Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

Quoted post

Kulfoldi

#54

2015-06-10 12:39

Az, hogy paran mutogatnak (ezt nehezen tudom elkepzelni, de lehet, hogy tenyleg van ilyen), vagy szexualis "mutatvanyokat" produkalnak az utcan, azt a magyarok kozul is megteszik, joparan. Tudod, Magyarorszagrol en anno azert jottem el, mert egyreszt nem talaltam munkat (Angliaban pedig mar a hetedik munkahelyemen vagyok, mert megtehetem, hogy valogassak), masreszt pedig napi szinten voltam szemtanuja, hogy a magyar iskolas fiuk es ferfiak mit meg nem engednek maguknak a lanyokkal szemben. Seggrecsapas, mert az vicces, dugast imitalnak a folyoson, belesugjak a fuledbe tokeletes magyarsaggal, hogy mit csinalnanak veled szivesen. Szerinted ez normalis? Eszem agaban sincs azt mondani, hogy minden magyar ilyen, dehogy.  De vannak magyarok is, akik ezt nagyon durvan uzik, a villamoson es buszon valo onkielegitesrol nem is beszelve.

Válaszok

Vámosszabadi

#82 Re:

2015-06-11 11:40:02

#54: Kulfoldi -  

 Figyejjé már öreg! 

Ne akard azt állítani, hogy teljesen normális, hogy egy illegális határátlépőt, akinek se papírja, semmije, úgy szállásolnak el, hogy szabadon ki-be járjat onnan!

Ne hasonlíts már éretlen kamaszokat, akikben tombolnak a hormonok meglett férfiakhoz, akik nem tudnak viselkedni! Gyerek ész nem kész! Mire felnőnek, addigra megtanulják, hogy mit szabad és mit nem. Viszont egy olyan országból érkezett meglett férfiember, ahol adják-veszik a gyereklányokat és sokuk nászéjszakán hal bele az aktusba, ne mutogasson már az én 8 éves lányomnak semmi ilyesmit!

Az egész plakátkampány egy ködösítés, mert stikában az itteni tábor létszámát több, mint duplájára bővítették!

Le merném fogadni, hogy Angliában nem flangálhatnak a papírok nélkül beszökött illegális határátlépől ellenőrizetlenük ki s be a menekülttáborból, hanem őrizet alatt tartják őket. Úgy képzeld el, hogy senki, de senki nem ellenőrzi, hogy mit csinálnak, jó részük le is lép a francba.  Mi a büdös picsának kell bevinni őket busszal a városba? Miért nem tartják őket őrizet alatt, aztán ha eldőlt, hogy maradhatnak, akkor engedni őket a helyiek közé? Miért kell elviselnünk, hogy minden családra jut a faluban egy menekült?