Önvédelmi célú lőfegyverviselés

Quoted post

Oldshooter

#54

2015-10-16 18:01

Kedves Aláírók!

 

Elég gyorsan és szép számmal gyűltek össze eddig az aláírások. Most volna nagy segítség, ha minél több helyre eljuthatna az információ, hogy van egy ilyen petíció, amit alá lehet írni mindenkinek, aki érti, érzi a változások időszerűségét és szükségességét. Nagy hiba volna hagyni ellaposodni az ügyet!

Akinek van ötlete, hogy milyen hatékony csatornákon kellene mozgolódni (nem tv csatornara gondolok, mert arra nincs anyagi keret), az kérem, tegye meg javaslatát, ezzel ugyanis sokat tehetünk az ügyért. Ahhoz, hogy érdemben lehessen lobbizni, még több támogatóra van szükség.

Szóval aki ötlettel, konkrét megosztással vagy más módon tudna lökni a szekéren, az kérem minden eddigi támogató neveben, hogy legyen szíves és tegye meg!

Köszönjük mi mindannyian akik változást szeretnénk elérni, egymásnak, mindenkinek az eddigi és a jövöbeli közreműködést!

Válaszok

T.

#56 Re:

2015-10-16 22:53:17

#54: Oldshooter -  

 Én megosztottam néhány helyen, fórumokon, Facebook-on. Szeritnem keresd meg  a nagyobb fegyveres-önvédelmis, akár az airsoft Facebook oldalakat is. Küldj nekik üzenetet, hogy írjanak egy bejegyzést és tegyék bele a linket a petícióhoz. Új fegyverekről, önvédelemről szóló cikkek alá nyomd be a linket egy hozzászólásba, esetleg egy kis magyarázattal. Vadászfórumokra, meg a 9mm-es (kék fórum?)-ra is tedd oda a linket. Ha vannak lőfegyveres és önvédelmis blogok, írj a szerzőknek hogy tegyék közzé a petíciót bejegyzésekben.

Indíts a kezdeményezésnek egy Youtube csatornát. Készíts  videókat, ami bemutatja hogy miért is jó az önvédelmi lőfegyverhez való jog. Statistikákat is tégy közzé. Indíts a petíciónak saját saját FB csoportot. 

Kezdetnek ennyi ötletem van.

Sok sikert az aláírásgyűjtéshez! :)


Vendég

#57 Re:

2015-10-17 00:23:36

#54: Oldshooter -  

Remek a kezdeményezés, ahol tudtam már elterjesztettem a peticíót. Akikkel érdemes lenne felvenni a kapcsolatot: Fegyvervideo, gunmagazin, kaliberinfó, kalashnikov.hu, 9mm.hu.,tuleloblog.blogspot.hu,varositulelo.blog.hu... a teljesség igénye nélkül. 

Ezenfelül érdemes lenne fegyverüzleteket, vadász és katonai boltokat megkeresni.

Ha nem is sikerül maradéktalanul elérni a célt, már az is hatalmas fejlődés ha napirendre kerül és beszélnek róla az emberek, talán a média is felkapja majd. 

Csak lelkesen, tényleg elérhetünk valamit!


Vendég

#100 Re:

2015-11-18 09:48:29

#54: Oldshooter -  

 Üdv!

Balogh Tibor vagyok, aláírtam a petíciót, rendelkezem önvédelmi célú fegyverrel ( is):)))

Sajnos minden politika: én a fenti célok eléréséban annyit tudtam segíteni, hogy az egyik parlamenti párthoz ( feleségem a párt jogalkotási osztályvezetője ) eljuttattam a petíciót, ahol pozitív fogadtatásra talált- innen már sajnos a politikán múlik minden...

Legjobbakat: Balogh Tibor 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...