Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

Kulfoldi

#51

2015-06-10 12:35

Vendeg, latszik, hogy te meg eletedben nem hagytad el az orszagot. Tudom, hogy a szemed fenye Magyarorszag, meg a Foldi Paradicsom, meg mittudomenmi, de teljesen elferdited a tenyeket.  Azert, mert valaki kulfoldrol MENEKUL Magyarorszagra, attol meg nem lesz sem terrorista, sem gyikember, sem megvadult allat. Benne van a neveben, hogy menekult. Azert kellett elmenekulnie a sajat hazajabol, mert ott megoltek volna oket, veszelyben volt az eletuk. Ok csak olyan eletet szeretnenek, ahol nem kell mindennap azon rettegniuk, hogy mikor keselik meg oket csak azert, mert nem ertenek egyet valamivel a sajat orszagukban. 

Kulfoldi

#52

2015-06-10 12:37

Tovabba tudom, hogy szerinted Magyarorszag a csucsok csucsa, de nezd mar meg objektiven, es tedd fel magadnak a kerdest: megis miert akarna Mo.-n maradni egy menekult, ahol nem latjak oket szivesen, es miert ne menne mondjuk inkabb Franciaorszagba, Angliaba, Norvegiaba, Daniaba? Elarulom, hogy a legtobben arra varnak, hogy tovabb mehessenek, mert mashol befogadjak oket, es munkat ajanlanak nekik, amennyiben tenylegesen hozza akarnak tenni az adott orszag javaihoz, es nem mondjuk segelybol akarnanak megelni. Na most ezzel a plakatsorozattal a kormany azt mondja, hogy NE  vedd el a magyarok munkajat, es ha ez igy van, es nem vehetik el, tehat meg ha akarnanak se tudnanak munkat szerezni, akkor hogyan tehetnenek hozza Mo. fejlodesehez? Sehogy. Viszont akkor megkapjak, hogy eloskodok es menniuk kell. Sakk-matt. 

Kulfoldi

#53

2015-06-10 12:38

En lattam interjut menekultekkel, es mivel Angliaban elek mar egy jo hosszu ideje, latom, hogy attol mert valaki szornyu korulmenyek kozott nevelkedett fel egy masik orszagban, az nem azt jelenti, hogy vadallatta valtozik. Sot, inkabb remego kezzel vallal el barmilyen munkat, ahol meghuzza magat, mert megszokta, hogy megtoroljak az engedetlenseget es nem is akarhogyan. Rengeteg fele neppel talalkoztam, talalkozom es dolgozom egyutt, es merem allitani, hogy soha, de soha nem volt ennyire jo munkakozossegben reszem. Pedig van munkatarsam, aki Sziriabol szokott meg. Vagy Bangladeshi, Indiai, stb. 

Kulfoldi

#54

2015-06-10 12:39

Az, hogy paran mutogatnak (ezt nehezen tudom elkepzelni, de lehet, hogy tenyleg van ilyen), vagy szexualis "mutatvanyokat" produkalnak az utcan, azt a magyarok kozul is megteszik, joparan. Tudod, Magyarorszagrol en anno azert jottem el, mert egyreszt nem talaltam munkat (Angliaban pedig mar a hetedik munkahelyemen vagyok, mert megtehetem, hogy valogassak), masreszt pedig napi szinten voltam szemtanuja, hogy a magyar iskolas fiuk es ferfiak mit meg nem engednek maguknak a lanyokkal szemben. Seggrecsapas, mert az vicces, dugast imitalnak a folyoson, belesugjak a fuledbe tokeletes magyarsaggal, hogy mit csinalnanak veled szivesen. Szerinted ez normalis? Eszem agaban sincs azt mondani, hogy minden magyar ilyen, dehogy.  De vannak magyarok is, akik ezt nagyon durvan uzik, a villamoson es buszon valo onkielegitesrol nem is beszelve.

Kulfoldi

#55

2015-06-10 12:41

Neked hogy esne, ha amikor bemutatkozol kulfoldon valakinek es elmondod hogy magyar vagy, akkor azt mondana, hogy "jaa, igen, azok akik a villamoson recskaznak, meg uszito plakatokkal raktak tele az orszagot, es tamogatjak a nemi eroszakot (Isztambuli egyezmeny nem megszavazasara celzok ezzel), ja hat bocsi, de MI nem allunk szoba veled, takarodjal haza."  Nem erzed, hogy megbelyegezni valakit, egy nepcsoportot, akarkit csak azert mert mas a borszine vagy a kulturaja, mennyire dehumanizalo es beteges? Nem mellesleg te sem vagy jobb naluk egy fikarcnyival sem, megha azt is hiszed magadrol, ahogy latom benned is van egy eleg meretes gyulolet az idegen nepekkel szemben.

AztaZorbánMindenit

#57

2015-06-10 13:23

Én még az orbán rendszer előtt jöttem el. No nem azért, mert a politikusokkal bajom volt (hiszen azokkal sosem találkoztam) hanem a rengeteg ostoba, betyöpösödött, portás gondolkodású, idióta miatt akik vagy szerintük 'jó fizetésért' (szerintem éhbérért) lépten-nyomon minden szarral kapcsolatban kioktattak, vagy csak a markukat tartották, hogy kapjanak valamit a nagy közösből. Így meguntam ott adót fizetni és nagyon jó érzés volt amikor kimondhattam, hogy az a sok baromság ami ott folyik többé nem az én adómból megy. Meggyugtatott, tényleg.

Örülök, hogy a helyzet nem változott, illetve leginkább annak örülök, hogy továbbra sem vagyok ott a sok idióta között akik annyira véglény szinten élnek, hogy arra sem képesek hogy felfogják, hogy önmaguknak mi lenne jó.

Szólamokat követni gondolkodás nélkül az igazán tuti megoldás:) Gartulálok!

Lehet plakátolgatni meg petíciókat irogatni ám ahogy egy kedves ismerősöm mondogatta: "A demokrácia lényege, hogy mindenki olyan hülye maradhat amilyen csak akar".

Mellékesen, az aki magyarként, külföldön (EU-ban) vállalt munkát (mint EU állampolgár) és azonos jogalapúnak látja magát a sokszor papírok nélkül, gyakran iskolázatlanul, európai nyelv tudása nélküli, a származási- és a célország közötti nemzetközi megállapodások védelme nélkül hazánkba csempészett emberekkel, az megérdemli, hogy kihasznáják.

Kedves aláírni szándékozók! Ti nem azért tudtok az EU-ban dolgozni, mert beblöfföltétek, hogy menekültek vagytok, hanem azért mert a származási országotok sokat tett azért hogy az EU tagja lehessen. Nem csak egy szavazáson múlott, hanem gazdaságilag is el kellett érni egy szintet, hogy Magyarország EU tag lehessen. Ezen gondolkozzatok el.


Vendég

#58 Re:

2015-06-10 13:31

#1: -  

 Jó ember ! Azok a külföldön élő MAGYAR Állampolgárok nem vicból mentek ki itt hagyva mindent hanem azért mert itt ÉLHETETLEN  ÉS FÖRTELMES AZ ÉLET!! Addig amíg az itt Élő Emeberek olyan Kórházakban vannak ami szót sem érdemel addi ugye a Tisztel Orbán eszement hadjáratott folytat épiteti a focipályák tömb elegét munka hely nincs megélhetés nehéz az akineke van esze inkább elmegy mint sem itt maradna a nyomorba. Ezeknek az embereknek JOGUK VAN BELE SZÓLNI  A MAGYAR JOG ALKOTÁSBA! HISZ MAGYAROK!!!!!!!!!! 

Schmitt

#59 Schmitteltem...

2015-06-10 13:48

Megint az ellenzek hangulatkelteserol van szo hiszen nem hogy a menekultek nem erdeklik oket de meg a kulfoldi magyarok sem. Emlekezzunk a nehany evvel ezelotti szavazasrol a hatarontuli magyarokrol.... Az meg egyenesen gyomorforgato, hogy most kikerik a velemenyunket de nem akartak, hogy szavazzunk a parlamenti valasztasokkor. Hogy is van ez?


Vendég

#60 Re: Re: Re:

2015-06-10 14:02

#5: Érintett - Re: Re:  

 Es ki akadalyozza a kormanyt, hogy megoldja a menekult problemat? Mancika neni kozultacios valaszara varnak? Ketharmad mellett azt csinalnak, amit akarnak.


Vendég

#61

2015-06-10 14:03

Olyan rosszul esik hogy otthon nem lehet meg élni és ezért más országba kell el menni hogy az ember meg teremtse magának egy jobban élhető helyzetett. Pedig London nem a mi hazánk és itt még a legszarrabb munkával is jobban meg él az ember mint otthon! Hiányzik az otthon és Magyarország de addig nem megy egyik magyar sem haza míg jobb nem lesz otthon! Szeretnék én is inkább otthon élni de nem úgy hogy az egész életemet le dolgozom otthon és szinte semmit nem tudok fel mutatni. Inkább gürizek itt kint egy pár évet Londonba hogy meg szedjem magam egy kis pénzzel és legyen otthon egy lakásom meg autóm ami hitel mentes!!!
kiskapu

#62

2015-06-10 14:03

"No kommün, fiam" (Hofi... vagyis Hofi anyósa mondta)


Vendég

#63

2015-06-10 16:38

Az emberek megtanulhatnák végre egymást elfogadni és inkább segíteni mint gyalázni ès üldözni a legkisebb okok miatt is.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd hogy mások bánjanak veled!

Vendég

#64 Re: Re: Re: fogadjatok be saját lakasotokba ott ahol éltek es fizessetek a plusz adot az eltartasukr

2015-06-10 17:31

kulfoldon elo magyar

#65 fogadjatok be saját lakasotokba ott ahol éltek es fizessetek a plusz adot az eltartasukra...

2015-06-10 17:43

Akkor is ennyire szívetek ügye volt a bevándorlók sorsa amikor a bal oldali kedvenceitek 23 millio románnal riogatták a magyar választó polgárokat?  Majd fogod fizetni a sok bevándorló ellátását, oktatását, stb. ...?  Vagy csak csinálod a nagy felhajtás ...?  Ez csak a szélső bal vérszomjas magyar ellenes propagandája. Ha ennyire szívetek ügye a bevándorlás akkor, hogy hogy nem zavar az ami Izraelben történik?   ...; I guess for some everything goes (land grab/invasion based ethnic cleansing, genocide, un-proportional use of force, concentration camp style ethnic cleansing, apartheid style discrimination, selective, religion/race based immigration policies, etc., etc., etc.) ...   az alabbi linkbol ki kell venni a megszakitasokat, hogy elerheto legyen (90 karakteres limitacio van ezen a hozzaszolasi feluleten ...) amugy erfemes elolvasni a cikket, es erdemes lenne Magyarorszagnak Izraeltol peldat venni es lehalabb fele annyira kepviselni nemzeti erdekeinket mint ok ... http://www.washingtonpost.com/world/middle_east /toughening-its-stance-toward-migrants -israel-pushes-africans-to-leave/ 2015/05/14 /e1637bce-f350-11e4-bca5-21b51bbdf93e_story.html? tid=HP_more%3Ftid%3DHP_more 

Egy a baj.... Ez demagóg duma amit maga ide leírt

#67 Re: Re: Re: az a baj ... Rohadt demagóg duma amit ide leírt!! Elmennek a fiatalok... vajon miert ??

2015-06-10 18:00


Vendég

#68

2015-06-10 19:18

OrbánTAKARODJ!

Vendég

#69

2015-06-10 20:09

Mert kulfoldon elo magyar vagyok es megkonnyitette a beilleszkedest, ahogy fogadtak, el es be. Felhaboritonak tartom, hogy a kormany ahelyett, hogy tisztessegesen, segiteni akarva allna hozza a Magyarorszagra erkezok kerdesehez, meg az orszagon belul is gyulolkodest szit, uszit es ilyesmire kolti az adot, amikor az oktatas es az egeszsegugy szornyu korulmenyek kozott mukodik Nyugat-Europahoz kepest.
Akai

#70 Re: fogadjatok be saját lakasotokba ott ahol éltek es fizessetek a plusz adot az eltartasukra...

2015-06-10 20:36

#65: kulfoldon elo magyar - fogadjatok be saját lakasotokba ott ahol éltek es fizessetek a plusz adot az eltartasukra...  

 Egyertertek ! A kulfoldon eloknek semmi hatranya nem lesz abbol ,ami most Magyarorszagon tortenik .Mert hat azert jottunk el mert....mindenkinek meg volt az oka ra.

 De kik is keszitettek a plakatokat ??

Teljesen egyetertek azzal a gondolattal ,hogy nem indult ilyen kampany azon a december 5-ki valaszason ,amikor a sajat fajtaitok melett kelett volna donteni. Akkor fetetteket a munkatokat.

 

 

 


Vendég

#71

2015-06-11 03:53

Mert az Orban kormany nem normalis.

Vendég

#72

2015-06-11 04:01

Undoritó ami magyar otszàgon van!

Vendég

#73

2015-06-11 06:27

Èn köszönöm a lehetösèget,szègyen amit csinàlnak :(

Vendég

#74

2015-06-11 08:59

Mert amit a jelenlegi kormàny akar az emberisèg ès Magyarsàgellenes.

Vendég

#75

2015-06-11 09:18

Igazságot Magyarországnak, igazságot a igaz magyar embereknek!