részei ismét csak lyukra futottak a 72 milliárdos rémhírükkel.

Quaestor - A KKM nonszensznek tartja a tárcával kapcsolatos híreszteléseket


2015.10.21 15:00
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) szerint a Quaestor-ügyben a tárcával kapcsolatos, sajtóban megjelent híresztelések nonszensznek minősíthetők és mindenfajta háttértudás hiányáról árulkodnak.

A tárcának az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében kiemelték: a valóság az, hogy sem a KKM, sem a minisztérium felügyelete alatt álló vállalatok nem fektettek be 72 milliárd forintot a Quaestornál.


Vendég

#4196 Re:

2015-10-22 07:42

#4195: -  

 Ezt se egy károsult írta!


Vendég

#4197 Re: Re:

2015-10-22 08:40

#4196: - Re:  

 Akárki írta, igaz!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2015-10-22 09:27



Vendég

#4199

2015-10-22 15:38

Mert én is Quaestor károsult vagyok és elegem van a kormány
hazudozásából a sajtó uszító kampányából a károsultakkal szemben. Miért nem merik megmondani,hogy kedves volt választóik nyugodjanak bele hogy a pénzüket nem fogják megkapni éljenek úgy ahogy tudnak nekünk a saját bankszámlánk hizlalása a célunk és a barátainké.
ÁLLAMI KIRABLÁS, BEVA!

#4200 Re: BANKI TEVÉKENYSÉG BENK FELÜGYELETTEL !

2015-10-22 16:50

#4176: -  

 Banki tevékenységre volt jogosult, KELLER ! MNBANK FELÜGYELET,  EZ MI?  ÁLLAMI, FELÜGYELET BEVA KEZESSÉG 4 

 ÁLLAMI SEGÉDLETTEL RABOLTAK KI !