Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#3685 Re:

2015-08-30 16:03

#3681: telve indulattal -  

Sokan próbáltunk a peres út fele menni. SOHA, SENKI SEMMI infót nem adott. A kezdetekkor volt a Palotás, Dr Magyar vonal. A Magyar féle vonal elhalt a törvény megalkotása után. A Palotás féle vonalhoz nem tudom ki mit szól, nekem küldött kb 10 emailt, szerződéstervezetekkel, tele jogi rizsával. Feltettem neki egy kérdést arra viszont 1 szót sem válaszolt, helyette küldött egy linket, amiben egy videó van, az ÁPRILIS-i állapotokról... mondván nézegessem azt.

Azóta itt bárki felveti, mit tegyen a jogi út érdekében, na arrra válasz nincs... azaz homályos utalások Facebook csoportokra vannak, de azokkal mit lehet kezdeni ? Az hogy itt olvasom vagy a Face-en, az miben más, mit segít ? Nem pertársaságról volt szó ? Most 22 ember a pertársaság ? Akkor NEM tüntetni kell hívni, hanem INFÓT adni, hogyan léphetünk be mi is a perbe... ennyi.

Válaszok

Vendég

#3686 Re: Re:

2015-08-30 16:08:41

#3685: - Re:  

Csatlakoznék én is a kezdeményezéshez, mert jelenleg ez tűnik megoldásnak, a többi csak remény. Hol van a pertársaság?

Vendég

#3690 Re: Re:

2015-08-30 18:44:09

Az elég érdekes, hogy 22 ember pert indít, és semmilyen információt nem oszt meg. Sokan nincsenek fent a facebook-on (bármilyen furcsa is ez), és nem ismerik az infókat. Jó lenne többet tudni a perindításról. Ha az Alkotmánybíróság elmeszeli a törvényt, akkor teljesen értelmetlen pert indítani. Már ősszel az AB határozni fog, addig egy peres eljárás nem zajlik le, és ha a törvényt hatályon kívül helyezik, akkor ott sem kérdés, hogy mi lesz a per kimenetele.

Vendég

#3691 Re: Re:

2015-08-30 18:45:53

Egyetértek. Palotás nekem nem meggyőző, dr. Magyar György meg eltűnt.

Szerintem is infót kellene adni, de ilyenkor megszűnik a nagy összetartás, úgy tűnik.:-(((